Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadea.

skandynawska uroda

Polecane posty

Gość amadea.

Bardzo podoba mi się skandynawska uroda to znaczy jasna cera,błękitne oczka i jasne,delikatne wlosy.Chcialabym być jej szczeslwią posiadaczką :( ale to raczej nierealne

Gość amadea.
coś kolo tego;) ale tak! blond wlosow nigdy miec nie bede;/ moze poszukam sobie męza skandynawa;) masz sliczne wloski

Dziekuje! :* I pomyslec, ze jako nastolatka farbowalam wlosy na rudo, kasztanowo, i w koncu na czarno. :) Nie znosilam mojego blond. Teraz tez zastanawialam sie nad jakas zmiana, ale mi zal niszczyc wlosow. Wiesz, zawsze mozesz zrobic sliczne pasemka lub rozjasnic wloski czy tez przefarbowac... Ja mam jasne brwi, ktorych nie cierpie.

Gość amadea.
nieee nie farbuj;) sa idealne! mi raczej koloryzacja w jaśniejszych odcieniach nie bedzie slużyć bo mam czarne wlosy,ciemne oczy,brwi,rzęsy...i śniadawą karnacje,wiec bedzie ze mnie taka skandynawka jak z murzyna eskimos;/

A ja z kolei, jeszcze do niedawna, bardzo chciałam mieć inny typ urody. Cały rok mam bardzo jasną skóre i nic nie moge z tym zrobić bo jest bardzo wrażliwa na opalanie, blond włosy i janse oczy- to wszystko jest takie trochę mało wyraźne moim zdaniem, zlewa się ze sobą i niezastąpione są jakieś ciemniejsze dodatki. Kwestia gustu :)

Gość amadea.
a moim zdaniem taka uroda ma to coś,delikatność,subtelność,jasne oczy sa czyste i przejrzyste...kojarzy mi sie to z taką niewinnościa hehe na serio jak dla mnie to bardzo ciekawy typ urody;)

Gość buldozerka

Gość amadea.
taka!! piękna dziewczyna a co z nimi nie tak? w Polsce raczej męża nie znajde,biale skarpetki wyciagniete po same pachy,sandalki...ale nie generalizujmy. Strasznie podobają mi sie np finowie!

Mnie tez sie podoba skandynawski typ urody u panow. :) W Londynie troche tego malo. Wada tego, ze mam taki typ urody to to, ze na sloncu moja skora strasznie sie czerwieni, rumienie sie i to jst takie troche nie teges. Jest bardzo wrazliwa, podatna na podraznienia i przebarwienia. :( A tych mi nie brakuje. Nie znosze tego.

Gość amadea.
na pewno nie skandynawską...ciemne oczy,wlosy,brwi,rzesy...a szkoda ;/ ;)

Gość niebieskooki-blondas nl
Słowiańska uroda jest dopiero :classic_cool: i jestem posiadaczem :D ale jest coś jeszcze lepszego ;)

Wiecie co? Mieszkam w Londynie od ponad 3 lat i tutaj kazdy, kto mnie nie zna, uwaza, ze jestem ze Szwecji, Danii, Norwegii lub Finlandii. Odkad tu jestem, to zaden obcokrajowiec czy to kobieta czy mezczyzna nie zgadli, ze pochodze z Polski. :( Akcent jezykowy tez mnie wcale nie zdradza. Wszyscy zgodnie twierdza jak wyzej. Nie wiem od czego to zalezy.

Gość niebieskooki-blondas nl
Nie cierpie facetow o poludniowym typie urody. :classic_cool:

tak wiem ale Finów tylko wymieniłam z racji urody,ktora mi sie zdecydowanie podoba.Tak ogolnie tu nie chodzi tylko o pochodzenie tylko o jasną karnację z przejrzystymi oczami po protu mnie to pociąga he he

Chyba chodzi ci o nordycki typ urody :D Finowie nic wspolnego ze skandynawami nie maja, ani etnicznie, ani geograficznie :D :D Ja nie przepadam, sa bladzi (bardzo brzydki odcien moim zdaniem), wlosy maja biale, czesto sa czerwoni na twarzy, piegowaci. Co najgorsze dosyc czesto sa tacy blondo-rudzi, jak holenderski pilakrz Dirk Kuyt ;)