Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

Ciąża a morze

Polecane posty

Kobiegtki, myslicie ze mimo tego, ze jestem w ciazy (6 tydzien) mogę wykąpać się w morzu, czy lepiej sobie odpuścić??

Gość Hagneta
No jasne,ze się możesz wykapać. Lepiej się schłodzić niż udaru od upałów dostac hihi

Gość blackly
ja jestem w 20tyg. i nad morze planuje jechac w sierpniu pytałam lekarza i nie mial przeciwskazan co do wody..tylko mówil zeby zaduzo na słoncu nie siedziec:)

oczywiscie ze mozesz. ja mialam termin na poczatek marca a cale wakacje do wrzesnia wlacznie szalalam nad oceanem i to przy wysokich falach :) nie wiem czemu przyszlo Ci do glowy ze nie mozesz

Gość aquajestem
Cześć! Ja byłam nad morzem w 7 miesiący ciąży. Osłaniałam brzuszek i dużo spacrowałm po plaży.Jod wplywa doskonale na rozwój mózgu maleństwa i na organizm mamy.Rybki jedzcie, szczególnie wedzonego trewalka polecam zzzz OGÓREM!!! Pycha!

Gość jestem jestem
a czy brzuszki byly wystawiane do sloneczka czy raczej byly zakryte?? wybieram sie nad morze ale zupelnie nie wiem "co mam z nim zrobic":D czy schowac czy wystawiac na sloneczko....

Gość SARACH83
ja brzucha co prawda nie mam jeszcze (6 tydzień za mną) ale opalałam się z umiarem. Pod koniec wyjazdu dostałam mdłości, ale ogólnie przez czały czas czułam się rewelacyjnie! Mnie słońce i morze służyły :)

Gość Hagneta
Brzuch osłaniac, smarować kremami z filtrami. do tego dużo pic i bedzie dobrze. I raczej chodzić niż lezeć.