Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Zawsze istnieje takie ryzyko, że dziewczyna, którą wybierzesz nie będzie chciała z Tobą być - czy to dziewica czy niedziewica... Wiesz mi: nie ma prostych zależności. Mam nadzieję, że znajdziesz taką, z którą będziesz szczęśliwy, ale na litość boską nie oceniaj tak szybko ludzi...

A jakbym trafił na taką co z 10 spała? :(

Ja i tak na związek nie jestem gotowy póki co. Jestem znerwicowanym frustratem, co wariuje z braku seksu i bliskości

Jeżeli pasowałaby Ci z charakteru i pociągała to co w tym złego? Boisz się, że ktoś zacząłby Cię oceniać przez nią? Ludzie i tak zawsze znajdą w Tobie coś, co im się nie spodoba, więc nie ma co się tym przejmować. A co do Twojej frustracji seksualnej... Tym bardziej skoro nie jesteś gotowy na związek nie szukaj dziewic bo tylko możesz je skrzywdzić. Z wiekiem raczej Ci nie przejdzie... Nie myśl o tym, a zobaczysz, że na pewno kiedyś znajdziesz kobietę, z którą się ustatkujesz, ale nie ma co się nastawiać i cudować...

Ja już mam 25 lat i zaczynam się frustrować strasznie. Chciałbym po prostu prawdziwie się zakochać

Poza tym ja nie mam nic do niedziewic. Pisałem te posty raczej z żalu, że sam nie mogę zaznać seksu i miłości

Już CHYBA powoli Cię rozgryzam i powiem Ci, że ludziom tak wrażliwym jak Ty (to tylko moja opinia) ciężko się zakochać, bo wszędzie szukasz podstępu i za dużo analizujesz. W życiu nie ma rzeczy czarnych i białych. Wszystko oscyluje w odcieniach szarości. 25 lat to jeszcze stosunkowo niewiele.

Masz chyba rację, za dużo analizuję i rozmyślam :(

Salemkaaa a Ty byś mogła być z prawiczkiem?

Gość salemkooo a ty jakich
facetow lubisz? doswiadczonych?

Gość pracoholiczka und dziewica
Tak samo mężczyzna może kobietę olać i nie chcieć z nią być.

Dla mnie nie ma to większego znaczenia. Bardziej doświadczony - fajnie może mnie czegoś "nauczy", prawiczek - też dobrze - będziemy bez żadnych schematów badać nasze ciała... Seks to tylko dodatek do związku!! O wiele bardziej liczą się inne sprawy.

Tzn. teraz to gdybam i piszę ogólnie, gdyż mam faceta i mam szczerą nadzieję, że jak skończymy studia stworzymy razem rodzinę.

Salemkaaa wydajesz się porządną i mądrą dziewczyną, o zdrowym podejściu

Dziękuję. Miło słyszeć takie rzeczy. Myślę, że w tym temacie nie mam nic więcej do dodania, więc żegnam :) I życzę żebyś znalazł szczęście w miłości.

O miłość nie tak łatwo

Gość pani september
Ja jestem porządna, nie chodzę na imprezy, nie piję, nie palę, jestem dziewicą. Mam 19 lat i jestem ładna (żadna pycha, tylko opinia otoczenia). I co? Zakochalam się w pewnym facecie, a on mnie nie chciał. Zamiast tego woli biegac na imprezy i chooj wie co tam na nich robi i kogo wyrywa. Więc nie mówce, że tylko dziewczyny to dupodajki, bo faceci są nie lepsi. I wcale nie zależy im na porządnej dziewczynie, tylko na jakimś plasitku z dyskoteki, którego można przelecieć w samochodzie. :O

Zależy jacy faceci

A mnie np. plastiki w ogóle nie kręcą

Gość szanowac sie kobiety

Gość Kobieta ktora miala
5+ partnerow nie jest porzadna

Gość Kobieta powinna miec max
1 partnera

Gość nie przejmujcie się tak
tymi prawiczkami - gadają, gadają, a jak trafi się dziewczyna, która ich chce, to traktują ją jak bóstwo i nawet jak miała 1000 kochanków, tłumaczą sobie, że jest to wyjątek. Przykład: parę lat temu w pewnym reality show występował bohater o jakże wiele mówiącym dla kafeterian imieniu Jarek. Ów uczestnik wyznał, że po raz pierwszy spał z kobietą w wieku 31 lat (lub 33 nie pamiętam dobrze). Była to dość prowokacyjna wypowiedź, wobec wszechobecnej mody na seks od czasów szkolnych. Ale cóż, czy on czekał na tę jedyną do tego wieku? Czy spotkał może kobietę, która była tego warta dopiero w tym wieku? Nie - w następnej wypowiedzi dodał, że była to mówiąc wprost kurtyzana, której zapłacił za seks i więcej nie widział - jednak szanuje ją, bo to wyjątkowa kobieta.

Gość do nie przejmujcie się tak
gadasz glupoty. ja jestem prawiczkiem i nie chcialbym takie co miala wielu partnerow

Gość kobiety sie szmaca

Gość nie przejmujcie się tak
Jasne już to widzę - zapoznajesz piękną dziewczynę, której się podobasz, świetnie Wam razem, a gdy dochodzi do seksu zauważasz, że jest nieco za szeroka na Twój gust, więc mówisz: "nie dziękuję, szukałem dziewicy" - po czym zakładasz gacie i spokojniutko wychodzisz.

Gość do nie przejmujcie się tak
kobieta ktora miala wielu partnerow zwykle nie jest zbyt wrazliwa, wiec z taka milosc mnie nie polaczy

Gość max 1 partner i nie wiecej