Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość Oni nawinie wierza
ze jak laska dawala dupy kazdemu to przy nich nagle przestanie :D

Bardzo nudne kolejne pobożne życzenie mojej regularnej antyfanki. O co Ci kobieto ciągle chodzi? Dobrze wiesz, ze nie mam 40 lat i jakoś ludzie się do mnie tutaj odzywają na tym forum, co by zaprzeczało tym twoim niezliczonym wnioskom o moim kompletnym zidioceniu i nudziarstwie, wiec oc - przez minutę sie czujesz lepiej? czy przez 30 sekund? :)

Gość Luska ma 35 lat
i jest stara panna

Gość zna ten smak wiec bedzie
sie w najlepsze jebac dalej bo zadnych zasad moralnych nie ma

"a ta co miała kilku zna już ten smak" jaka jest szansa że ktoś zapali papierosa - ten kto nigdy nie palił czy ten kto już kilka wypalił i "zna już ten smak" :)

Gość żona komicznego
dzisiaj zaprosilam hydraulika jebake, bo męzuś w pracy i sie nie dowie :classic_cool:

Prawiczek bez wiary pomyslałem to samo :D kto wie moze teraz go zdradza z panem typu bears

Gość a propos luski z wind
Kobita ma jakas obsesje na swoim punkcie, wydaje jej sie,ze wszyscy czytaja i sledza jej nudne posty i takie samo zycie. 🖐️

Gość prozzzzzzzzzne
Oni nawinie wierza ze jak laska dawala d**y kazdemu to przy nich nagle przestanie no mowie badna kretynow:d anonimpieknie napisane:d

Gość luśka wind pomaranczowa
Nie obgadujcie mnie bo sie poplacze :(

Gość to sie zwie choroba kafeteryjn
a

Gość komiczne poszedl do domu
sprawdzac z kim zonka sie puka :D:D:D:D:D

cream - nawet jak się puka, to na pewno nie z takim gościem jak Ty czy prawik.... gadka z Wami jest o tyle bez sensu, że czuję się tutaj, jakbym dyskutował na temat wychodzenia z poślizgu z ludźmi, którzy nie mają prawa jazdy i nigdy za kierownicą nie siedzieli, a mądrzą się podając swoje teorie, jak to im się wydaje, że należy to robić... zaruchasz coś, to pogadamy... czyli równie dobrze mogę uciąć sobie język :P

Gość serio pytam teraz
komiczne jak sie czujesz kiedy myslisz ze twoja zone ruchalo kilku? przed toba? bo mniemam ze dziewica nie byla :P

"Nie. Nie masz szczęścia. Niby każda chce, żeby jej facet leciał na nią głównie z powodu charakteru (co jest oczywiscie bzdurą na potrzeby dzisiejszego "lansu"). Niech by tylko facet spróbował powiedzieć dziewczynie, że nie kreci go specjalnie jej wygląd, kocha ją za charakter. Biedaczka utonęłaby w kompleksach." Nie powiedziałam dlaczego uważam, że mam szczęście, a Ty już mnie oceniasz :) Nie chce mi się już dyskutować. Wy macie swoje zdanie ja mam swoje. I niech tak pozostanie :) A rzeczywistość w sumie jak się głębiej zastanowić zawsze odbierana jest SUBIEKTYWNIE. Pa Pozdrawiam wszystkich

" komiczne jak sie czujesz kiedy myslisz ze twoja zone ruchalo kilku? przed toba?" w ogóle o tym nie myślę bo mnie to nie interesuje

"Ciekawe czyżby zatem pan komiczne był kiedyś starym prawiczkiem skoro wie, co takowi tutaj myślą? " widzę po prostu Waszą obsesję... kobiety Was nie chcę, Wy ich się coraz bardziej boicie, odczuwacie lęk przed porównaniem... założę się, że gdyby doszło do zbliżenia, bylibyście tak spanikowani, że Jenna Jameson by Wam nie postawiła :P:P

Gość żona komicznego
no juz nie badzcie tacy drobiazgowi, te kilkaset penisów w moich ustach, cipce i anusie to wcale nie bylo tak duzo!

" komiczne jak sie czujesz kiedy myslisz ze twoja zone ruchalo kilku? przed toba?" "w ogóle o tym nie myślę bo mnie to nie interesuje" a może nie chcesz o tym myśleć

Gość żona komicznego
przyznam ze bywali lepsi w lozku ale wyszlam za niego bo nieźle zarabia

"a może nie chcesz o tym myśleć" nie no oczywiście, że nie chcę sobie zaprzątać tym głowy... podobnie jak nie myślę o tym, jak moje kobiety waliły kupę, jak wygląda wyjmowany przez nie tampon, czy podpaska, nie myślę o tym, kiedy umrę, nie zastanawiam się się co się dzieje w żołądku fajnej laski, którą widzę na ulicy i ile złogów kałowych ma w jelitach... Wasz problem jest taki, że u Was te myśli są dominujące - to dla Was swoiste natręctwa albo jak jakieś głosy u schizofrenika...

Gość dla komicznego seks jest
tak samo przyjemny jak robienie kupy :D

"A jednak pomyśleć o tym musiałeś w trakcie wymieniania tych dziwnych myśli, choć przecież nikt z nas prawików nie dzielił się takimi rzekomymi wynurzeniami." dobrze ekstrapoluję :P

komiczne----> jak rozumiem zakładasz wierność swojej jedynej aż po grób? czyli już żadnej innej dupencji nie doświadczysz?

"jak rozumiem zakładasz wierność swojej jedynej aż po grób? czyli już żadnej innej d**encji nie doświadczysz?" na daną chwilę owszem.... miałem już trochę kobiet w łóżku i obecnie dobry układ partnerski stawiam wyżej nad kolejnym spenetrowanym ciałem...

Gość jak bedzie stara to
tez bedzie musial ja pukac...