Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaakie upaly

Mam rozstępy z tyłu lydek i przez to chodze w spodniach

Polecane posty

Gość taaaakie upaly

bo się wstydzę :o a taki upał...chciałabym założyć spódniczkę ale czuję się z tym żle.

Gość zasmucony stulejorz
a ile masz lat? dla mnie możesz chodzić w ultramini :)

Gość Ulrich
ale głupota, przecież połowa kobiet na świecie tak ma lącznie z Chinkami i każdy facet o tym wie a Ty się wstydzisz pokazać powiedzmy łydkę i trochę wyżej ? weź wuluzuj kobieto :)

Gość taaaakie upaly
Mam 19 lat. Poprostu czuje taki dskomfort że wszyscy sie na to patrzą chociaż to nie prawda. Żle mi z tym :(

Gość zasmucony stulejorz
możesz mi uwierzyć, że gdybyś założyła mini, każdy lustorwałby twą pupe a nikt nie patrzyłby na łydki

Gość rwffdf
ja tez mam rozstepy i chodze w krocotkich sukienkach ze sciagaczami :) jakby nie miały sciągaczy to by mi tyłek wyłaził :) tez sie kiedys wstydziłam ale stwierdziłam po co mam sie ze wszytkim ograniczac, to moje ciało i bede robic z nim co chce a jak kogos rażą rozstepy to jego problem, w szczegolnosci latem ludzie nie maja nic do gadania, tez masz prawo zalozyc cos krotkiego, ja osobiscie codziennie widze starsznie duzo, co mnie tez zaskoczyło, dziewczyn szczupłych z duzym cellulitem i otyłe w spodniczkach wiec wiesz :)

Gość Ulrich
ale żeby z powodu wstydu gotować się ? chyba , że lubisz SPA za darmochę to co innego :)

ja mam rozstepy;p na tyłku i chodze normalnie w stroju kapielowym :) ostatnio nawet kumpela sie zdziwila i z tekstem do mnie ' ty masz az takie rozstepy?' -,- no ale coz :) mam to gdzies, za szybko roslam pozdrawiam wszystkie ktore maja rozstepy i sie tego nie wstydza!! :)

Gość rwffdf
jakby wszyscy wiedzieli ze rozstepy to nic innego jak wewnetrzne blizny to zdecydowanie inaczej by na to patrzyli

Gość taaaakie upaly
ja mam ogólnie ładne proste nogi no ale te rozstępy...;/

Gość mvika
a ja mam cellulit, rozstępy i jasną karnację 🖐️

Gość taaaakie upaly
Ja jestem opalona i przez to właśnie te rozstępy są bardzej widoczne.

Gość rwffdf
ciesz sie ze w ogole masz nogi i w dodatku sprawne... niestety mode na sztucznie gładką skore wylansowały media, sama dobrze wiesz jakie nogi maja gwiazdy bez photoshopa

Gość taaaakie upaly
Kiedyś szłam z koleżanka, która ma figurę modelki i szła przed nami młoda kobieta w spódniczce i miała rozstępy a moja koleżanka jak to zobaczyła to powiedziała "ble jak można cos takiego ludziom pokazywać". No i dziwnie się poczułam.

Gość mvika
Jeśli Ci tak te rozstępy przeszkadzają, że przy takich upałach męczysz się w spodniach to nie zostaje nic innego jak zbieranie kasy na zabieg.

Gość taaaakie upaly
Ja wiem, że to nic wielkiego ale to taki dyskomfort ;/ i nie można sie tego pozbyć, to jest najgorsze.

Gość taaaakie upaly
mvika wątpie czy to coś pomoże. Moze jedynie się wygładzą ale nadal pozostaną :(

Gość mvika
A laser?

Gość wieś śpiewa i tańczy
a może jednak kalesony na lato ?

Gość rwffdf
bo twoja kolezanka to typowa wiesniara, tez by sie pewnie dziwnie poczuła gdybys jej tak powiedziała

Gość rwffdf
powiem ci ze normalnym facetom to nie przeszkadza, tylko takim wiesniarom ktorych najwieksze problemy zyciowe to wyglad czyichs nog...

Gość taaaakie upaly
mvika nie znam efektów lasera a z resztą jeszcze sie uczę więc nie mam na to kasy.

Gość taaaakie upaly
rwffdf heh bo ona nie ma kompleksów na punkcie swojego ciała i ocenia innych...Nie lubie taiego czegoś ;/

Gość rwffdf
zanim uzbierasz to zmadrzejesz i zmienisz towarzystwo z tej najnizszej polki na normalne...

Gość Echhhhhh
daj spokoj;p ja mam na dupie i chodze normalnie w stroju kapielowym . Fakt jets taki, ze mam zgrabny tylek. Mojemu chlopakowi to nie przeszkadza i nawetjak kiedys myslalam o laserowym zabiegu to sie wkurzyl. Jak ktos ma Cie kochac i podziwiac to za to jaka jestes;-)

Gość mvika
jak sie uczysz to lipa, taki zabieg jest kosztowny... wszystko przez kompleksy i zaloze sie ze wyolbrzymiasz problem

Gość taaaakie upaly
Moj chłopak przez 3 lata nawet tego nie zauważył.

Gość ratownik na baaasenie
Ja mam rozstępy na rękach, dokładnie na wewnętrznej stronie bicepsa i ani mi do głowy nie przyszło nigdy, że to powód do wstydu

Gość Echhhhhh
Hmmm chlopcy to cos innego. Sama mialam problem z zaakceptowaniem tego co 2 babka ma rozstepy:)))

Gość taaaakie upaly
Ja jestem młoda i nie rodziłam jeszcze. Może jakbym miała to po ciązy to inaczej bym do tego podchodziła.