Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykładny mąż

W trosce o dziecko

Polecane posty

te wielorazowego użytku to taki sam rozmiar maja jak ubranka? znaczy sie dla dzieci 0-3 3-6 itd? dla noworodka ten smoczek uspokajający wystarczy ? od 3 miesiąca musi być nowy w większym rozmiarze?

co do pieluszek to maja one specjalne zatrzaski i jak dziecko małe to zmniejszasz pieluszkę i ogólnie masz regulacje bo wiadomo że każde dziecko inne jedno ma wiekszą pupę inne mniejszą:P tylko ja pisze akurat o tych konkretnych bo je mam i uzywam i 100% satysfakcji (nie reklamuje bo i tak ja ich nie sprzedaję:P:P:P):) co do smoczków to sa 0-6 i 6-18 miesięcy

czyli pieluszki te sa uniwerslane od 0 do ???? Karola moja ma 2 latka i spokojnie w nie wchodzi i pewnie na 4 latka by były dobre :)

hmm to troszkę powiem szczerze zainteresowałaś mnie w tym temacie :) pieluszek wielorazowego użytku tylko ile dla noworodka trzeba by było kupić takich? i jeśli ktoś używał dla swoich dzieci takich pieluszek to proszę o opinię :)

myslę że dla noworodka sporo, tzn ze 20:) liczyć trzeba zmianę co 2h, mi schły w jedną noc wiec jak wieczorem wyprałam rzuciłam na sznurek to rano były gotowe do założenia:) są różnego rodzaju pieluszki wielorazowe, i ceny różne przeciętnie kosztuje ok 50 zł za sztukę a te są cenowo ok i jakościowo też:)

Gość takie pieluszki wielorazowe
to straszny szajs i tak jak tetra trzena prać i męczyć się z tym wszystkim poza tym każda matka myśli o swoim dziecku a nie o ochronie środowiska no chyba że to matka-ekolog :D

takie pieluszki wielorazowe ---- używałaś że wiesz że szajs???????????? chyba nie bo jest znaczna różnica miedzy nimi i innymi wielorazówkami a zwykła tetra:P a co ojciec ekolog nie może być??? ja kupiłam bynajmniej nie z potrzeby ekologicznej, ale ekonomicznej , tansze to niz pampersy:P no i szybciej mozna odpieluchowac dziecko:) owszem na początek duzy wydatek ale szybko się zwraca i zarabia :P:P:P

Gość ja tez stosuję
te pieluchy co stelka pisze i są rewelacyjne :)