Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość fejsbukowy wieśniak
Nie każda trzyma cnotę w tych czasach dla męża! naiwne Polski w UK dają zada murzynom i arabom nie robiąc im testów na HIV! Potem są zapładniane 30 cm penisami i już jak rodzą dziecko to bez bólu!

Żaden powód do dumy. Poza tym wielu prawiczków patrzy strasznie na wygląd, chcą bardzo atrakcyjnych dziewczyn, na inne nie zwracają uwagi i wolą być sami niż z jakąś przeciętną dziewczyną

Mój chłopak przede mną nie miał żadnej dziewczyny. Spotykał się z wieloma, ale to były tylko koleżanki, bo żadna mu nie odpowiadała. Sam nie wiedział czego chce:P Ale teraz już wie;) Także wystarczy poznać odpowiednią dziewczynę;)

Kredka a co jeśli bym się zakochał w dziewczynie, która różne wyskoki ma na sumieniu?

Gość najgorsze jak laska
miala anal i glebokie gardlo z polykiem

Ehh.. Ja zawsze poznając chłopaka grałam w otwarte karty i jeśli któryś mi mówił, że spał z wieloma to dawałam sobie spokój, nawet jeśli to były przechwałki. Zresztą trzeba mieć coś z głową, żeby chwalić się bogatą przeszłością seksualną. Mnie takie coś skutecznie odstrasza. Nie wiem jak Ciebie. Gorzej jak dowiesz się o jakiś wybrykach, jak już się zaangażujesz..

Nawet nie będąc dziewicą wolałaś prawiczków?

Gość ja bym nie chcial dziewczyny
ktora robila juz to analnie

Chyba wtedy woli się jeszcze bardziej, nie wyobrażałam sobie być z kimś kto ma doświadczenie. Zresztą nie miałam wielu chłopaków:P Tak naprawdę na poważnie był jeden i teraz obecny;) A wcześniej to było takie zauroczenie w liceum.. Które przerodziło się w roczny związek. I tyle:P

A jakby Twojemu chłopakowi przeszkadzało, że nie jesteś dziewicą i też by wolał partnerkę niedoświadczoną?

Czyli z byłym spałaś bez prawdziwej miłości, tylko z zauroczenia?

To wtedy by ze mną nie był. Wiedział to od samego początku, wiedział, że bardzo kochałam poprzedniego chłopaka, ale musiałam się z nim rozstać i to zaakceptował. Tym bardziej, że bardzo tego żałuję. Zresztą niejedna dziewczyna na moim miejscu już dawno spałaby z innymi. A ja do tej pory miałam jednego. I chyba do końca życia sobie tego nie wydaruję:O

Nie masz powodu by się czuć gorsza i winna. Jesteś bardzo wartościową dziewczyną pewnie i jak widać nawet prawiczek akceptuje twoją przeszłość, bo masz pewnie piękne wnętrze

Mam dobry charakter, jestem atrakcyjna i studiuję dobry kierunek. Poza tym dobrze gotuję:D (pani pedagog w liceum mówiła, żeby umieć się chwalić:D ) więc to też ma jakieś znaczenie..

Gość anal uprawiaja kobiety
wulgarne i wyuzdane, frywolne

A Twój chłopak też jest taki jak Ty? Dobry kierunek itp.?

Hmmm czy taki jak ja.. Zależy jak na to patrzeć. Też jest inteligentny, ma dużą wiedzę ogólną (większą niż ja:P), ale on jest leniwy, a ja pracowita ja jestem sangwinikiem z domieszką choleryka, a on flegmatyk I tym podobne:P Jeśli chodzi o studia to jest na bardzo dobrym kierunku, ale zupełnie innym niż ja bo technicznym. I ogólnie mamy praktycznie takie same wartości;)

a ja mam takie zdanie na ten temat,jezeli to kogos interesuje:D zawsze marzylem o aucie BMW ale mnie nie bylo na nie stac wiec kupilem Audi:) przeciez nie bede cale zycie zbieral na BMW-u i chodzil na piechote!moze to nie to samo,ale dojade zawsze na czas tak jak wlasciciel tego BMW:) czemu o tym pisze? troche to jak z kobietami,chcesz miec dziewczyne czy tez zone dziewice i czesto ciezko ja znalezc:( wiec bedziesz szukal cale zycie ??? czy tez zejdziesz na ziemie i zaakceptujesz taka nie-dziewice ale nie bedziesz sam!! nie bedziesz samotny,bedzie ktos kto cie kocha!! z drugiej strony patrzac,co bedzie po 5-10 latach jak obydwoje bedziecie chcieli sprawdzic jak to jest z innym??? i co wtedy??

No właśnie i w tym problem.. Część mężczyzn myśli, że skoro wzięli ślub z dziewicą to wygrali w totka bo taka ułożona, szanuje się itp.. A przecież duża część dojrzałych już kobiet, które nikogo nie miały przed mężem zdradza. Smutne, ale prawdziwe.

I tak sobie myślę czasem, czy mój chłopak po jakimś czasie jak już zaczniemy współżyć nie będzie chciał sprawdzić jak to jest z inną kobietą..

Zależy jaka niedziewica

tak samo jest ciężko o porządną dziewczynę jak i o porządne buty , wszystko schodzi napsy ( pisownia celowa , akcent na a )

:(

Zależy w jakim środowisku się obracasz.. Dobra spadam spać bo jestem padnięta po całym dniu (praktyki w przychodni, sauna, bieganie itp.. masakra jednym słowem;P ) Dobranoc i nie martwcie się;) Wbrew pozorom znam mnóstwo porządnych dziewczyn i jest ich sporo;)

Gość Kolia_34
No fakt, ciężko...A co prawiczek ma do tego anala? 👄

Gość anal uprawiaja kobiety
a po co mi kobieta, ktorej ktos do tylka wkladal?

Gość bo kobiety mają gdzieś
dobre prowadzenie się