Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry chłopakkk 86

Gdybym miał dziewczynę kochałbym ją do bólu.

Polecane posty

Gość dobry chłopakkk 86

Takie to straszne i smutne. Taki dobry chłopak ze mnie, nikogo nie spotkałem o tak dobrym sercu jakie mam sam, nawet wśród dziewczyn. Ludzie są źli a mimo to są szczęśliwi, zdradzają się bez skrupułów , wybaczają to sobie bo tak im wygodnie itd... Gdybym miał dziewczynę nie byłoby mowy o zdradzie, o braku szacunku do niej ... ciekawy jestem ile jeszcze czasu będę sam. 24 lata już minęły. Nieśmiałość to zabójcza cecha dla człowieka :(

Gość inside your soul
Walcz z niesmialoscia:) A i mowien -bede kochal do bolu brzmi strasznie. mam takiego faceta, co kocha mnie do bolu :o zaborczy, zazdrosny nic to fajnego:(

Nie ma nic złego w wybaczaniu. :P Ty będziesz wierny? No ale ona zawsze może nie być.

Gość takajedna.
To sie poznajmy bo ja mam podobnie:D i tez mam 24 lata. Co prawda chłopaka teraz nie szukam ale pogadac zawsze można, wymienic opinie itp.:) Jeśli masz ochote oczywiście:)

Gość terrakotta
każda miłość jest nierozerwalnie związana z bólem nawet ta matki do dziecka bo zawsze się boimy i martwimy o osobę którą kochamy ale jednocześnie każda miłość daje jakieś chwile szczęści to taka rekompensata za ból :)