Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie troszkuu

z pipki leci mi kwaśna żelatyna, co to jest? płodne dni? ciąża? choroba jakaś ?

Polecane posty

wczoraj zjadłam kilka ogórkoów małosolnych może to od tego??? leci mi żel, śmierdzi to troche i jest mocno kwaśne ... eh :(

wytarłam ale leci mi po nogach ... co to może byc? help UP

Gość ewelina;p
a jakiego to jest koloru ? może to po prostu zwykły śluz ;p

przezroczyste ciągliwe gumiaste ale smierdzi i jest kwasne

Gość ewelina;p
no te wydzieliny zazwyczaj śmierdzą ;p dziwne zeby pachniały xD moim zdaniem jest to normalna rzecz u kobiety, a jeżeli niepokoi Cie ilość tej wydzieliny to Ci powiem że to jest też normalne. Ona musi być kwaśna bo zabija bakterie a wydziela sie jej nieco więcej bo może dostało się tam więcej jakichś bakterii albo zanieczyszczeń ;)

NIE PRAWDA ,ŻE WYDZIELINY ZAWSZE SMIERDZA!MOŻE TO BYC OBJAW RZĘSITKA BADZ JAKIEŚ GRZYBICY KTORĄ MOGŁA ZARAZIĆ SIĘ BĘDAC U KOGOŚ W UBIKACJI,CZY DOTYKAJĄC RĘCZNIKA LUB SIEDZENIA U KOGOŚ NA KLOZECIE ;-) ALE I RÓWNIEŻ NA BASENIE,A DRYGĄ SPRAWĄ MOGĄ TO BYĆ DNI NIEPŁODNE...JA BYNAJMIEJ TAK MAM...;-)IDZ DO GINEKOLOGA I DLA WŁASNEJ PEWNOŚCI SIE ZBADAJ ...PEWNIE DA TOBIE GYNALGIN I PO WSZYSTKIM ;-) WIĘ BEZ OBAW

OCZYWIŚCIE TO MOZE BYC RÓWNIEŻ OD POSIŁKÓW ,U FACETÓW JEST TAK SAMO JAK SIE NAJE ANANASÓW TO SPERMA JEST ANANASOWA,A JAK ZJE JAKĄS INNA POTRAWE TO SMAK I WYDZIELINA JEST INNA...A JEZELI MOCNO TO ŚMIERDZI TO IDZ DO GINEKOLOGA....