Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa.20

jestem wkurzona i nie wiem czy slusznie.

Polecane posty

Pyskata panda zgadzaaam się z Tobą! ja też teraz zajmuję się tylko sobą i szaleję :) teraz czuje co to znaczy życie :D

Gość Marcepan26
Chyba troche za bardzo go osaczasz, nie dajesz mu ani chwili spokoju, odpoczynku od siebie ani czasu zeby zatesknil

Gość aneczka294
moze poprostu jezdzi do innej :P

Gość magdaaa...20
jest tu jeszcze ktos zapoznany z topiciem??? Kurcze.... myslalam ze przesadzam od 2 dni umawialismy sie ze przyjedzie do mnie jutro rano bo mielismy pojechac na plac ktory jest rano, ja mialam sobie cos kupic, on tez. teraz niechcacy w rozmowie i to ja zapytalam... wyszlo ze jednak przyjedzie pozniej znaczy o 16 bo musi jeszcze cos tam zrobic, to zapytalam od razu o nd i tez mowi ze jednak nie zostanie tylko pojedzie do domu zrobic zakupy i wroci pozno do mnie zeby zwiezc dziadka. czemu on tak robi ? :( ja go nie osaczam, jestesmy razem rok widzielismy sie prawie przez caly ten okres srednio 1-3 w tyg. wszytsko zalezlao od niego, jego zmian, studiow itd. ja juz od maja siedze w domu i do teraz nie naciskalam siedzilam sama nie mialam zajecia ale nic nie mowilam bom pracowal itd czekalam jego urlopu zeby sie nacieszyc WRESZCIE JEGO OBECNOSCIA a on ciagle cos ;/