Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsjssnxm

załozyłam konto na Sympatii- grzech?

Polecane posty

Gość nsjssnxm

Dzisiaj zalozyłam sobie konto na Sympati, tak sobie wymysliłam, ze poznam ludzi....w opisie napisałam, ze niczego nie szukam, tylko przyjaźni, napisałam,że jestem mężatka, mam dzieci i mam...40 lat. poprosiłam koleażnkę, aby mi wkleiła tam zdjecie, bo jeszcze tej umiejetności nie nabyłam...:) I zaczęlo sie...powiedziała mi, ze mam męża, że to tak jakby szukanie chłopa na "lewo", ze prawie zdrada, że szukam faceta...itp. Zatkało mnie, przeciez w profilu okresliłam moje oczekiwania....i to jej próbowałam wyjaśnic. Nie chciała mnie słuchać, stwierdziła, ze do zdrady (!) palca nie przyłozy!!!!!! I co Wy na to>? Czy naprawdę członkostwo w Sympatii tylko i wyłacznie służy szukaniu "chłopa na lewo" i tak jest to postrzegane?

Gość WSTYDZIUCH
taaaaakkkk !!!!!!

Gość nsjssnxm
Nieee........:(:( serio?

Gość nsjssnxm
wypowiedzcie sie, :)

Gość dziś jest szansca na miłość
Nie jest to grzech pod warunkiem że masz szczupłe i zgrabne nogi :classic_cool:

Gość ulumuluulumulu
Ciężko powiedzieć... w końcu ten portal jest głównie po to stworzony - żeby sobie kogoś znaleźć... może są jakieś inne portale, które nie nasuwałyby żadnych skojarzeń.

Gość nsjssnxm
No, niby są- FC, Nk...kurcze....czyli juz z góry będe skazana na to, że "wystawiam|" sie do romansu? Ale przeciez opisałam w profilu, ze nie jestem tym zainteresowana...ale skoro tak mówicie..:(

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
rozważ odwrotną sytuacje, tzn co byś pomyślała gdybyś sie przypadkiem dowiedziala ze twój mąż ma konto na sympatii? nawet jakby miał wprost napisane że jest żonaty i "szuka przyjaźni";)

Gość nsjssnxm
no nic bym nie pomyslała, bo go znam i żadnej tajemnicy by z tego nie robił...ale co racja to racja- sami chetni do 'sparowania". Uciekam stamtąd, chociaz miałam inne intencje:(

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
w takim razie ty też nie rób z tego żadnej tajemnicy i zapytaj męża co o tym sądzi;) to najprostsze wyjscie, jesli jemu to nie przeszkadza to nie widze problemu;)

Gość nsjssnxm
Mąz wie...ale jak tak Was czytam,to moze i ja mam uczciwe intencje, ale 99% odbiorów tego profilu inne...no fakt, moze byc taka sytuacja, że kolega mego męża zobaczy mnie tam i zacznie mieszac slubnemu w głowie...i tak sie moze zacząć "jazda" a tego nie chce... No- nie wchodx do lekarza, jak jestes zdrowa:(

Gość Osiol z naszej klasy
Samo założenie konta to nie grzech ale odmowa seksu jak ktoś Ci zaproponuje to wielki grzech tak wiec teraz musisz mocno rozkładać nogi aby nie grzeszyć.

Gość gość
Dziwna jesteś :)

Gość Bykos
Teraz tylko czekaj na oferty i dawaj dupsko pamiętaj to się nie wymydli.

Gość JA POLECAMMM
PTOKI.PL

Gość JA POLECAMMM
HAhahaha ładne :D

Gość nsjssnxm
Latte..:) dziwna? Czemu...? Temat do dyskusji jak kazdy..... jakby był temat o członkach, ciązy pozaustrojowej:d lub zdradzie przez firankę to nie było by dziwne....:classic_cool: