Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paolla75

Przeczytajcie i doradzcie:-(

Polecane posty

Witam.Mieszkam za granica,tutaj tez poznalam mojego chlopaka,z ktorym jestem od ponad dwuch lat i ktorego kocham calym sercem i dusza. Problem polega na tym,iz reszta rodziny a przedewszystkim moj brat (nawet nie wie o istnieniu tego zwiazku) nigdy go nie zaakceptuja. Nie wiem juz co robic. Za kazdym razem gdy sie z Nim spotykam,boje sie ze ktos Nas zauwazy. Na ulicy nie ma mowy o pocalunkach itp. Nie wiem jakich argumentow mam uzyc,aby przekonac rodzine do mojej milosci. Nie wyobrazam sobie zycia bez Niego! Jesli wrocila bym z Nim do PL to jakby mogl byc odebrany? Prosze doradzcie mi cos bo chyba oszaleje. Tak bardzo chciala bym zyc z Nim normalnie-bez strachu. Czy ktoras z Was tez tak miala/ma?

Gość tamara1990
Murzyn? :)

Zapomnialam dodac najwazniejsza rzecz. Chlopak ten jest obywatelem Afganistanu.

Gość buldozerka
o dzizas :) 3 lata wspanialego zwiazku potem szajsssse

Gość brzoza84
No to powodzenia - nie radze Ci wracac do Polski, wyjedz do Afganu ;) Tam to napewno bedzie Ci dobrze, mam pewnosci ze ten Afgan nie ma obywatelstwa angielskiego, myle sie? :D

Gość wtorkowa
nie ma to jak tolerancja :O

Gość frt
to nie kwestia tolerancji, tylko mentalności i obyczajowości, sposobu traktowania kobiety... życze powodzenia...

To nie jest tak jak myslicie. On w Afganistanie wogole nie mieszkal. Przebywa tu od urodzenia. Ma wspaniala europejska rodzine. Tato jest taksowkarzem a siostra hostessa. On jest bardzo uczuciowym chlopakiem. Nigdy mi ani nikomu innemu nie zrobilby krzywdy.

Dzieki frt Obywatelstwo ma europejskie. Chcialam tylko zasiegnac rad, bo juz naprawde nie wiem co robic,ale widze ze wiekszosc z Was tylko krytykowac umie.

Gość taka jedna onaaaehh
hmm.. moze twoi rodzice okaza sie tolerancyjni?? przekonaj ich ze twoj wybranek nie jest jakims afganistanskim terrorysta jak to moga sobie skojazyc.. najlepiej jakby przyjal twoja wiare... wtedy rodzice moze przekonaliby sie do niego bardziej... rozmawialas z nim o zmianie wiary? ale ty pod zadnym pozorem nie wyjezdzaj z nim do afganistanu !!

Gość taka jedna onaaaehh
nie przeczytalam jednej twojej wypowiedzi.. mowisz z emieszka tu od urodzenia.. to tym bardziej na jego korzysc :) mysle ze to nie bedie trudne.. przekonac rodzicow doniego.. niech pokaze im swoje albumy jak byl dzieckiemjak sie wychowywal napewno uwierza... i zaakceptuja ze tylko korzenie ma inne ale w jego krwi plynie krew europejska :)

Pozdrawiam srodkowym palcem-ale jak mam to zrobic. Mama o wszystkim wie i wspiera mnie jak moze,ale jakby moj brat sie dowiedzial to by Go chyba...

Taka jedna ona... Dzieki za odpowiedz. Wiesz...On jest chrzescijaninem. Boje sie tylko mojego brata. On jest rasista. Boje sie,ze moglby mu zrobic krzywde. Jemu nigdy nie przegadam...ehh w dodatku jest strasznie zazdrosny:-S

Brzoza84-ale ty pusta jestes! Ludzie z Afganistanu nie sa ani arabami,ani murzynami! To sa Persy! Tobie zal dupe sciska bo Ciebie pewnie nikt nie chce!

Gość taka jedna onaaaehh
Twoj brat jest nadopiekunczy.. musisz z nim porozmawiac.. powiedziec ze sama wiesz co dla ciebie dobre.. nie mow mu narazie o nim radze ci go stopniowo do tego przygotowywac np chocby pokazywac mu ze obcorajowcy tez sa ludzmi takimi jak my..:) pokaz mu chocby zdjecie ladnej laski np azjatka czy chinka zapytaj czy mu sie podoba? jesli do dziewczyn nie bedzie mial uprzedzen to dziwne ze do facetow ma.. napewno jest zazdrosny... potem na twoim miejscu jakbym przygotowala brata na to to przedstawilabym mu tego chlopaka nie mowila nic o jego naturze udawala ze to zwykly europejczyk troszke bardziej opalony... moze by sie polubili? a potem to nawet by nie zwrocil na to uwagi...:):)

Gość Blondzia69
Taka jedna-dziekuje Ci bardzo za Twoje rady. Nawet nie wiesz jak mi pomoglas. Napewno z nich skorzystam. jeszcze raz dziekuje:-*

Gość Sabinaaaa
Jestem w podobnej sytuacji.