Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość oooooooona28
anonim nie wiem o co ci chodzi??? myslalam ze to ten wlasciwy, ze moze zrozumie ze tak mi sie to ulozylo, ze zrozumie...ale coz chyba sie pomylilam,...przykre to

Gość oooooooona28
prawiczek , tak zdziwienie tak....rozumiem ale cale pozniejsze jego zachowanie...naciskanie mnie na sex,to troche mnie zrazilo.... poza tym na powodzenie nigdy nie narzekalam, zawsze ktos sie kolo mnie ze tak powiem krecil,,ale ja potrzebuje czegos wiecej..i tego szukam....w dzisiejszych czasach to moze dziwic:O

"anonim nie wiem o co ci chodzi??? myslalam ze to ten wlasciwy, ze moze zrozumie ze tak mi sie to ulozylo, ze zrozumie...ale coz chyba sie pomylilam,...przykre to" skoro wcześniej nie spotkałaś właściwego faceta to nie miałaś powodu żeby wcześniej pójść do łóżka - o to mi chodziło ten, którego poznałaś ostatnio powinien to zrozumieć a skoro nie zrozumiał to jakis idiota

Gość oooooooona28
tak anonim wierm, ale wiekszosc ludzi nawet z rodziny( szok wiem) mowi mi ze w tym wieku to ja powinnam juz miec dziecko i meza, ciagle slysze TY masz przeciez juz tyle a tyle lat, co robisz ze swoim zyciem? to przygnebiajace... ale coz ...poza tym jestesm dosc wrazliwa osoba , latwo mnie zranic, wszystko biore zaraz do siebie....:O

oooooooona28 skoro nie spotkałaś tego jedynego to niby jak miałaś zakładać rodzinę, lepiej być samemu niż coś udawać

zasmucona: Dla normalnego myślącego faceta, dziewictwo nie ma większego znaczenia. Z doświadczenia powiem więcej-dziewica w łóżku to nic szczególnego. Ale co kto lubi... Twój facet po prostu znalazł taki a nie inny pretekst by się z Tobą rozstać. Pomyśl , czy jak ktoś kocha to przejmuje się taką pierdołą jak dziewictwo. Nie żyjemy w kraju islamskim. Gdyby nawet był super wierzącym katolikiem (ortodoksyjnym) sam by był prawiczkiem.To , nie była miłość. Ciesz się ,że z nim nie jesteś. Wartość człowieka to nie dziewictwo, tylko to co ma w głowie i w sercu. Do sfrustrowanych młodych gniewnych chłopców: dajcie spokój z obelgami wobec kobiet, typu "naczynie na spermę". Jestescie pewni,że wasze mamy miały tylko jednego faceta? Hm... też były młode. I proszę o nie forsowanie swojego punktu widzenia i twierdzenia ,że każdy facet tak myśli jak wy.

"Wartość człowieka to nie dziewictwo, tylko to co ma w głowie i w sercu." zgadza się, ale utrata dziewictwa prze kobietę nie jest bez wpływu na nią jako całokształt, coś w niej się zmienia

Gość oooooooona28
czy jak ktoś kocha to przejmuje się taką pierdołą jak dziewictwo. ----> dla niektorych to straszzzzzzzzzna przeszkoda:O

Gość oooooooona28
anonim ale dla mnie moje dziwictwo to nie jest jakis powod do dumy, nie uwazam ze powinnam sie tym szczycic jakos specjalnie albo zasmucac zwycajnie tak mi sie zycie ulozylo.... a jesli chodzi o faceta to chcialabym aby zwyczajnie to zaakceptowal, wiadomo ze to moze dziwic ale .......

"a mnie facet zostawil bo w wieku 29 lat jestem dziewica, ciagle kazdy sie dziwi, patrzy z niedowierzaniem i tak sobie trwam w swoim stanie" Wcale mu się nie dziwię. od 29 letniej dziewicy trzeba uciekać jak najdalej

"od 29 letniej dziewicy trzeba uciekać jak najdalej" może jakoś uzasadnij swoją "myśl"

Gość oooooooona28
pewnie dlatego ze skoro w tym wieku nadal nia jest to zapewne nikt jej nie chcial,to cos znia nie tak, moze nie ma potrzeb seksualnych, jest zimna, w lozku bedzie kiepska,kloda..prawda komiczne? slyszlam juz nie jeden raz to

co można powiedzieć o kobiecie która do 29 roku nie znalazła żadnego partnera, z którym chciałaby iść do łóżka... 1. dziwaczka 2. zaburzenia hormonalne/psychiczne 3. jakimś cudem się uchowała (w co mocno wątpię) i zechce spróbować jak to jest z innymi

Gość oooooooona28
no tak zapomnialam o 3:o jakby chciala probowac z innymi to nie bylaby dziewica w tym wieku:P

ooooona 28: Bardzo mi się podoba to ,że będąc dziewicą nie oczerniasz dziewczyn które inaczej się zachowują. Pełen szacunek. Twój facet poleciał stereotypem, że dziewica musi być kłodą. Ale też może miał takie doświadczenia. ( moje były podobne, ale gdybym się zakochał , nie zostawił bym z powodu dziewictwa). Masz rację , nikt nie zakłada że związek się rozpadnie po np:pół roku ( to przytyk do prawiczka bez wiary;) Więc idę do łóżka już w tym półroczu. Sex jest nam dany dla przyjemności. Jeśli za bardzo patrzymy na niego przez moralność i wiarę , to nic dobrego z tego nie wyniknie.

"Sex jest nam dany dla przyjemności." a może był dany dla przedłużenia gatunku a nie dla przyjemności to ludzie zrobili wszystko, żeby nie był dla prokreacji tylko dla przyjemności stąd pigułki antykonc., prezerwatywny itd. wiec nie wciskaj że matce naturze chodziło o naszą przyjemność

"Jeśli za bardzo patrzymy na niego przez moralność i wiarę , to nic dobrego z tego nie wyniknie." no tak, po co komu moralność, bądźmy jak zwierzęta

Gość oooooooona28
nie oczerniam skorpion, bo niby dlaczego mialabym? co zlego jest w seksie? jesli 2 osoby tego chca? ja akurat mam tak ze aby to zrobic potrzebuje uczucia, jakiegos tam niekoniecznie zaraz wielkiej milosci i deklaracji o slubie, bo moze byc roznie ,prawda? poza tym mam kolezanka ktora ze tak powiem bardzo sobie uzywa z wieloma facetami...:D ale nam sie dobrze rozmawia, dogadujemy sie swietnie zwyczajnie kazdy jest inny, ma inne zasady, czxym innym sie kieruje itd trzeba to uszanowac....a bloda to tylko blona zadna relikwia a ja jakbym chciala seksu to nie musze dlugo i daleko szukac...jakbym chciala wyprobowac jak to jest z kazdym po kolei to juz dawno dziewica bym nie byla..ale to wbrew mojej naturze i tego nie zmienie na sile ..

gdyby seks miał być nieprzyjemny to wymarlibyśmy w 1 pokoleniu :D. Zresztą nie wiadomo o co wy się kłócicie. kobietom zależy na stabilizacji materialnej facetom na wyłączności na kobietę to chyba już wszelkiego rodzaju psychologie udowodniły :P

"jakby chciala probowac z innymi to nie bylaby dziewica w tym wieku" dopóki nie pozna smaku, nie ciągnie jej

"jakbym chciala wyprobowac jak to jest z kazdym po kolei to juz dawno dziewica bym nie byla..ale to wbrew mojej naturze i tego nie zmienie na sile .." tym większy szacunek dla Ciebie szkoda tylko że jeszcze nie spotkałaś tego odpowiedniego faceta

Annonim7: chodzi o to by nie przeginać w żadną stronę. Gdyby nie przyjemność z bzykania to człowiek zrobiłby to tylko kilka razy w życiu, tak by mieć ukochane potomstwo. A co to za nerwy- człowiek zrobił wszystko by był dla przyjemności. Co w tym złego??? Nie żyjemy w średniowieczu...

Gość oooooooona28
ano szkoda

Jeśli kobieta chce uprawiać seks tylko z miłości, dyskwalifikuje to ją jako partnerkę sexualną... z miłości, to można sobie ufać, okazywać czułość... ale sex uprawia się z pożądania... a to z miłością (przez Was rozumianą) ma niewiele wspólnego... Kobieta ma chcieć seksu, bo pożąda faceta a nie dlatego, że mu ufa i chce mu dać przyjemność... a do tego właśnie sprowadza się ten sex tylko gdy się zakocha

"Annonim7: chodzi o to by nie przeginać w żadną stronę" z tego co obserwuję to właśnie teraz jest przegięcie w tą drugą stronę