Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaica91

jaki macie styl ubierania sie?

Polecane posty

Gość jamaica91

ubieracie to co teraz modne czy macie jakies woje wlasne inspiracje? co ubieracie najchetnij? kobieco czy sportowo?

Gość luzzzzzara
trampki ew. balerinki, tunike, jeansy jakis top cenie sobie luz i wygode;)

Gość entkastudentka
klasycznie, z jakimś młodzieżowym akcentem

Gość entkastudentka
zazwyczaj : sukienka, spodnica, dżinsy , sweterki przeróżne, wysokie szerokie obcasy z paseczkiem dokoła nogi i zaokrąglonym czubeczkiem, bluzeczki z kołnieżykiem i dekoltem, do tego jakiś wisiorek aczkolwiek teraz plażowo ;) krótkie spodenki, bluzka na ramiączkach ...

Gość jamaica91
a jesli chcecie wygladac kobieco tpo w jaka strone idzecie? ja kocham sukienki mam ich dziesiatki jedna pare spodni no moze dwie :) kiedys nosilam trampki szpilki kojarzyly mi sie tylko z tymi biurowymi czy ktoras z was tez przezyla diametralna zmiane wizerunku?

Gość jamaica91
kolejna rzecz po szpilkach i sujkienkach to dodatki roznego rodzaju:)

Gość a co to jest kołnieżyk?
studentko:P

Gość luzzzzzara
ja ciagle jestem taka sama mimo ze mam 26 lat to nosze trampki nie lubie szpilek i spodniczek w ogole elegancki styl odpada, zle sie w tym czuje:)

Gość entkastudentka
tak, kiedyś adidasy, trampki i luzacko kołnierzyk :P

Gość jamaica91
ja wlasnie z biegeiem czasu przestalam gustowac w takich ciuchasz etc cenie sobie luz ale z odrobina elegancji i kobiecosci chociaz twierdze ze kobiety w trampkach itp sa rozwnie atrakcyjne wydaje mi sie zze wazne zby nie zagubic kobiecosci. jednak gdy zakladam np adidasy czy sportowe stroje czuje sie jakos zle

wygodny, sportowy jak raz na rok włoże sukienkę, to jest to właśnie wydarzenie roku normalnie to jeansy, adidasy albo sandały sportowe, koszulka albo coś na ramiączkach no, ew. coś kolorowego teraz, bardziej kobiecego

Gość entkastudentka
Do mnie po prostu taki styl pasuje i czuję sie w nim komfortowo i kobieco ;)

Gość jamaica91
a nie czujecie sie przez ten sportowy luzny styl mniej atrakcyjan??

Gość ewelina;p
MINI!! kocham je xD jakaś ładna obcisłą bluzeczka i git majonez ;) musi być słodko ;)

Gość jamaica91
jesli moge wiedziec to po ile macie lat? ja mam 19 i jakosc wydaje mi sie ze juz nie pasuje do mnie styl nastolatki w trampkach etc lubie sie czuc kobieco czasami mam wrazenie ze sportowy satyl zabija kobiece aspekty

Gość dziwoja ojoja
ja na orientalnie. spodnie alladynki, jakies tuniki, suknie i muszą byc czarne topy:) A zimą długie swetry jeansy i duże buty,

Gość jamaica91
ja staram si e ubierac w orgnalne rzeczy w sensie ze niespotykane radko kupuje w ch i na bazarkach szukam sklepow za odzieza z UK nowymi oczywiscie czasami ciuchlandy nie lubie masowek stram sie nie podazac za moda

Gość entkastudentka
21 lat, ja miałam tak, ze w pewnym momencie w topach z nadrukiem zaczęłam czuć sie głupio :D i tak stopniowo styl mi sie uformował

Gość jamaica91
entkastudentka czyli podobnie jak ja moze to z wiekiem przychodzi poprostu lubie sukienki i eleganckie rzeczy.

Gość entkastudentka
ja kupuje na bazarkach, najlepiej u przyjezdnych zza granicy :D, mają genialne rzeczy i całkiem dobre jakościowo (sweterki, bluzki) , tylko spódnice w reserved np. czy innym butiku i naprawdę tanio i z polotem można sie ubrać

Ja uwielbiam styl spotrowy,jakieś jeansy,dopasowane bluzy,adidasy lub trampki,sportowe torby :).Koniecznie kolczyki(mam ponad 300par!bo zbieram).Nie znoszę szpilek chociaz załuję czasem bardzo ale po wypadku ogromne problemy z kolanami i nie mogę.Sukienka raz w sumie na rok,teraz jak ciepło to ewentualnie długa spodniczka,bluzeczka i japonki :P

Gość jamaica91
dokladnie. fajne sa tez sklepy z koncowkami zagranicznych kolekcji. a jesli vhpodzi o dodatki co lubisz?

Bardzo lubię tez dodatki:zawsze torebka lub na rower plecak z drobiazgami,pierscionki latem unikam wole branzolety lub zegarek jakis duzy.lubie wygode i mimo,ze mam 27 lat wole sie czuc wygodnie niz nie byc soba i sie modnie ubrac ale niezgodnie z osobowością :)

nie czuję sie mniej atrakcyjna moze dlatego, że nie opieram swojej aktarkcyjności na wyglądzie

Gość entkastudentka
-koniecznie kolczyki( aczkolwiek mam tylko kilka par bo notorycznie gubię :D, ale staram sie zawsze jakos dopasować) -wisiorek (takie bimbałki), ale to tylko do skromnej jednokolorowej bluzki, do sukienki zwyczajnie nei pasują - zegarek z delikatna bransoletka

Gość jamaica91
ja nie ubieram sie raczej modnie mam swoj styl raczej inny niz wszyscy bo najwazniejsze dobrze sie czuc ze soba. ja ostatnio polubilam korale szklane drewniane w roznych kolotach mam czarne niebieskie czerwone biale brazowe i do tego branzoletki male i duze no i pierscionki kolczyki od niedawna bo obcielam wlosy na krotko i zeby wyszczuplic twarz

Gość entkastudentka
ogólnie nie lubię przesady, mam styl minimalistyczny ;)

a ja zero ozdóbek, nie ma nawet przekłutych uszu w biżuterii czuję sie jak ruska baba z bazaru noszę zegarek srebrny na bransolecie i 2 pierścionki tyle