Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość entkastudentka
Nie może, bo nie dojrzał do tego

Ja nie chcę czekać do ślubu, a i dziewczyna nie musi być dziewicą. Chciałbym przeżyć prawdziwą miłość

No, ale w ten sposób, gdybyście się rozstali miałaby już dwóch partnerów i byłby skreślona dla drugiego takiego jak Ty :] Pomyśl o tym.

Gość entkastudentka
ale nie przeżyjesz prawdziwej miłości bo: 1. Twoje kompleksy przesłaniają Ci swiat 2. patrz historia wtorkowej - prawiczek który chce porządną a potem się bezczelnie dobiera, co owocuje odejściem porządnej

Niestety te kompleksy nie są ode mnie zależne, a ja naprawdę marzę o tej prawdziwej miłości. Poza tym bym się od razu nie dobierał

Gość entkastudentka
marzenia trzeba realizować

Ciężko w moim wieku nie być frustratem jak się jest prawiczkiem

Wypowiedz się odnośnie tego co napisałam wyżej. Jestem ciekawa jak Ty to widzisz. Bo moim zdaniem to jesteś "trochę" zakłamany.

No ale prawiczek, a dziewczyna która miała 2 partnerów to już spora różnica

Gość kupię celulit
No jest spora różnica, ona widziała faceta z penisem we wzwodzie. a on nie.

Czyli różnica wystarczająca ;)

Salemkaa żaden ze mnie hipokryta. Ja prostu chłopak szukający miłości

Gość bo po prostu trudno
kobiety korzystaja z zycia

Gość pijak z Chicago
W związku zawsze ktoś na kimś żeruje albo więcej wnosi. Np. zona nic nie robi, a mąż pracuje jak matoł 6 dni, a ta go zdradza.

Zdrady małżeńskie to dalszy etap. Wiele dziewczyn nie szanuje się już na etapie bycia nastolatkami

Gość kobiety zatracily poczucie
wstydu

Salemkaaa odpisz

Gość N I E Z A L E Ż N A
ja tez jestem bardzo rozczarowana, mam chlopaka starszgo o 7 lat mial 2 powazne zwiazki, mam 20 lat, 0 powaznych zwiazkow. Kocham go ale mialam inne oczekiwania chialabym byc tylko ja... Rozumie autora

Ale czy nie rozumiesz, że nie zawsze związek musi wypalić?? Seks w związku jest dla mnie naturalny, dlatego skoro szukasz bliskości i kobiety musisz brać pod uwagę opcję taką, że Wam może nie wyjść i co?? Wtedy gdyby była dziewicą i straciła je z Tobą, według Twojego rozumowania mogłaby się związać już tylko raz żeby nie stać się niegodną kogoś takiego jak Ty... O to mi chodzi. Tu widzę sprzeczność. W Twoim podejściu do kobiet, które jest bardzo egoistyczne i nastawione tylko na siebie.

A nie daj Bóg będąc z Tobą miałaby jednego partnera wcześniej. Rozstajecie się i co? Do zakonu ma iść?? Już straciła swoją wartość??

Jest wielu facetów co prawiczkami nie są. Dziewczyna co miała kilku partnerów pasuje właśnie do nich

Poza tym takie kobiety same wolą doświadczonych

Gość shipitare nashe ojczyzne
porządną dziewczyne... oj bardzo trudno jak fajne - to zajęte jak wolne... to różnie: albo to to szuka księcia z bajki (ma wymogi z kosmosu, których nie spełnia przeciętny polak, spełniałby ale... latynos koszykarz z twarzą Johnego Deppa, kasą Bila Gatesa i zachowujący sie jak tani bohater romansideł, maserak itp) albo ... ma dziecko po takim i teraz szuka frajera co je wychowa albo ... myśli, że 42 to szczupły rozmiar, mimo, że przeciętny człowiek nosi 36 (facet czy kobieta góra 38, to przeciętny średni rozmiar) albo... totalne materialistki chodzące z 50 letnim grubasem z wąsami - ale na stołku prezesa, mało jest porządnych - dla których uczciwość i serce sie liczą, częściej liczy sie kasa, potem wzrost, no i od porządnego wolą "drania", bandyte, bo to im daje "dreszczyk" a ten "wykształcony, inteligentny" nawet jak ma IQ 130 i doktorat po politechnice i zna 3 języki dla nich jest "nuuudny" za to dres jest "fascynujący" jak już jest bachor po nim, to nagle szuka innego, bo dres ją opuszcza... tak jest w wielu wielu wielu przypadkach

To jest właśnie to. Dres jest ciekawy, a doktor jest nudny

Salemko. Ja bym zaakceptował niedziewicę, ale bym się bał że to raczej ona by mi szansy nie dała

Widzę, że naprawdę nie łapiesz swojego zakłamania... Kobieta to NIE TOWAR, który po rozpakowaniu zaraz się zepsuje :/ Jeżeli oceniasz kobietę TYLKO przez pryzmat tego z iloma spała to naprawdę jesteś wybitnie ciężkim przypadkiem. Skoro wiążesz się z dziewczyną to znaczy, że Ci odpowiada i jest wartościową osobą. To, że kochała się z Tobą (widocznie również myślała, że jesteś przyszłościowy) nie powinno w żadnym razie czynić ją towarem "uszkodzonym" Sam wystawiasz sobie świadectwo pisząc, że później to nadawałaby się jedynie dla nieprawiczka :/ Bo co?? Bo wpuściła do swojej waginy Twojego penisa?? Za Waszą wspólną zgodą?! W takim razie wychodziłoby na to, że to TY ją zbrukałeś i to Ty jesteś ten ZŁY, nie ona...