Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sora

Mam wziąć to co popadło? Czy może jednak powinnam czekać dalej?

Polecane posty

Gość sora

Mam na myśli faceta. Rozumiem, że nie ma ideałów lecz ja zazwyczaj wszystkich skreślałam z jakiegoś tam powodu. Teraz doszłam do wniosku, że może powinnam to zmienić. Lecz jeżeli mam któregos z nich wybrac to również mam pewien dylemat. Dlatego wymienię trzy typy. 1. Agresywny, brzydki, nadużywa alkohol, ćpa, ma specyficzne poczucie humoru (którego nikt nie rozumie), zryta bania :O Pozytywne strony to: inteligentny (ale mimo to nie ma wyższego wykształcenia) Dobrze mi się z nim rozmawia. No i to chyba na tyle... 2. Totalna ciapa, zapewne gdybym została kiedykolwiek przy nim zaatakowana to uciekłby pierwszy ode mnie :D Dużo pije, wygląda jak dziwak, jest wielki i chudy, nie ma kilku palców. Za to jest bardzo oczytany i mamy wspólne zainteresowany. Z nim również bardzo dobrze mi się rozmawia. 3. Bardzo przystojny i wysportowany. Pod względem wizualnym praktycznie ideał. Bez nałogów. Jednak... Odbieram wrażenie, że jest tępy. Ma małe pojęcie o wielu sprawach. Wydaje mi się, że jego jedynymi zainteresowaniami są siłownia i piłka nożna. Wiem, że moi kandydaci niezbyt dobrze się prezentują, ale nic na to nie poradzę :( No więc jak myślicie? Wybrać któregoś z nich (jeżeli tak, to którego?) Czy może lepiej ich spławić i czekać na kolejnych, którzy zapewne będą jeszcze gorsi....

Ja mam to samo, moje związki ostatnimi czasy trwają miesiac. :classic_cool: I czekam na lepszego, nie na ideal, ale na takiego, którego wady nie będą aż tak mnie razić. ;)

Gość sora
Carrie, długo już tak czekasz? Ja zaczynam dochodzić do wniosku, że nigdy nie poznam kogos normalnego 😭

Gość regflaa
sora a ile masz lat? i czy do kazdego z tych facetow masz takie samo uczucie?

Gość a kto to wie
dwaj pierwsi piją +inne wady, ale to samo ich dyskwalifikuje, po co ci pijaczyna jakiś?:O to same problemy są trzeci rokuje, zależy jak bardzo jest tępy:P

Gość MR. BIG
Carrie czeka wlasnie na mnie

kurcze... ciężki wybór... ja chyba bym się jednak nie zdecydowała na żadnego 1-agresywny, ćpa-odpada 2-dużo pije(jeszcze zależy przez co rozumiesz 'duzo pije')-odpada 3-bardzo przystojny i wysportowany=laluś?, tępy, skupiony tylko na sobie i swoim wygladzie-odpada wolalabym czekac na tego jednego jedynego, bo mam nadzieję, że taki istnieje. chociaż mogę się mylić...

Gość kromka chleba ze smalcem
Ja wybralabym takiego bez nalogow, nie znosze pijakow i cpunow, to ze malo inteligentny to i lepiej dla ciebie, bedziesz miala przewage.

Gość UWAZAM ZE POWINIENES
trzeciego wybierz....sprobuj go doedukowac jak nie wyjdzie szukaj nastepcy...

Gość sora
Mam 23 lata. Hmmm, chyba do wszystkich mam takie same uczucia... W sumie nie wiem, ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie. Nie wiem czy można powiedzieć o jakimś uczuciu, skoro nie czuję do nich żadnej jakiejś tam namiastki miłości w stosunku do nich. Inne odczucia są mieszane i inne, ponieważ oni są inni. Nie wiem czy moja odpowiedź jest odpowiednia na zadane pytanie...

Gość sora
Również myślałam nad edukowaniem 3 :D Zastanawiam się tylko, czy się da....

Gość cagy
warto czekać. Ja raz z braku laku zdecydwałam się na coś jak Twój typ3. Znudził mi się po 3mcach-ile można się bzykać? Od czasu do czasu trzeba wymienić parę zdań:) No i było mi cieżko, bo on się zakochał, koniec końców wyszłam na świnię, choć niby był to układ czysty i przejrzysty,

Gość TYCI TYCI LIŻ MI Z ŻYCI
pójdźże ku mnie panno młoda kucnij tutaj i zrób l.o.d.a. wtem się zerwał ktośtam z rykiem hejże panno, zrób z p.o.ł.y.k.i.e.m

Gość yulka .
weź 3 :D Przeciez i tak wiadomo do czego są faceci - żeby się z nimi roochać:D a jak jest przystojny i wysportowany to przynajmniej będziesz miała z tego przyjemność:D Z inteligentami się zakumpluj , jeśli juz tak bardzo potrzebujesz rozmów na poziomie:D Ja bym tak zrobiła:P

Gość cagy
haahaha ale durne! takie durne że aż śmieszne

Gość yulka .
Carrie, pierddolisz farmazony:classic_cool: Ja miałam kiedys takiego tępego piłkarza a ruchał jak należy:classic_cool::P

No jak ja sypiałam z tymi tumanskimi wymiotami, to musiałam ich naprowadzać non stop, nigdy sami nie rozgryzli co mnie podnieca mniej, a co bardziej :O

Gość poniewaz
wy jesteście durne, durne szmaty i tyle , skoro nie istnieje wariant numer 4 którego pełno - nie pijący wiele, przeciętny, średni, pracownik biurowy dla was istnieją tylko dresy i żule byle przystojne, nawet nie łapiecie, że są normalni , porządni i uczciwi faceci, bo chcecie tylko żuli i drani dlatego suki znam kilku porządnych, wykształconych, wolnych, nie pijących , mających zainteresowania itp. ale wy gardzicie takimi co nie są "wysocy i przystojni" , a pełno takich typów 4 dlatego jesteście szmatami, bo wybieracie między żulem A, żulem B a żulem C

Gość regflaa
skoro nie masz do zadnego z nich przewazajacego uczicia ze tak powiem to daj sobie spokoj i nawet dobrze ze jakos szczegolnie nie ciagnie cie do zadnego z nich tak jak wspominaja po co ci pijak cpun? lalus z ktorym nie pogadasz? jestes mloda wiec spokojnie poczekaj

Gość yulka .
Carrie , to co ja mogę Ci powiedzieć. Mogę tylko współczuć:classic_cool::P Mnie się marzy teraz jakiś sportowiec 😭 Z boską klatą, ramionami, itp. , w dupie mam inteligencję i tak wszyscy faceci to idioci :D

Ja natomiast stawiam inteligencję wyżej nad wygląd. No i jeszcze penis sie liczy, oby tylko nie był krasnalem, tzn penis. :P

Gość UWAZAM ZE POWINIENES
podsun mu jakas ksiazke... cos co ty lubisz ale nie jest to cos typowo babskiego... powiedz ze fajna ksiazke czytalas i jestes ciekawa czy jemu sie spodoba... inna sprawa ze on moze miec po prostu jakis deficyt typu dysleksja itp. stad mozesz miec wrazenie ze jest niedoedukowany.... z mojego zycia... Ja tez jestem ciekawym przypadkiem...jestem ladna,dobrze ulozona, w szkole mialam swietne stopnie...ale nie czytalam ksiazek (ponad to co musialam na sprawdziany czy zaliczenia)...lektur na jezyk polski tez nie czytalam tylko streszczenia....jakos nie moglam sie do tego przekonac...poszlam na studia...kierunek ktory jest moja pasją i ksiazki ktore dla zwyklych smiertelnikow sa nudne doslownie pochlanialam...(mowimy tutaj o ksiazkach do biologii i genetyki, chemii kosmetycznej, fizjologi itd.) takze o swojej dzialce wiem bardzo duzo (nie ma takiego pytania na ktore nie znam odpowiedzi bo ksiazek, gazet, artykulow przeczytalam mnostwo)...poznalam chlopaka,ktory jest inteligentny i oczytany ( w inny sposob niz ja) i generalnie czulam sie bardzo dlugo przy nim mega tepa bo nie moglam z nim pogadac o literaturze (raczej nie bede z nim gadac o wadach kregoslupa, chorobach skory czy o tym co to sa teleangiektazje i jak sie ich pozbyc)...pod jego wplywem zaczelam czytac ksiazki....takie jakie czytal on...najpierw z nudow,szlo mi strasznie:) ale walczylam...teraz doszlo do tego,ze to ja pierwsza czytam ksiazki ktore on kupuje a potem go popedzam bo musze cos w tej ksiazce skomentowac;d albo czytamy sobie na glos.... takze mysle ze sie da...on po prostu bardzo duzo wie o swoim swiecie (pilce noznej, silowni i o czym zapewne nie wiesz o dietach...sport sie wiaze bardzo mocno z zywieniem...sportowiec by miec dobre wyniki musi sie odpowiednio odzywiac).... takze mysle,ze z 3 panem to sie musi troche rozwinac...ty wciagnij go do swojego swiata ale jednoczesnie daj sie wciagnac do jego.... spotykalam sie z takim chlopakiem,ktory mial niesmaowita wiedze na temat roslin (taka zajawka) i byly takie tematy jak mikrobiologia ktore nas po prostu laczyly (i ja i on mielismy duza wiedze na ten temat)..generalnie zanim go lepiej poznalam tez mialam wrazenie,ze chyba cos do konca nie jest tak...ja go uwazalam az wstyd sie przyznac za troche mniej inteligentnego (on przez wiekszosc czasu milczal a ja gadalam) a on z kolei mnie sie troche bal i go przerazalam bo "szybko go rozgryzlam"-zwiazek z tego nie wyszedl ale generalnie fajna przyjazn;d

Gość poniewaz
ty jesteś idiotką skończ polibude z stypendiami naukowymi znaj 3 języki miej w testach IQ 130 to wtedy gadaj o idiotach a nie taniec z gwiazdami w tv, pudelek i brak wiedzy oraz zaoczne płatne płacisz i zdajesz wyższa szkoła lansu i bansu

Męska pomarańcza, tak się składa, że nie raz takiego spotkałam. :classic_cool: Nie chodzi mi o kujońskie pomioty, tylko o inteligentnych facetow :P