-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 to już wiem dlaczego tabletki -------->tyle, ze ja teraz po 1 tabletce nie odstawiam. Odczekam z dwa tygodnie, tydzien. NIE NAPISALAM ZE JUZ TERAZ ODSTAWIAM! Mozesz zagladac tu pozniej... Moze bede:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 Oki oki zobaczymy jak to bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 A dlugo jestes ze swoim facetem?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 w listopadzie bedzie rowne 5 lat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 ale nie jestesmy jeszcze malzenstwem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 My tez nie jestesmy malzenstwem:-P A razem od daaawna. Ok. 7 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 wow to tez niezly staz :):) oby tak dalej :):) a mieszkacie razem moze juz?;) to chyba bysmmy mialy wspolnych tematow troche ...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 Moj ma dzisiaj wlasnie urodzinki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Nie mieszkamy razem, a Wy? Jednak czesto sie widzimy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 My tak samo hehe moja polowka czesto do mnie przyjezdza i nocuje bo mamy do siebie troszke km :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 KOchana ja zmykam bo juz 14,50 jest a musze jeszcze na uczelnie podjechac wiec czas mnie goni dzis i kupic prezencik :| jak cos spykniemy sie pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Studiujesz? Ja tak:-D O to troche wspolnego mamy. Mnie i ukochanego dzieli 17 km wiec mamy mozliwosc czestego widywania sie z dojazdem tez problemu nie ma, bo oboje mamy auta:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 ojj heeh tak studiuje :D my mamy troszke dalej ale autka tez mamy kurde moze na privie jakims sie spykniemy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Moze byc na privie moze byc i tutaj. Mi jest wszystko jedno. A co studiujesz jesli moge wiedziec??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelkowa007 Napisano Lipiec 12, 2010 Oki ja spadam:(:( Milo sie rozmawialo mam nadzieje ze nie ostatni raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Leworęczna- 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Ja tez mam taka nadzieje ze nie ostatni raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach