Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecjofajlopka

trókąt

Polecane posty

Gość torbex a ty dlaczego
tak bronisz baby, która ma chce odejść od męża do kochanka? Bo ty odbilaś innej kobiecie faceta?

Gość babidło
Nie wiem dlaczego niektóre mylą akt małżeństwa z aktem własności.Te teksty o odbijaniu komuś faceta są typowe dla małolat z zawodówki.A nazywanie wszystkich kobiet które z mężem nie czują się szczęśliwe i wtedy zazwyczaj pojawia się ktoś trzeci,więc nazywanie tych kobiet kurwami jest mocno przesadzone.Czasem właśnie ten trzeci ,ta trzecia potrzebna jest by otorzyć ocz i pojrzeć na swoje życie i poczuć że się jest nieszczęśliwym i że nie chce ię tak dłużej żyć.Nie pisze o kochankach które tkwią w związkach bez przyzłości,one poprostu są naiwne.Ale nie są kurwami. Autorko,jeżeli nie czujesz się szczęśliwa,jeżeli ten trzeci "uswiaomił ci"że można żyć innaczej to odejź ze związku który związkiem nie jest.Nik Ci nie a gwarancji że będziesz szczęśliwa,ale próbować zawsze trzeba by szczęśliwą być.

Gość to fakt, że najbardziej
zdrada i utrzymywanie dupy na boku boli małolaty z zawodówki, fakt, tylko małolaty z zawodówki są zdradzane akt własności? skąd, to bzdura, przecież małżonek ma prawo do dupy (chuja) na boku, nie powinien być wierny, nie powinien kochać, dbać, nie musi budzić zaufania nikt kto oszukuje partnera, kto okrada rodzinę z czasu, wsparcia, opieki, wychowania, zainteresowania i pieniędzy, nie jest przecież zdradzaczem i kurwiszonem a jest nieszczęśliwym człowiekiem :p

Gość babocostam
posluchaj, może akt małżeństwa nie jest aktem własnosci. Ale jest czym ważniejszym: jest ZOBOWIĄZANIEM że uczynię wszystko aby druga osoba była szczęśliwa. Przypomnij sobie słowa przysięgi czy to kościelnej czy cywilnej, czy jest tam chociaż jedno zdanie o posiadaniu d... na boku? Czy jest tam o porzuceniu rodziny - bo SIE znudziło? Nie wiem dlaczego niektórzy tak bardzo bronią dziwek i dziwkarzy. Czyżby się identyfikowali Bo widzisz, nikt kogo takie okreslenie nie dotyczy, nie czuje się urażony. A ty owszem. Jasne.

Gość aha i achh
Nie "bo sie znudziło", czytac kurwa nie umiecie. :o Ale czego oczekiwac od takich jadaczek debilnych. :D

Gość może nie dokładnie znudziło
ale akurat w mojej pracy 2 panów wymieniło żony na młodsze modele, idealnie wyglądające jak żonki w dniu ślubu... może to nie jest zasada, ale różnie bywa

Gość TOBREX
torbex a ty dlaczego tak bronisz baby , która ma chce odejść od męża do kochanka? Bo ty odbilaś innej kobiecie faceta? tak,bo moje zajecie to odbijanie kazdego faceta ktorego spotkam a ma obraczke na palcu.Ot taki wolny zawoed wykonuje.Czasochlonny i pracochlonny a liste mam juz pelna na 2011 :D A dlaczego bronie autorki?? Nie bede ci tlumaczyc bo jestes poprostu za glupia i tak nic nie zakumasz dziewczyny ja tez uwazam ze smutna matka to smutne dziecko i dziecinstwo,zycie jest jedno i trzeba je godnie i pogodnie przezyc milego dnia

Gość o matko ta torba
i tu mąci

Gość torba, uwazasz że kobieta
ktora się nie puszcza tak jak ty sie puszczasz jest glupia? Cóz, ty masz dzieci z facetem który przez ciebie zostawił swoją rodzinę. Nie dziwota ze bronisz kurew.

Gość ty babidło też bronisz
kochanek. Cóż, swój swojego broni.

Gość o ile zdążyłam zauważyć to
święta torba namawia tę żonkę alkoholasa na kochanka oj! tak! to na pewno rozwiąże jej problemy

Gość TOBREX
jak juz wpisujesz moj nick to rob to poprawnie,bo mnie nie obrazisz a siebie ukazujesz jako niedorozwinieta ktora nie umie przepisac kilku liter. A reszta twoich postow,bo wiem ze to jedna i ta sama niedorozwinieta, nie nadaje sie do komentarza,bo nic logicznego tam nie ma.

Gość o cześć torba!
ok! torba! ok! już wiemy :D

Gość o cześć torba!
mylisz się, mój jest tylko ten z 16.56 a to znaczy, że masz większe kółko "przyjaciół"

Gość o cześć torba!
ale byłam też na innym temacie, może dlatego tak Ci się wydaje bez pozdrowień

Gość ale wciąż komentujeszTOBREX
i odpisujesz? skąd więc to poczucie wyższości?

Gość torba nie torba
a co za różnica. Ty i tak jesteś puszczalaska. Ciekawe czy wiesz kim są ojcowie twoich dzieci. Może zrob badania ?

Gość o rany!!!
to muszę ostrzec mojego narzeczonego, że taka puszczalska jestem, zastanawiam się też, gdzie te dzieciaki z grzechu, gdzie je pochowałam, może potopiłam? tak! potopiłam jak szczenięta, ale jestem straszną harpią

Gość pecjofajlopka
Bardzo proszę aby osoby powyżej które wchodzą tu z innego powodu niż normalna kulturalna rozmowa zmieniły adres. A jeżeli chcecie mnie obrazić to proszę o trochę wyższy poziom bo ten niestety oprócz tego że zajmuje miejsce nic więcej nie wnosi. Polecam również elementarz, to taka książka która uczy siedmioletnie dzieci czytać i rozumieć tekst.Myślę że co poniektóre osoby powinny z niej skorzystać. Tobrex proszę nie reaguj, szkoda czasu i dziękuję że znajdujesz czas dla mnie podobnie jak Kot i reszta normalnych ludzi. W sobotę wraca mąż więc po niedzieli napiszę czy coś się wydarzyło.Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Gość to kafeteria pięciopaku
czy tez pięciofajtłapko, bo nie pamiętam Twojego nicku tu normalni ludzie nie bywają mają ciekawsze zajęcia

trudno jest sie wyrwać z zaleznosci które budowały się latami, tw ój związek z mężem tym bardziej stał się trudny kiedy na choryzoncie pojawił się ktos inny. moralnie zawsze jestes upodlona, służba w imię przysięgi małzeńskiej nie przewiduje roszczeń a jezeli nawet to niezmiernie trudno w normalny sposób podważyć jego podstawy. czas zrobić cos dla siebie, musisz sie liczyć z konsekwencjami. parasol pod którym jesteś nie chroni cie w pełni, to małzeństwo dla ciebie przestało istniec.

Gość tu nie ma dyskusji o
małżeństwie autorki, bo coś takiego nie istnieje teraz tylko zastanawia się czy odejść, a właściwie jak odejść, czy budować swój nowy świat samej, czy przy pomocy kochanka i tu nikt nie broni tego męża, skoro taki podły i do tego alkoholik, problemem jest, że problem wystąpił dopiero od chwili pojawienia się kochanka, czyli zauważyła wady męża, gdy porównała go do kochanka?

Gość pecjofajlopka
Witam. Wszystko przemyślałam. Postanowiłam zakończyć znajomość ze starym- nowym znajomym i spróbować ostatni raz uratować moje małżeństwo. Jeśli nie uda się będę miała świadomość że zrobiłam wszystko co tylko mogłam. Rozmawiałam z mężem i wiem że obydwoje musimy ciężko popracować nad tym. Chcę żeby dziecko miało pełną rodzinę, prawdziwą rodzinę. Mąż obiecał że zmieni się. Jeśli nie to wtedy odejdę.

Gość i co z tego niby wynika
w obietnice nie wierz, ale skoro dajesz szansę - Twój wybór i może się uda musicie zacząć rozmawiać o wszystkim, tak normalnie o każdej złej i dobrej chwili, o tym jak Ty widzisz związek, jak on chce pracować nad związkiem unikaj mówienia mu, że MA się zmienić, mów jakie zachowania Cię bolą, jakimi Cię rani, jakimi rani rodzinę

Gość kot13
autorko.....To TY MUSISZ ZMIENIĆ SIEBIE.....:-) odkryć , że jesteś osobą wartościową:-) nie pozwól sobie na to, by mąz Cię niszczył. Bardzo dobrze, że porozmawialiście, musisz koniecznie zadbac o swój rozwój tak, byś była uśmiechnięta i szczęsliwa. Mąż musi skonczyć z piciem - jeśli podjęliście decyzję o wspólnym byciu spytaj, czy ma jakieś problemy ze sobą-może i on potrzebuje jakiegoś wsparcia. Początki mogą być trudne ale trzymam kciuki. I pamiętaj autorko- jesli coś pójdzie nie tak (wierzę, że wszystko będzie dobrze) nie odchodz pod wątpliwe skrzydła sępa. bo sępy oczekują na padlinę a ty nie jestes padliną a wartościową, młodą osobą.Odchodzi się dla siebie a nie dla kogoś. POWODZENIA -trzymam kciuki, byś była spokojna i szczęśliwa wraz z córeczką i mężem.

Gość pecjofajlopka
A jednak rozwód. Mąż też go chce. Zanim o tym wspomniałam on był już umówiony z prawnikiem. Pewnie dlatego nas olewał bo od dawna nie chciał być z nami.

Gość kot13
spryciarz jednym słowem. Powodzenia autorko, dbaj o siebie i córkę:-) będzie dobrze.

Gość No cóż, pewnie maz nie
byl w stanie mieszkac z taką, co mu rogi przyprawia z każdym w okolicy. Szkoda tylkko, że dziecko ma TAKĄ matkę.

Gość cieszę się autorko
Ze mąż dal ci kopa w d... Jeszcze powinien zawalczyć sądownie o dziecko, żeby TAKA matka nie miała prawa do opieki.

Gość pecjofajlopka
Dla tych powyżej mój mąż ma kochankę od dwóch lat. A mnie nie macie prawa oceniać bo nic o mnie nie wiecie a przede wszystkim jaką jestem matką a on jakim jest ojcem.