Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callendarioo

A w piaskownicy same Filipy, Jaśki, Natalie i Julie!!!!!!! Dość!

Polecane posty

Gość bo mie zczysci tu ze smiechu
calendario juz nie moglas czegos innego wymyslec? Zerzniete z neta jak nic :D Pewnie nawet niewiesz co to znaczy :D Tutaj jest ten tekst Roxano:D http://www.klamerka.pl/zyczenie-12908.html Smieszna jestes :D

wiesz mysle ze niektore imiona poprostu kojarza ci sie zle z osobami ktore znasz o tym imienu ale to wcale nie oznacza ze to nie sa fajne imiona.mam znajoma ktora chciala dac na imie synkowi grzesiu ale wszysy mowili jej ze grzesiu to sie z pijaczkiem kojarzy wiec dala na imie Marcin:/

Gość calendario
Elcia a gdzie przecinki, gdzie spacje po znakach interpunkcyjnych! Ty tez mega teoa jestes raczej:O

Gość karrrammbaa
przecinki to sa wlasnie znaki interpunkcyjne autorko-nieuku:D

Gość callendarioo
Witam podszywa, buahaha! Laski, to nie ja :classic_cool:

Gość moj ma na imię Wojtek
żałuję, ze nie Iwo - ale maz sie nie zgodzil, wiec uległam.

Gość moj ma na imię Wojtek
u nas w piaskownicy są Natany, Nataniele, Cypriany, Kubusie oczywiscie, Julki i Jeremi.

U mnie w piaskownicy nie ma zadnego Filipa w wieku od 0- do 5 lat, tylko moj jeden, nie rozumiem o co halas, skoro matce sie podoba imie takie, a nie inne to czemu nie ma go nadac, bo ktos tam gdzies ma juz takie? Kazde dziecko jest wyjatkowe i inne, chocby w piaskownicy bylo piec Natalii i siedmiu Kubusiow.....

Gość Ja do Callendario
Callendario- nie bądź taki/a hej do przodu bo Ci tyłu zabraknie! na każde imię masz gotową odpowiedź. A nie wpadło Ci do głowy, że komuś takie imię jak np. Piotr, Ania, Asia może się podobać? Jedni wolą imiona ekstrawaganckie, drudzy staropolskie, a jeszcze inni właśnie Filipy, Jaśki, Natalie ! Jeśli nie masz dzieci, to się nie martw, do piaskownicy nie będziesz musiała zaglądać . A jeśli masz, to tylko współczuć dziecku, że jego rodzic ma tak ograniczone poglądy. Pozdrawiam.

Gość callendarioo
Wojtek - fajne imię! Iwo - strasznie wieśniackie, ot taki łobuz podwórkowy, mąż sienie zna :classic_cool: Ja do Callendario - daruj sobie malowanie portretów psychologicznych, bo są od sasa do lasa

Gość callendarioo
Hubert - to imię dla konia

Gość heheh jakie to dziwne
Moj syn ma na imię Roch, a coreczka Aida

Gość Ja do Callendario
masz rację ;] daruję sobie, szkoda mi klawiatury...

Gość wwrrr
'przecinki to sa wlasnie znaki interpunkcyjne autorko-nieuku' Ale sie tu ktos popisal :D

Gość callendarioo
Roch - brzmi jak proch Aida - ponura czarownica z kołtunem czarnych pukli :classic_cool:

Gość Odpindol sie od Huberta....
.... glupia krowo... ty albo nie masz dzieci, albo dopiero maja wiesniackie imiona.... to do Callendario!

Gość callendarioo
Nie, huba na drzewie nie ma nic do tego. Hubert to imię dla konia albo jak ktoś napisał - dla psa myśliwskiego :classic_cool:

Gość do.................. kiedy
ja tam Wole wszystkie Jaśki , Filipy,Natalki i Julki niż Oskary, Andżeliki, Angeliki,Jesiki ect ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pytajaca jadwiga
albo kubusie!!!!!!!!!!!! :O

Gość bo mie zczysci tu ze smiechu
buahahahahahahahhaha:D Calendario-Roxano 🖐️

Gość bukaa
Autorka ma trochę racji, choć wyraża ją w bardzo chamski sposób. Ostatnio czekałam na syna i studiowałam z nudów listy dzieci przyjętych do przedszkola. Na jednej z list liczących 7 osób były pod rząd 4 Wiktorie. Nie chciałabym się nazywać tak jak 1/4 grupy :o Inna sprawa, że często rodzicom podoba się jakieś imię, dają je dziecku, a tu problem, bo pół piaskownicy się tak nazywa. Np. moja siostra nazywa się Agnieszka, bo mama zakochała się w tym imieniu po przeczytaniu "Nocy i dni". A potem sie okazało, ze Agnieszka w tamtym czasie była najpopularniejszym imieniem.

autorko, jakie wg Ciebie imię jest ok? Ciekawa jestem jak opiszesz mojego Tymona (tylko nie Tymek-Dymek, bo to mało oryginalne :) )

Gość callendarioo
bo mnie zczysci tu - pudlo, biedactwo, Roxana to sobie wołaj na swoje mole w szafie. Tymon - oklepane, nudne. bez wyrazu

Gość callendarioo
bo mnie zczysci tu - pudlo, biedactwo, Roxana to sobie wołaj na swoje mole w szafie. Tymon - oklepane, nudne. bez wyrazu

dziewczyny, nie widzicie ze jego bawi to wszystko, nie odpisujcie mu juz nic i wtedy sie chlopak zdoluje...

Gość callendarioo
Olcia - nie wiadomo co gorsze - imię Aleksandra jak dla głupiutkirj chudej tyczki czy wiejskie zdrobnienie Olcia :P

Gość gownirzu skoncz
te pierdoly pisac, bo jestes takim tepym czlowiekiem ze szok.

Gość vvierka
tymon - super imię