Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flo!Acia

Promocje, wyprzedaże, okazje na zakupy!

Polecane posty

Gość gość
Jeśli szukasz fajnej bielizny w niskiej cenie to polecam co jakiś czas zaglądać na sklep online Alles do zakładki Promocje :D można upolować kompleciki w bardzo fajnych cenach :)

Gość gość8
Jak macie paragony walające się po domu to rejestrujcie w tym programie. Za to dostajecie punkty, a punkty wymieniacie na nagrody, za 1200pkt jest np 100zł na konto a ja w pare dni mam już połowę tego. Z tego linku 30pkt na start. http://www.tilido.com/?r=TqTcTGL.X I serio płącą, bo znajoma już dostała więc nic tylko korzystać

Gość gość
Jeżeli chodzi o promocje i rabaty to koniecznie zajrzyjcie na www.Merg.pl miła obsługa i bardzo szeroki asortyment czy to obuwia czy odzieży :)

Gość dana d
Warto zajrzeć, nowe buty by mi się przydały. Oj tych promocji teraz jest wszędzie dużo i my również zamierzamy z tego dobrodziejstwa skorzystać, bo sprawdziłam wczoraj ofertę scandicsofa.pl ależ okazje. Wyobraźcie sobie, że nawet o 8 stów taniej. Sofę i fotele już wybraliśmy i na to wygląda, że to nie koniec tych zakupów u nich, bo i łózko chyba u nich kupimy.

Gość gość
Jeśli potrzebowałabyś namiarów na fajną bieliznę, to jak najbardziej polecam Ci markę Alles. W sklepie online mają też modele w promocyjnej cenie. Ja bardzo sobie cenie ich produkty i służą mi naprawdę długo :)

Gość Margarytka55
Jak chcecie kupić markowe ubrania i mieszkacie gdzieś w okolicach Krakowa, to spieszcie się bo w sklepach Nico w Modlnicy od 30.11 czyli od jutra do 8.12 będzie świetna promocja. Od jutra będzie można kupić 3 sztuki ubrań gdzie ta najtańsza będzie za 1zł :D Więc elegancja francja :D Będzie się można obłowić :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o promocje, to warto zaopatrzyć się w dobrej jakości żywność przed świętami - ja polecam w tym celu zajrzeć do sklepu: www.Sklep.Majerczyk.com.pl

Gość La Mallorquina
https://lamallorquina.pl/ Hiszpański sklep z artykułami wyposażenia wnętrz. -20% na wszystkie pościele i kapy!

Gość Olga342

Jeżeli szukasz sprzętu sportowego, typu rowerki treningowe, bieżnie, piłki gimnastyczne itp. to proponuję zerknąć do sklepu https://www.hop-sport.pl/

Dzisiaj mają Dzień Darmowej Dostawy!

To ja też dorzucę swe trzy grosze. Co prawda święta już za nami, jednak w sieciówkach robimy zakupy przez cały rok. Kolega-informatyk z biura polecił mi stronkę http://kupino.pl . Są tam aktualne gazetki dyskontów, drogerii, a nawet sklepów meblowych i RTV/AGD. Lidl, Rossmann, IKEA - wszystko w jednym miejscu. Dodatkowy plusik za promki ;) Znacznie wygodniejsze niż latanie ze strony na stronę :)

Gość Anna Po

Polecam butik online z torebkami www.bonafora.pl

Gość Karola_Maria

Ja z kolei polecam Kaufland. Co tydzień mają coś ciekawego w ofercie w dziale z rzeczami codziennego użytku, ubraniami itp. Zobaczcie z resztą gazetkę: https://www.kupino.pl/gazetka/kaufland-gazetka-bydgoszcz-szwederowo-03-01-2019/strona-9 W tym tygodniu pojadę po majtki. Po za tym w każdym dziale jakiś produkt jest mocno przeceniony. Jeżdżenie po pięciu sklepach na każdych zakupach jest dla mnie zbyt męczące, lepiej kupić wszystko w jednym miejscu.

Dnia 9.01.2019 o 11:49, rakalicja36 napisał:

promocję jedynie  w sklepie hedoni.pl 🙂 

zamówiłam krem, fajne ceny, już wysłali, dam znać jakie efekty 🙂 

Gość Kasia

Witajcie! Ostatnio znalazłam ciekawy sklep internetowy z odzieżą. Aktualnie trwa promocja, więc możecie kupić odzież nawet o 70% taniej. Link do promocji: https://marionex.pl/pol_m_OUTLET-4755.html

Gość Foffi

Jeśli szukacie fajnego i przede wszystkim porządnego sprzętu fryzjerskiego, to do 14 czerwca w euro rtv agd możecie kupić taniej aż o 30% urządzenia od babyliss. Wiem, że teraz są suszarki.

Gość tomaszmackowiak1

Na allegro.pl jest dużo promocji i wyprzedaży takich producentów jak Cross jeans, Mustang, Zara, Bigstar itp.

Ja ostatnio tam kupiłem dla mojej dziewczyny po niższej cenie niż w sklepie stacjonarnym jeansy Carmen. 

Bardzo fajnie na niej leżą. 

Gość Magda

Jakbyś potrzebowała kosmetyki to zajrzyj na ezebra.pl . Można znaleźć kosmetyki super jakości w dobrych cenach, ale też artykuły drogeryjne , perfumy.. wszystko co potrzebuje kobieta. Warto ❤️

Mogę Wam podpowiedzieć o świetnych okazjach cenowych. Wykańczamy mieszkanie i sporo robie akurat zakupów, więc wiem co i gdzie. Polecam zajrzeć np. do superwnetrze.pl, gdzie takich promocji jest co niemiara i to świetnych marek. Sama kupiłam już nawet sporo rzeczy w tym lampę wiszącą do kuchni. kosz na śmieci, pojemniki kuchenne, chlebak, a do łazienki dozownik do mydła, wieszak i szczotkę do WC ale jest tego dużo, dużo więcej.

Ja sporo rzeczy u nas w domu mam z carrefour - w większości są do rzeczy kupione z promocji - do tej pory nie narzekam na żaden z produktów. W aktualnej ich gazetce jest np fajna gofrownica po 119zł

Ja mam bardzo dużo rzeczy w domu z lidla. Mają mega przystępne ceny i fajne produkty. Zarówno ciuchy jak i jakiś sprzęt do domu 😜