Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaehh

zniszczyłam sobie zycie.... czy on mnie tylko wykorzystal??

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaehh

przepraszam ze to dlugie ale nie da sie tego w jednym zdaniu napisac.... pomozcie... pół roku temu poznalam swietnego faceta... spotykalismy sie on sie o mnie staral i zabiegal... zawrocil mi w glowie... ale nie mowilam mu o tym bo stwierdzilam ze to za wczesnie... wiele razem bylismy ze soba.... kiedys zasugerowalam ze zawroci mi niedlugo w glowie.. powiedzial ze wtedy sie cos wymysli... usmiechnolsie i pocaloal mnie... potem dowiedzilam sie ze pozna linna dziewczyne i jest z nia... mimo to dalej spotykal sie ze mna... ale mi to przeszkadzalo... zaczelam zalowac ze niepowiedzilam mu o swoich uczuciach wczesniej...ale bylo juz za pozno bo on kogos ma... nie chcialam niszczyc mu zwiazku... miesiac sie niewidzielismy potem on napisal.. spotkalismy sie... chcialam wtedy o tym z jim pogadac bo wczesniej niebylo okazji on duzo pracuje... oczywiscie przytulal mnie calowal.. z poczatku myslalam ze juz z nikim nie jest ze przez miesiac zerwal z dziewcyna dosyc dlugo sie nieodzywal... a bylam taka szczesliwa... zapytalam sie go czy pamieta oco go pytalam pare miesiecy temu... powiedzialm mu ze co bedzie jak naprawde zawroci mi w glowie?? on odpowiedzial ze gadam o glupotach... zebym zajela sie soba mowil ze kogos ma... a mnie zwalilo z nog... poczulam sie dotknieta i zeszmacona... swiat mi sie zawalil... teraz zrozumialam ze nie zawrocil mi w glowie alesie w nim zakochalam.. teraz nie wiem co robic.. wykorzystal mnie ;(.... a ja nie moge zapomniec ;(

no rzeczywiście , miałaś swiadomośc , ze kogoś ma to teraz masz babo placek ehhhhh

Przede wszystkim naucz się poprawnie pisać, bo strasznie się to czyta :P No cóż, trzeba było wcześniej reagować, faceci nie czekają długo na kobietę, bo mogą ich mieć na pęczki...zazwyczaj. Teraz nie pozostaje Ci nic innego, jak spróbować zapomnieć.

i jak można sobie zniszczyć życie przez takiego " dwufrontowca" gadanie małolaty :(

Gość iza 1983
Jakiś nieodpowiedzialny gość...Spotykał sie z Tobą jak niby kogoś miał-tak się nie robi-na to wyglada,że bawil się Tobą a Ty się zaangarzowałaś...Faceci to dranie.

Gość iza 1983
*zaangazowalaś

Gość kaskaczek
Łojezu, dzieciuch straszny :o Ile macie lat? :o

Gość załamanaaaaaaaaehh
po pierwsze przepraszam Was za błędy ale nie moge sie przyzwyczaic do pisania na laptopie... po drogie to ze zniszczylam sobie zycie wynika z poświęcen dla niego... byl mi niczym przyjaciel odkladalam wlasne sprawy i rezygnowalam z przyjemnosci zeby pomoc mu nie raz... moze zbyt ostre slowa ale tak siee teraz czuje.. jakby swiat mi sie zawalil... a przystojny jest i to bardzo... wysportowany... pluje sobie teraz w twarz ze z nim nie porozmawialam o swoich uczuciach wczesniej... teraz inna go oblapia.. ale chyba jestem sama sobie winna... dziecmi nie jestesmy bo on pracuje we wlasnym interesie... a ja jestem mlodsza tylko 3 lata od niego... ale dlaczego bedac z nia dalej che sie ze mna widywac... ja tak nie potrafie nie che nikomu wchodzic z buciorami w zwiazek... jestem o to okropnie zla!!

Gość kaskaczek
Dobrze że masz na tyle godności i się szanujesz, że nie rozwalasz związku :) A jak on taki skłonny do skoków w bok jest, to nie masz czego żałować - pomyśl sobie że jesteś na miejscu jego dziewczyny, a on po kryjomu z inną się przytula - jak to robił z Tobą. Naprawdę nie masz czego żałować a wręcz się cieszyć :)

Gość załamanaaaaaaaaehh
moze i te jolczenie jest wkur... ale czasem czlowiekowi ulzy jezeli ktos wyslucha... w tym przypadku przeczyta... moja przyjaciola wyjechala nie moge z nia o tym porozmawiac... a tu przymnajmniej ktos mnie wysluchal... odrazu lzej na sercu sie robi dziekuje Wam :* a co do rozwalania zwiazkow nie toleruje tego bo moj zostal w podobny sposob skonczony...z drogiej strony widze ze z niego niezle ziolko... ale i tak to boli... bo tak naprawde myslisz ze kogos z nasz ale nic nie wiesz o czlowieku...

Gość z czasem ci minie odpusc sobie
nikt nie jest niezastąpiony pomyśl sobie ze on ma cie tak naprawdę gdzieś tzn. świetnie sie bawi bo dlaczego by nie a ze z tobą sie chce widywać to co ? może nie tylko z tobą ale z jakimiś innymi dziewczynami też .. myślisz ze jak byś mu wcześniej powiedziała to by to zmieniło coś ? jesteś naiwna jeśli tak myślisz ..rozglądnij sie jest tyle fajnych lasek a ty byś chciała żeby on był tylko z tobą ? śmieszna jesteś :D

Gość BeansbyWeezer
wiesz jak to brzmi ? "łeeee łoooo jak mi zle błaaa błaaa ja chce do mamy niech ktos go zbije" załosna jestes i głupia

Gość kaskaczek
A ta dziewczyna w jego wieku albo starsza? Bo może woli starsze do wiązania się?

kurcze no nie jest to wesole bardzo mi ciebie zal,jednak daj sobie z nim spokuj czas goi rany kiedys poznasz wartosciowego czlowieka,i niemow ze zniszczylas sobie zycie bo bol minie i z czasem z dystansem bedziesz do tego podchodzila