Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

podklady nawilzajace... znacie jakies fajne

Polecane posty

Gość barabarabab

bo w piatek kosmetyczka powiedziala zebym tylko takich uzywala i dzis chcialam isc jakis kupic ale nie wiem jaki... :-O co mi poradzicie?

Gość a pracujesz
?

Gość barabarabab
a dlaczego pytasz? pracuje

Gość a pracujesz
bo uzywam drogiego podkladu

Gość 485f
a ja mam pytanie ile kosztuje wizyta u kosmetyczki? chodzi mi oto ze na twarzy czasem mi sie roia takie krostki to chyba sie idzie na oczyszczenie twarzy? i czy to pomaga?

Gość ksndslaskla
Astor - antishine make up, jest nawilżający i redukuje błyszczenie twarzy. Ma aksamitną lekką konsystencję i świetnie się rozprowadza, ponadto nie robi efektu maski. Dla mnie idealny.

Gość a pracujesz
ja mam ten - Clarins True Radiance Foundation Light Reflecting, swietnie nawilza, ladnie pachnie, ma takie polyskujace w sloncu drobinki, ale malo. srednio kryjacy mialam tez kiedys probki z Clinique'a i te sa nawilzajace : 1) Supermoisture Makeup - z jakimis swiecacymi drobinkami ale wiecej niz w tym z Clarinsa, ten jest naprawde mocno nawilzajacy, dla mnie byl za mocno, mimo ze mam sucha cere, no i te swiecace drobinki, podklad raczej na wieczor, dobrze kryjacy 2) Superbalanced Makeup - srednio kryjacy, ten byl fajny, ale zdecydowalam sie kupic Clarinsa