Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona 87

skąpy facet, pomocy! :(

Polecane posty

Zachwuj się tak samo jak on - może to go czegoś nauczy? Zrób mu romantyczną kolację, a potem pokaż mu rachunek i powiedz że zgodnie z Waszą zasadą prosisz o zwrot połowy... cIekawe jaką miałby minę... hahaha to dobre:D Wiesz próbowałam przez chwilę tak się zachowywać, ale nie wytrzymałam i popłakałam się , a potem mu powiedziałam, stwierdził, że wymyslam;/

Gość Malwa1985
Szkoda słów na niego... Na prawdę szkoda mi Ciebie, że trafiłaś na takiego durnia...

Gość ewelina;p
jakiś chory facet! kto to widział takie rzeczy, zeby kobieta za coś płaciła ;/. U mnie jest tak że zawsze mój meżczyzna za wszystko płaci, a kłutnie sa tylko o to jak daje mi do potrzymania na chwile 200 zł a później nie chce ich wziać ode mnie bo mówi ze to dla mnie. Zostaw go dziewczyno bo to jakis cyrk normalnie! Bo co to będzie jak kiedys razem zamieszkacie !! Będzie Ci kazał płacić za kazdą kostke masła i bochenek chleba ... no bez kitu ...

Ewelinko no bez przesady, aż takich wymagań nie ma:) W ogole fajne dziewczyny jesteście, trochę humor mi poprawilyście:)

"za jedzenie kazał sobie przelew na konto zrobic (16 zł), za czekolade, wode mineralną, nawet za parking musiałam mu kase oddać jak bylismy razem na zakupach w galerii" o kurde, po 3,5 roku bycia razem :D :D skąd się tacy goście biorą, NIGDY o nikim takim w realu nie słyszałam

Gość ewelina;p
dokłądnie skąd sie tacy biorą ! no aż brat słów na człowieka ;p A co do wymagań, to właśnie kobieta od tego jest aby je mieć ;)

Gość habset
Uciekać od takiego!Przyjaciel mojej córki /mieszkali juz razem/ tak przykręcał ogrzewanie z oszczędności zimą że córka w końcu trafiła do szpitala z zapaleniem płuc! Po powrocie natychmiast sie wyprowadziła od niego-dziś dziwi sie jak mogła to znosić.

Lucy Windsor widocznie, jeszcze mało wiesz o zyciu:) dziekuje Wam za opinie, trochę mi się lżej zrobiło. Ja narazie kończę, ale jeszcze później zajrze.

Gość jesli to nie jest prowo
to ,niestety zachowanie faceta jest ponizej krytyki!ewidentnie pokazał,ze brak mu klasy,a poziom intelektualny jak u dżdzownicy!ale cóż może Ciebie to nie przestrasza(masochizm?),bo wg mnie taki facet nie nadaje się nawet na kumpla....uzaleznienie jest trumną dla wlasnej godności panienko!

Gość carmenelektra125
ja bym nie mogła być z takim facetem bo sama jesli kocham to ost grosz bym wydała na tą osobę... A co skąpców to też miałam ost syt że facet na spotkaniu-zamożny, wysokie stanowisko...na spotk przyjechał metrem a nie samochodem bo oczywiście może zaoszczędzić:)ale to jeszcze nic...postawił mi butelkę soku a że średnio chciało mi się pić to zostało ok połowy w butelce..na koniec spytał czy biorę go a ja że nie..więc on wziął:) Inny przypadek koleżanki..spotkała się z chłopakiem postawił jej coś do picia a potem czekał na zwrot reszty ok 10 gr..kelnerka nie przynosiła to sam poszedł po kasę:)

Gość agatkaxyz
Jesli faktycznie jest skapy to moze sobie go odpusc, ale warto sobie zadac pytanie, czy on wiecznie za wszystko placi? Jesli zawsze on placi a ty nigdy to faktycznie nie jest w porzadku, byc moze on ma klopoty finansowe. z drugiej strony jesli on narzeka i czesto sie klócicie to moze warto sie zastanowic czy w zwiazku nie dzieje sie cos zlego. ja bylam z zwiazku z facetem blisko 3 lata, na poczatku bylko cudownie, z kazdym miesiacem coraz mniej, pod koniec bylo naprawde nieznosnie, mialam wrazenie ze on specjalnie mnie prowokuje zebym to ja z nim zerwala. W koncu zostawil mnie bo spotkal kogos innego. ja bardzo to przezylam. Moja rada: przyjzyj sie swojemu zwiazkowi, czy on cie dobrze traktuje? Czy jestes szczesliwa? Co mówia o nim twoi rodzice i twoi przyjaciele? Ale badz sprawiedliwa, mozna wymagac od partnera ale nalezy równiez cos dal od siebie. pozdrawiam.