Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sora

Mam wziąć to co popadło? Czy może jednak powinnam czekać dalej?

Polecane posty

Gość poniewaz
widać że głupie pizdy biorą tylko dresów a potem zakładają wątki czemu faceci nie szanuja kobiet i myślą, że one to tylko mięso bo 90% z was to jest mięso

Gość cagy
ponieważ-skąd w tobie tyle jadu? po co się tak plujesz? to żałosne, jesteś na forum, nikogo nie ustrzelisz swymi dennymi uwagami:)

Gość bardzo pomarańczowa.
nie wiem skad pomysł, że kujoni są lepsi w łóżku od sportmenów:P

Kujon nie równa się inteligentny. Wręcz czesto jest tak, że ów kujon, poza ksiązkami jest tępakiem. ;) Swoją wiedze czerpie tylko z ksiażek.

Gość FREEpalestine
a kto ci sie kaze rzucac na faceta? nie rozumiem tego pedu dziewczyn do zwiazku masz jakies parcie na oficjalny zwiazek, zebyc mogla mowic to moj chlopak? po co? ciesz sie zyciem, sam sie odpowiedni nawinie

Gość usaidsorry
jak się jebac to tylko z przystojnym i umięśnionym, ot co.🖐️:classic_cool:

Gość oo tak ja widzialaaaaaaaaam
a ilu palców nie ma ten środkowy ? :D :P ja bym pewnie ćpuna wzięła, mam tendencje do takich różnych dziwnych, z problemami :o :D ale opcja nr 3- przystojniacha do wyedukowania to najlepsze wyjście :)

Gość i co wybrałaś w koncu ?
:D

jak ktoś inteligentny jest w stanie pić, ćpać, być agresywnym? Chyba mylisz "gadane" z inteligencją. człowiek prawdziwie inteligentny zanim wpadnie w nałóg zdaje sobie sprawę z konsekwencji. Może ma takie gadanie po prochach? I tylko ci się wydaje, że taki mądry jest? Zresztą zryta bania przeczy inteligencji.

A ja mam podobny wybór.... 1)Kilka lat starszy, b.dobrze sytuowany, inteligentny, ale...strasznie zarozumiały, chyba tylko kasa sie liczy dla niego, myśli że wszystko można kupić :o 2)Jako kolega fajny, z wygladu taki normalny, całkiem w porządku. Tyle, że zdecydowanie za bardzo pewny siebie i straszna papla (mam wrażenie,ze gdybym z nim była, to wszyscy nasi znajomi wiedzieliby o naszym związku wszystko:o) 3)Kumpel, świetnie się z nim dogaduję, ale zupełnie mnie nie kręci :( Miło mi się spędza z nim czas, ale tylko jak z kolegą... Kurczę, chciałabym mieć kogoś, jestem sama już bardo długo... Ale nie wiem, czy z którymś z nich potrafiłabym stworzyć jakiś udany związek :o Myślicie, że lepiej poczekać? Ale ile jeszcze? :( Mam 24 lata...

Gość proponuję intensywnie
poczukac czwartego kandydata. opisani - do odstrzalu.

szukam i szukam i duuupa.... 😭 Może ja jakaś ułomna jestem, ze żaden normalny mnie nie chce :(