Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kefirka

Centrum Plodnosci 37 lat- ostatnia deska ratunku.......

Polecane posty

hattie to super ze wizyta jzu ustalona, sama jestem ciakwa jak to tam jest:) chłodniki niestey nie sa moja specjalnoscia, wiem ze zawsze na internecie szukałam ale potem nikt tego nie jadł :) em jesli chodzi o widok ciężarnych kobitek na początku widizłam je wszedzie, a jak jzu słysłama ,ze znjaoma urodziła corke ,tamta blizniaki to mnei sciskało a ja kiedy :( ale teraz jest jzu zdecydownaie lepij radze sobie z tym, tylk pytanie kiedy nastepne mnie drażni, ale tez ucze sie zeby od razu nie wybuchac:) jutro pakuje mojego nastolatka nad morze, ale sie cieszy:) pamietam jak w jego wieku jezdziłam na konie oh cudny czas

Gość hattie
Andziula to wyobrażam sobie jak się synuś cieszyć musi:) Kolonie nad morzem-a konkretnie do jakiego miejsca jedzie?

Przedewszystkim wybaczcie dziewczyny za moj 1 wpis z rana taki wulgarny,ze mi wstyd dopiero teraz jak ochlonelam zdalam sobie z tego sprawe z reguly nie ulegam prowokacjom ale nietakt ludzi mnie dobija z rana zauwazylam jak wieszala kokardke mama sasiadki i podeszlam zeby sie zapytac jak poszlo corce a ona dobrze ale na ciebie tez juz czas kochana bo latka leca i bedzie za pozno moze goraczka moze fakt ze dowalila do pieca i piorun we mnie strzelil i oczywiscie wyladowalam sie na forum. Hattie jak sie ciesze ty moj skarbie o jeju brakuje tylko miesiac no nie moge i zaraz na pierwszej wizycie juz beda robic badania? Ja tez nawet hormonow nigdy nie mialam badanych.

O hattie nawet jak bysmy chcialy specjalnie to 2 wpisy w tym samym momencie juz sie nie powtorza...:)

Gość hattie
Kochana Kefirko!!!:) Po to jest to forum-a ludzie niestety taktu nie mają!!! Nie przejmuj się-tylko ludzie bez kultury potrafią od tak strzelić,co im ślina na jęzor przyniesie!

Pogorzelica obóz harcerski:D strasznie sie cieszy ehh jak chlopak wie ze nie bedzie nudno jak na koloni(jego słowa) Kefirka nei tlyko ty zapewne rpzechodzisz takei momenty złsoci an cłay swiat aj tez przez to przechodizłam jak słyszłam jak sobie ktos zaplanowłą i własnie tak ma!!! myśłam jak ty byłam zła na wszytko i wszytkich, gdzies w koncu musi uchodzic nasze rozczaroanwie i chocbysmy sobie mowily bedzie dobrze nie poddajemy sie to zawsze przychodzi ten moment ze jednak nie jest dobrze i trzab popłakac pokrzyczec ... ale pamietaj ,że po burzy zawsze wychodzi słonce:) topie sie tak a propos :)

Dziewuszki nic nie piszecie ja odpoczywam przeziebilam sie od tej klimatyzacji zimno w sklepach a na dwozu upal albo od mojego zalapalam leci mi z nosa jak z kranu i znowu wekeend do kiczu. Wy jakie macie plany? u nas maja byc rekordowe upaly gdzies w gory to bym sie udala tylko ten katar. Hattie chlodniczek sie udal czy co tam usmerfowalas? Moniaczek pewnie w pracy? Tez bym do pracy poszla ale mnie nikt nie chce, chociaz na pol etatu ale gdzie mieszkam to trudno cos znalezc ostatnia firme co pracowalam to po 6 msc rozwiazali, a prosperowala 20 lat chyba im pecha przynioslam, fakt ze pomagam mojemu w biurze ale to nie to samo. Ide jakas kolacyjke smerfne, potem wpadne to narazie!!!!

P.s jak macie to poprosze jakis "babuni" sposob zeby sie kataru w 1 dzien pozbyc.....caluje

Gość Moniaczek69
czesc kochane:):):) Kefirku kochany na katar to lekarstwa nie ma,leczony czy nie trwa 7 dni:) Ale cie pocieszylam co nie?nie dziekuj:) Siedze na skaypie i gadam z moim synusiem:) Hattie a wiec trzymamy wszystkie kciuki za ciebie,bedzie dobrze!!!! Kefirku ja rozumie jak to jest jak w okolo rodza sie dzidzie,ja tez to mam. Kuzynka mojego jest w ciazy z trzecim dzieckiem,normalnie nie moge na nia patrzec. U mnie jest ten problem ze moj jest mlodszy odemnie o 6 lat ,nie ma dzieci,rodzice jego bardzo by chcieli miec w koncu wnuka,stale sie o tym gada,a ja tak podle sie czuje , nie mam juz 20 lat,ze moge sobie probowac do bolu,mowie wam to paranoja,wszyscy czekaj czy dostane czy nie.to mnie doluje.:( nO ALE CO ROBIC??? ok nie smuce juz wiecej ,ide zobaczyc czy znienawidzona @nie przyszla bo cosik mnie brzuch boli

Gość Moniaczek69
no wlasnie krew mnie zalala:( a wiec nici w tym miesiacu

Gość Moniaczek69
Hattie wiem ze te swinstwa odrastaj,ja do 36 lat nie mialam nic,zadnych miesniakow , polipow,nic!!!a potem to jak grzyby po deszczu,nie wiem skad to sie bierze.Fuj Hattie,musisz probowac,za ktowyms razem napewno sie uda,a przewaznie jeste tak ze jak bardzo sie chce to nic z tego, moja kumpela miala miesniaki i nawet nie myslala o ciazy.poszla do gin bo jakos dziwnie jej grzuch wypchalo,myslala ze to te swinskta rosna,a jak sie okazalo to byla w trzecim miesiacu,dodam jeszcze te miala okres,tak przynajmniej myslala,ale to bylo tylko krwawienie,regularnie jak okres.takze cuda sie zdarzaja Zmykam,kolacje robie,potem zagladne:)

Gość hattie
Moniaczku pocieszylas mnie!! WIerze,że i mi sie uda mimo roznych dziwnych rzeczy w łonie! Kefirku nie robiłam chłodnika-miałam kopytka ze skwarkami:) Ot tak wiejsko! Na katar nie mam sposobu-serio.Sama mam rzadko,a i wtedy nic nie robie;) Reszta kobitek jak tam wieczorek?Popadało u was,u nas dosłownie pokropiło,ale nic poza tym:(

Gość Moniaczek69
Ja siedze i ogladam tv,jest gorac,nie ma czym oddychac.jutro jade kupic basenik ogrodowy,przynajmniej bede sie chodzic,nad morze nie chce mi sie chodzic ,bo mecza mnie ci wszyscy wczasowicze,najlepiej we wrzesniu ,nie ma nikogo tylko miejscowi. No nic,trzymajcie sie kochane ,moze jeszcze zagladne

Gość arabelll
Hejka dziewczyny ja mam 32 lata i od 2 staramy sie o dzidzie a tu klapa. Jestesmy po badaniach i niby wszystko ok. Czekamy na skierowanie do kliniki bo gin powiedzial, ze on juz nic wiecej nie moze zrobic. Pozdrawiam

Gość Moniaczek69
arabell ,fajnie ze do nas dolaczylas:) no cos musi jednak byc,ze proby nie daja rezultatu,tym bardziej ze wszystko ok.moze szczegolowe badania cos dadza. Musi byc dobrze:)

Kochaniutkie ale mnie wczoraj rozebralo na amen, nawet nie wpadlam zyczyc Wam dobrej nocki... Moniaczku buszowalas wczoraj do pozna, niestety takie presje sa przytlaczajace ale napewno chca dobrze i nie maja na mysli tego co my, obwiniajac sie do bolu, a to przeciez Twoj 2 cykl staran jak pomyslisz ze wspolzyjac w dni plodne jest tylko 30% mozliwosci zeby zaciazyc to nie taka tragedia....nie wiem co ty myslisz na temat,iui,fivet,icsi, ja jak czytalas na 1 pazdziernika mam wizyte w Centro Procreazione w szpitalu na rozmowe wstepna gdzie przepisza wszystkie potrzebne w moim przypadku badania a po ktorych zapisza plan terapeutyczny a potem sie zobaczy, potrzeba na to duzo czasu na sama 1 wizyte czekam 4 msc + badania etc czyli jak dobrze pojdzie do terapi zleci 8 msc a miedzy czasie nie jest mowione ze stanie sie cud i zajde, dlaczego ci to pisze poniewaz 1 wizyta i cala reszta nie jest zobowiazujaca wlasnie z tego powodu a moze warto skrocic czas oczekiwan jakby sie naturalnie nie udalo. Napewno znasz prof. Antynori i co on za cuda odstawia dlatego jest mi trudno wierzyc ze nigdy nie zostaniemy kto poraz 1 kto poraz 2,3....mamusiami Arabel witam napisz wiecej o sobie co za badania wykonalas do jakiej kliniki myslisz sie udac i ogulnie co tam u Ciebie tylko nam nie zniknij tak jak smasia bo czasami fajnie z kims sie otworzyc i poplotkowac. Kobietki co dzisiaj porabiacie pewnie zabiegane jestescie jak to w sobote. Andziu,moniaczku ale wy te Wasze pociech kochacie jak o nich piszecie przez kompa tryskaja serduszka.

Gość Moniaczek69
czesc wszystkim:) Ale pospalam dzis,kurde jeszcze oczka mi sie kleja:) Kefirku przyznam szczerze ze nie mam w ogle pojecia o iui,fivet,icsi.nigdy sie tym nie intersowalam-MOJ PROBLEM TO MIESNIAKI Moze masz jakies stronki w necie to sobie poczytam. Ja dzis po poludniu jade kupic basenik ogrodowy,bo nad morze nie chce mi sie lazic,a mam 2 kroki. Jest duzo ludzi wszyscy turysci a najwiecej z Neapolu a oni robia straszne zamieszanie.najlepiej we wrzesniu sie odpoczywa nad morzem,nie ma nikogo- Buziaki dla wszystkich.teraz musze troche mieszkanie obleciec. do napisanka papapa

Gość hattie
Kefirka kapitalny jest ten maluch:)Ale mnie ubawiłaś:D:D Dzieci są pocieszne! Ja wczoraj mialam pomaranczowy śluz-a więc zmiana hormonów-wzrosły estrogeny-jak co miesiąc,czyli idzie wielkimi krokami @@@@ :O Niestety! W środę rano będzie:( Ja już nawet do tej kliniki mam opory jechać!Ile mi to jeszcze zajmie zdiagnozowanie :( Moniaczku Ty się na martw tymi ludźmi bez kultury-mnie też wszyscy poganiają,a moja siostra,która mieszka w USA,powiedziała,że tam nikt z Jej znajomych w moim wieku jeszcze nie ma dzieci i nawet jeszcze o tym nie myślą!Dopiero po 30tce i to dużo zaczynają zakładać rodziny.A u Nas presja na rozmnażanie,że ho ho.Wszystkie już moje znajome,młodsze nawet mają conajmniej 1 dziecko:( Także nawet z nikim nie utrzymuje kontaktów,bo one tylko o pieluchach,kupkach,zupkach i innych...:( A propos baseniku-jadę do Ciebie:P MATKO ALE UKROP! Witamy nową staraczkę!:)Pisz z Nami.

Jak Wam zazdroszcze tych ogrodow ja w bloku chyba padne. hattie to normalne takie plamienie juz 5 dni przed @ pytam bo ja mam 1dzien przed ale ciemny braz i po z 3 dni, pisza ze taki sluz to tez oznaka zagnizdzenia sie jajeczka..... mnie tez juz poimformowali ze bedzie to dlugo trwalo na same badanie typu mapa genetyczna( dna) potrzeba 3 msc takze poczekamy w sumie nic nam nie ucieknie a przybedzie. Moniaczek juz cie widze w baseniku z lampka wina i kto ma lepiej..a gdzie reszta na opalaniu pewnie...

Gość Moniaczek69
hello:) Zapraszam wszystkie chetne na basenik.razem sobie winko wypijemy:) No kupilam juz,mialam po poludniu jechac,ale plany sie zmienily i juz mam.tak ze czekam na Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sluchajcie odniose sie do tego plamienia,napisze co ja wiem na ten temat,bo tez mam plamienie przed @. Takie plamienie to ma rozne podloze,moze byc przyczyna tak jak pisze Hattie hormonalna,moze rowniez nic nie oznaczac,normalnosc,Ja mam tak jak Kefirek ,poczatek@zaczynam plamieniem,takie brazowe i koncowka tez braz. Masz racje Kefirku ze rowniez przy zagniezdzeniu moze pojawic sie plamienie,ale to chyba tak na 6-7 dni przede planowana@ i nie trwa dlugo, To tyle co wiem,nie za duzo na ten temat. HATTIE kurde ty to tak jak ja ,ja tez jak zobaczylam pare dni wczesnie ze kolor sluzu sie troszke zmienil to wiedzialam z dupa simna w tym miesiacu,ale to nic ,teraz czekam az sie skonczy:)) Chociaz przyzna szczerze,ze jak w tamtym miesiacu to i w tym jakas ta @troche dziwna,tzn.mniej obfita(ja zawsze mialam conajmniej tydzien,a pierwsze dni to jak z hydrantu)a teraz conajmniej o polowe mniej,i brzuch tez jakis dziwny mam,(albo to wszystko w moje glowie PARANOJA) Kefirku tak na marginesie,a gdzie ty kupujesz KEFIR???????

Gość hattie
Kochane ja już nie mogę tego upału więcej znieść:(OBY PADAŁO! Kochane jeśli chodzi o plamienie,to dziś nie mam,wczoraj tylko leciusiensko był inny kolor śluzu-wlaśnie taki pomarańcz,nawet nie brąz-to zawsze u mnie oznacza zmianę hormonalną-progesteron spada:(:( Pewnie jutro/pojutrze pojawi się troszkę płodnego śluzu,a więc totalny wzrost estrogenów!Mam tak dokładnie co do dnia co miesiąc!Mówiłam Wam,że u mnie wszystko jest jak w zegareczku!Płodne co miesiąc zaczynają się 8d.c i 13-14 mam owulację-po 13 dni od owu-@!!Normalnie jeszcze mi się nie spÓźniła:(:( Moniaczek przed usunięciem polipów miałam to samo-okres lał mi się 3 pierwsze dni jak z kranu-dosłownie!Aż głupia byłam,że myślalam,że to normalne.OD 10 miesięcy nie ma już z tym problemu,odzyłam,mniej boleści mam i w ogóle same plusy-ale coż jak najwazniejszego nie ma:( A co z resztą Kobitek??Andziula,Em,Anabell,i reszta piszcie z NAMI:)

Gość Moniaczek69
dziewczyny mam pytanie jak to jest z temperatura w pochwie.wiecie cos na ten temat.????jak sie ma @to powinna spasc???? Kurde troche jestem zdenerwowana

Gość Moniaczek69
pisalam ze jakas ta @troche dziwna,jakas skromna i jeszcze mam caly czas podwyzszona temperature chyba juz ze 3 tygodnie

Gość hattie
Moniaczku tak powinna spaść na 1 dzień przed okresem,u niektórych w ten sam dzień spada.. A czym się denerwujesz??Może zrób test skoro@ taka smętna była!

Gość hattie
No ale temperaturę w pochwie mierzy się z rana! O tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka,ale zrób test może??

Gość Moniaczek69
szczerze mowiac to mierzylam caly czas rano,a wczoraj dostalam@ wiec nie mierzylam,tylko ze ta@jakas dziwna wiec pomyslam ze zobacze i jest podwyzszona,dlatego sie wystraszylam,nie boje sie tylko nie chce robic sobie nadzieji.zobacze jutro rano. czyli jak piszesz powinna spasc,a ja mam 37,6 wole sie nie wkrecac.kurde

Kochane ja tylko na momencik bo leze w lozku z temp. 38 i jestem zakrecona....Moniaczku tak jak pisala hatti temp powinna spasc przed @ przyznam ze temp 37,6 jest wysoka nie sugieruj sie obfitoscia okresu bo czesto zmyla wiem po sobie w tym miesiacu tez spanikowalam bo normalnie 2 i 3 dzien@ jest u mnie dosyc obfity a w tym msc tylko 2 dzien i nawet nie obfity a co do tego miajam okres tylko 4 dni i bol jajnikow zaraz po zrobilam test a tu pudlo, jedyne co ta temp. podejrzana nie chcesz sobie robic nadzieji a i tak co miesiac ja mamy takze nie denerwuj sie i skocz po Clearblue nawet w supermarkecie i maznij test, Pisz jak sie dzisiaj czujesz? Sciskam Was kochane jak dojde do siebie i zaczne funkcjonowac na 100% to bede Was nekac wpisami. buziaki

Gość Moniaczek69
dzien dobry dziewczyny:) Kefirku kuruj sie kuruj kochana,nic sie nie matrw,jestesmy tu i czekamy na ciebie. Ja kurde spac cos nie moglam dzis w nocy,jestem jakas taka emocionata:) Dalej mam 37-5,zamierzylam rano:) No ale staram sie nie wpadac w NADZIEJE Zobacze co dalej.a poza tym czuje sie ok. Moze sie troche poopalam,nie wiem co mam ze soba robic,moj jest na rybach,bo rybak z niego na calego:) teraz zmykam na spacerek z moim psinka.do napisania papapa

przepraszam dziewczyny, ale mam mala tragedie.odezwe sie jak sie pozbieram.zaczynam miec dosc tego roku tego zycia etc