Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Ja mam 25 i nigdy kobiety nie podrywałem z powodu kompleksów. Zawsze uważałem, że nie jestem w stanie spodobać się dziewczynie

Poza tym dla mnie seks musi być z uczucia, z miłości

Kredka a Ty ile masz lat? Jak widać taka przeszłość jak u Ciebie nie przeszkadza nawet prawiczkom :)

To może ja się z taką niedziewicą jak Ty dogadam, bo ja niegrzeczny, wulgarny, to się wtedy wszystko rozłoży po równo :P

No widzisz, ja nie przeklinam i nigdy nie spotykałam się z kimś kto przy mnie albo w ogóle w towarzystwie innych kobiet przeklinał. Oczywiście wiadomo, że każdemu się może zdarzyć i mi też:P Ale nie akceptuje tego ogólnie.

No ale paradowałaś przy facecie bez bielizny :P

No i co? Paradowałam przy nie jednym- między innymi lekarzach. Naprawdę tylko bardzo zakompleksiona osoba musi widzieć w tym tak ogromny problem. I to nie było na zasadzie mam chłopaka to się z nim prześpię dla zabawy tylko naprawdę mi na nim zależało, jemu a mnie i razem planowaliśmy przyszłość. Pomijając fakt, że cała moja rodzina go znała i wszyscy znajomi. I odwrotnie. Mieszkaliśmy daleko od siebie i czasami było tak, że się miesiąc nie widzieliśmy. On przyjeżdżał do mnie na kilka dni, ja do niego z czasem. I w życiu nie pomyślałabym wtedy, że się rozstaniemy. A znałam baaardzo wielu chłopaków i wiedziałam czego chce. No ale jak ktoś ma coś z głową to nic nie pomoże. A on miał i musiałam go zostawić bo nie wytrzymywałam!! Mimo, że zawsze mówiłam wszystko i prawdę to i tak mnie kontrolował, szukał byle powodu do sprzeczki, a każdemu mojemu koledze zależało tylko na tym, żeby mnie przelecieć:O Chora głowa. A bardzo go kochałam i długo nie mogłam się po tym pozbierać. I wtedy sobie obiecałam, że nie będę współżyła z innym dopóki nie będę miała pewności, że będziemy małżeństwem. I słowa dotrzymałam. Każdy przypadek jest inny i jak ktoś już powiedział życie nie jest białe albo czarne tylko buro-szare! I nie można tak oceniać ludzi. Mam dużo koleżanek, które są dziewicami, ale są o wiele gorszymi ludźmi. Zawistne, mściwe, chamskie kłamczuchy. No ale prawiczek pewnie by wybrał dziewicę:P Czasem można się bardzo pomylić. I każdy związek nawet najlepszy mogą zniszczyć wieczne pretensje partnera. Tym bardziej jeśli są bezpodstawne.

To był mały ironiczny żart, przepraszam. Zamierzasz teraz czekać do ślubu?

Gość króllewkkkkkkddd
Nie chodzi o to że nie ma porządnych dziewczyn tylko o to że mężczyźni ich nie szanują. Gdybyście nasz szanowali to wszystkie byłybyśmy "porządne". Kiedy poznajecie nową dziewczynę na co zwracacie uwagę? Na to jak się zachowuje? Guzik. Choć nie mówię o wszystkich chłopcach. Ja zawsze trafiam na takiego co szanuje mnie, moją wolę i ciało. Mam 19- jestem dziewicą. Nie uważam się za nieporządną. Ale obserwując otoczenie wiem że ciężko trafić na takich mężczyzn na jakich ja trafiałam

Gość króllewkkkkkkddd
łeee "znerwicowany frustat"- to najgorsze co może spotkać człowieka.

To przez brak seksu

Gość dziewic juz nie ma

Oj autorze, przez Twoje kompleksy tak właśnie spostrzegasz świat i kobiety. Wszędzie widzisz nieszanujące się kobiety, bo 2 partnerów to już dużo. Nie możesz oceniać ludzi w ten sposób, bo nie wiesz czy one czasem nie kochały tego, z kim poszły do łóżka. Poza tym wydaje mi się, że jako prawiczek boisz się kontaktów z doświadczoną dziewczyną, ponieważ ona ma pojęcie o seksie, Ty nie masz go wcale i mógłbyś jej nie zadowolić... I tu ucierpi Twoje ego.

Ja się nie boję porównania, tylko 2 partnerów to dużo w porównaniu do mojego 0

A jak kobieta poszła do łóżka z kimś kogo nie kochała?

Gość troche skromnosci kobiety

To już zależy od kobiety, są takie, dla których seks jest aktem czysto fizycznym sprawiającym przyjemność, są też takie, które bez miłości do łóżka z nikim nie pójdą. I co jesteś w stanie z tym zrobić? Nic. Każdy żyje jak chce i nie wiem czy mamy prawo ich oceniać.

Gość natka musisz byc bardzo
mloda

Nie mamy prawa oceniać, ale ja nie muszę z taką być

To po prostu znajdź sobie taką, jaka będzie ci odpowiadać :) Tylko problem w tym, że twoje skrzywienie nie pozwala ci obiektywnie oceniać takich sytuacji. Anonimie, młoda znaczy wg ciebie ile? :) i skąd taki pomysł?

Nie mam żadnego skrzywienia i patrzę obiektywnie. Kobieta, która miała 2 partnerów z miłości jest dla mnie bardzo porządna, ale nie musi do mnie pasować

Owszem i w tym zdaniu w końcu mogę się z Tobą zgodzić :) Tylko zauważ, że z kolei nie wiesz, czy dziewica, na którą tak polujesz będzie dla ciebie bardziej odpowiednia niż owa z dwoma partnerami wcześniej :)

Co innego dziewczyna z dwoma partnerami, która ma naście lat, a co innego kobieta po dwudziestce. O tym też trzeba pamiętać. Czy do ślubu nie wiem. W każdym razie muszę być pewna tej osoby. Zawsze chciałam mieć tylko jednego partnera seksualnego, a że jest to już niemożliwe, to muszę ograniczyć ich liczbę do minimum.

Kredka wydajesz się bardzo wartościową dziewczyną, dzisiaj trudno o taką

Gość niedziewice sa ok
ale kobietom po analu mowimy nie

Kredka poza tym nie mam prawa jazdy i nie wiem jakby dziewczyna na to zareagowała

Jeżeli uważasz, że dla wartościowej dziewczyny wyznacznikiem do czegokolwiek jest prawo jazdy, to może lepiej zostawię to bez komentarza :P

Ale dzisiaj prawo jazdy to podstawa, zwłaszcza u faceta

Podstawa do czego? Jeszcze powiedz, że uważasz, że każdy porządny facet musi mieć samochód :o Chyba za bardzo ulegasz wpływom otoczenia ;)