Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szołomyjha

jakiego sklepu jesteście fanami ? Bo ja INTER MARCHE a wy co lubicie ?

Polecane posty

Gość szołomyjha

ja jestem fanką Inter marche i robie tam zakupy,porzuciłam Lidla napiszcie gdzie robicie zakupy :)

Gość arrleta
sklp swiat alkoholi :classic_cool:

Gość Romantyczny Maryjan
:O

Gość wymarzona
Mam rzut beretem do targu,od lat tylko tam robie zakupy i nie tylko ja,zawsze swiezutki towar.

Gość szołomyjha
zakupy spożywcze,kosmetyki, konsumpcji codziennej o to mi chodzi :)

Gość szołomyjha
Inter marche też nie jest drogi a ma lepsze kosmetyki i artykuły od biedronki ma dobrej jakości wędliny

Gość inside your soul
stokrotka, lidl, biedronka, carrefour , kosmetyki w roosmanie w tych najczesciej

Gość wymarzona
kosmetyki i chemie w Rossmanie,bo tez mam blisko,ale cala reszta do konsumpcji-targ.

Gość szołomyjha
ja w roosmanie kupuje czasem kosmetyki kolorowe ale takie do kąpieli, szampony,farby do włosów,mydła są za drogie, gdzie indziej to samo jest tańsze

a jesli chodzi o kosmetyki to roznie. wtedy wole hipermarkety, albo drogerie. wkurzylam sie tylko na biedronke bo nie ma juz kremu z Ziaji Masło kakaowe, a tam byl taniutki

Gość szołomyjha
nigdy nie byłam zwolenniczką biedronki byłam Lidla,tesco a teraz inter marche

Gość szołomyjha
byłam fanką słodyczy z Lidla i chemii słodycze dobrej jakości czekolady,bombonikery,sprowadzane z Czech chemia też tania i dobra W5

Gość mistic
C&A

Z tych większych to tesco i carrefour. Tak to Biedra, bo intermarche nie ma w moim mieście i nigdy nie byuam w tym sklepie:-D też słyszałam że jest fajny. Noo ode mnie też minus dla biedronki za wycofanie ze sprzedaży kremów z ziaji.

no! byly mega tanie. jesli chodzi o slodycze w Lidlu, moze są zajebiste, ale drogie w cholere. Carfura nie dzierżę, tak oszukują z cenami, że szok.

Jak powstanie sklep w którym towar będą rozdawać za darmo to zostanę jego fanem. :P

Gość szołomyjha
trzeba też wziążć pod uwage że intermarche powstał niedaleko mnie a Lidla mam za daleko

Gość inside your soul
summer-jak to oszukuja z cenami w carrefourze?

zdarzylo sie pare razy, ze w kasie towar był droższy niż na półce. albo sugerowana cena detaliczna na towarze 2,99 a oni walą 3,39. może to groszowe sprawy tak czy inaczej robia ludzi w balona.

Ja nie cierpię lidla za takie oszukiwanie:O zapakują w wielkie pudełko, płacisz jak za 20dkg ciastek a masz..9sztuk:O no słodycze są ciekawe, ale drogie bardzo. W lidlu często chcą oszwabić zwłaszcza na tych ofertach,np kiedyś w wielkiej promocji proponowali wiertarkę w jakiejś tam cenie, a mój tato miał w domu identyczną za połowę ceny:O albo rękawiczki, które kupiłam za 2zł oni reklamowali jako jakieś lepsze i sprzedawali po 9:O jedyne plusy tego sklepu to lody 2rodzaje - na patyku w czekol. Z orzechami i w kubku czterosmakowy,oba po 1zl,oliwki za 1zl z groszami-no to jest extra! I jeszcze gumy za 3zł:-)