Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vncvxncvzcvbx

życie po urodzeniu dziecka.

Polecane posty

Gość vncvxncvzcvbx

Kocham mojego mężą, jest cudowny, ja mam trochę gorszy i cięższy charakter. Ale nie o tym mowa. Odkąd urodził się nasz syn nasze zycie zmieniło się. My chyba przestaliśmy być dla siebie najważniejsi tylko on stał sie numer jeden. Chodzi mi też o sex, kiedyś robiliśmy to codziennie, teraz po całym dniu padam na pysk, ostatnio to raz na miesiąc kochamy sie. Czy macie podobnie ? Jak temu zaradzić, jak odzyskać poprzednie życie uczuciowe, seksualne ? Syn ma 6 misięcy.

Gość Anna Aleksandra
Dać sobie jeszcze trochę czasu :)

Gość tez bym chciala byc zawsze mlo
to co było nie da się cofnąć, co rok to będzie gorzej, a co kolejne dziecko to jeszcze gorzej,

Spokojnie, synek jest jeszcze malutki! Potrzeba czasu na wszystko. Mi też się wydawało, że przez pierwsze miesiace po urodzeniu dziecka wszystko się między nami zmieniło - na gorsze. Teraz syn ma 1,5 roku i wszystko wróciło do normy. Mały jest coraz bardziej samodzielny, my mamy do siebie wiecej czasu, ogólnie jest super.

Gość mama_Szymcia
fakt życie po urodzeniu dziecka jest inne, mój syn ma 20 m-cy. Czas pozwala przywyczaić się do wszystkiego, syn jest coraz bardziej samodzielny ale i tak nasze życie nie wróciło do tego co przed ciążą, ale według mnie teraz jest nawet lepiej nie wyobrażam sobie życia bez mojego synka

Gość vncvxncvzcvbx
oczywiscie syn nie jest problemem, chielismy go i kochamy go, sama jestem zla na siebie ze tak jest między nami, mąż się stara jak może a ja czasem wykapię się i pójde spac i mam wszystko gdzieś................