Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauletinka75

Mam 21 lat i jestem alkoholiczka.

Polecane posty

Gość Mareczekkkk
Potwierdzam, alkoholizm jest chorobą!!!!

Gość betty beauty
hmmm.... a moze wrocisz do kroju na terapie? umiesciliby Cie w specjalnym osrodku gdzie nie musialabys za nic placic i zajeli sie ostro Toba i Twoim uzaleznieniem. pare miesiecy i bylabys jak nowonarodzona...to jest moja rada. wydaje mi sie najlepsza.

Gość Pauliettta
Zaglada tu ktos jeszcze?

Gość boona pijaczka
wyleczylas sie ?

Gość Pauliettinka75
Nie wiem,czy ktos tu jeszcze zaglada...raczej nie... A wiec... Wydaje mi sie,ze wmawialam sobie,ze jestem uzalezniona,abym mogla sie napic i nie miec pozniej kaca moralnego,bo przeciez alkoholizm to choroba,a ja bylam zekomo chora.. Od czasu kiedy napisalm ten post nie moge stwierdzic,ze nie pije... Pije! ale tylko okazjonallnie...urodziny,imieniny,spotkania towarzyskie...tj w miesiacu jakies 3-4 razy.. Nie pije codziennie jak kiedys i zeby sie schlac do nieprzytomnosci...i wcale mnie do tego nie ciagnie. Ustabilizowalam sie emocjonalnie. Miedzy mama a mna widze wyrazne poprawy... Dogadujemy sie tak jak za dawnych lat :) Ciesze sie,ze udalo mi sie dojsc do tego samej. Mam nadzieje,ze juz nigdy nie spotka mnie to co kiedys...ten diabelski pociag do alkoholu...pamietam te uczucie do dzis..