Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc czarnaaaa

Kto zaraz idzie sie opalac na dzialke lub do ogrodu ??

Polecane posty

Gość chce byc czarnaaaa

wczoraj sie opalalam na dzialce spiekłam sie dosc ale najgorzej to twarz ;/ pod oczami mnie tak piecze ze choooj . dzis ide opalac tył bo kijowo wyglada przod opalony a tyl nie :D mysle ze tak 1,5 h poleze zeby opalic tył i moze z min na przód bo jeszcze troszke mogłabym bardziej byc opalona ;p i tak w poniedzialek lub we wtorek pojde do solarium na 15 min zeby te slady od stroju wyrównac ... a wy jak ???

Gość nickonicko2010
niestety działke sprzedałem i teraz poopalać sie moge tylko na balkonie,nie zrobie tego jednak żeby nie gorszyć sąsiadów ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość chce byc czarnaaaa
mialo byc z 40 min na przod ;p ******

Gość co w tym dziwnego
słonce niszczy skure skóra szybciej dostaje roztepów i ceulitu

Gość ta bo kobiety mysla
ja siedze w domu i mam wentalator uruchomiony :) tydzien temu sie tak spieklam (z jednej i drugiej strony w sumie opalalam sie tylko 3 godziny), ze niestety skora mi zeszla i nawet pecherzyki wody sie pojawily. Czyli sie poparzyalm :) Na szczescie juz sie wszystko goi. W przyszlym tygodniu atakuje dzialke, ale kupie sobie krem z wyzszym filtrem ;/

Gość kokoliko
dawniej dziewczyny chowaly sie przed sloncem pod parasolka w modzie bylo okreslenie " skora jak krew z mlekiem " i te byly najpiekniejsze, a opalone byly tylko wiesniaczki chlopy ze wsi.

Gość kokoliko
moja cocia tak namietnie sie opala, ma 38 lat a jest pomarszczona jak sliwka suszona, ja tam wole nie naduzywac slonca

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja idę do pracy ale mam klimatyzację:)