Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka1990

Włosi

Polecane posty

Gość aśka1990

Mam zamiar wyjechać do Włoch na wakacje.Słyszałam,że Włosi strasznie są nachalni a szczególnie jak zobaczą blondynkę z niebieskimi oczami.To prawda,że Włosi wolą blondynki od brunetek?Proszę bez złośliwości

Gość aśka1990
halo??

Gość kradnacaplony
sa nac halni,ja jezdze do mamy, b tam sprzata.pracuje znaczy sie hehe, ale jak jade to zawsze gwizdaja i sie nachalniaja takie z nich jakies nachalniu faceci

Gość aśka1990
aha... i dlatego nie wiem czy to byla dobra decyzja jadąc tam na wakacje niechce poprostu byc otoczona nachalnymi chlopami którzy co drugiej mówią to samo...

To zalezy gdzie jedziesz... jak na kemping w okolicach Jesolo to nie masz sie czym martwic, bo tam sami Niemcy. Wlocha nie spotkasz. Ale jak na poludnie w malo turystyczne mieksce i hcesz wieczorami polazic po deptakach (sklepikach) i dyskotekach to ... to sie znajda:) Beda gwizdac i cos wolac , ale IGNORIEREN i wszystko!

Gość doleczka
...nie sa az tak nachalni...taka maja mentalnosc...ogladaja sie,trabia,nic groznego.zaden nie zaczepi cie perfidnie,odwazni sa raczej tylko z dystansu.Oczywiscie ze podobaja im sie blondynki a szczegolnie niebieskie oczy,ale taka ich natura ze ogladaja sie za wszytkim co ma piersi... Osobiscie bardzo ich nie lubie(bywam tam co roku na wczasach-mam tam rodzinke),ignoruje ich-taka moja polska mentalnosc..u nas sie trabi na...

Gość aśka1990
jadę do Neapolu a to miasto bardziej wysunięte na południe.Więc słyszałam,że ta część nie jest tak europejska jak północ.Szczerze mówiąc mam zamiar trochę imprezować ale nie uśmiecha mi się patrzenie na śliniących się włochów i mówiących do każdej bella,bellisima

o jaaaaa, ale problem, w polsce tez gwizdza i podrywaja, o co tu robic afere i sie podniecac, ze ktos pogwizdze, chyba, ze przez to poczujesz sie lepsza, bo w polsce Cie nikt nie podrywa, a we wloszech to jestes laska bo blondynka z niebieskimi oczami, zalosne

Gość aśka1990
nie podniecam się tym w ogóle bo nie lecę na ten typ urody a po drugie Polacy nie są aż tacy jak Włosi.Slyszałam wiele opini na ten temat i wcale nie uważam,że jak blodnynka to mam się uważać za piękniejszą bo jak dla mnie Brunetki są o wiele bardziej atrakcyjniejsze.Więc nie popadaj w jakieś skrajnosci Hanej ,że uważam się za niewiadomo co ;]

kobieto z takim mysleniem to odpusc sobie cala poludniową Europę (no prawie). Bylam w dwóch krajach, w ktorych rzekomoi faceci sikaja na widok blondynek - oczywiście bardziej są zainteresowani blondynkami, ale po 1 - w miastach turystycznych widok blondynki nie jest niczym egzotycznym, a po drugie - więcej dystansu - to juz takie kultury, jak jestes taka wrazliwa na te zaczepki to odpusc :) albo wyluzuj i jedz i baw sie dobrze, nie zwracajac na to zwyczajnie uwagi

Gość kopkp
Owszem, Wlosi sa bardzo nachalni, ale jak laska nie wykazuje, ze ich komentarze ja jaraja i spojrzy sie odpowiednio, to odpuszczaja. Aha, i wlosi nie są za wybredni i nawet przecietna kobieta bedzie przez nich adorowana:D

Gość kopkp
Wiekszosc polek udaje, ze niby takie podrywanie im przeszkadza, a takl naprawde wlasnie dlatego jada do wloch, a nie np. do niemiec. Kazde 'ciao bella' ich jara na maksa, tylko nie wiedza, ze oni nawet za brzydulami tak krzycza:D

Gość aśka1990
dzięki pomogły mi trochę te komantarze,że nie ma co popadać w takie skrajności i dlatego mam zamiar jechać,dobrze się bawić i olewać zaczepki :)

Gość aśka1990
a jeszcze pytanie był ktoś w Neapolu? ładne miasto i w ogóle?

Gość aśka1990
podpowie kto?

włosi sa super, potrafia obcej kiobiecie na ulicy prawic komplementhy sa mili i zabawni , uwielbiam wyjazdy do Włoch oni sa super i to prawda ze blondynki to u nich zadkosc dlatego oglądają sie za nimi barzdiej niz za innymi ale w sposób bardzo mily i zabawny, na pewno nie są groźni

Gość trzeba jeść witaminę
włosi będa cię kokietować czy im sie podobasz czy nie , nie wyciągaj z tego zbyt pochopnych wniosków ,oni po prostu tak mają

Gość malutkablondyneczka18
Nie pokazuj im tego że ci się nie podoba ich sposób podrywania bo to ich kręci i będą jeszcze bardziej nachalni...oni już tak mają jak widzą że dziewczyna stawia opór są tym jeszcze bardziej podjarani....:) Wiem to z własnego doświadczenia..:P

Gość aśka1990
Ok będe wiedzieć :) Chociaż myśle,że teraz jest tyle blondynek,że nie robi to już takiego wrażenia tym lepiej :)a był ktoś może w Neapolu ?

Gość aśka1990
hmm?

Gość próbujesz się dowartościować?:
tak jak ktoś wcześniej wspomniał :oni zarywają nawet do brzydul, więc jeśli chcesz jechać tam żeby się dowartościować to Bon Voyage !;-)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Polki są głupie, bo dają zada przed ślubem! Wystarczy być Włochem lub Hiszpanem i już się Polkę wyr00cha! Taka prawda o Polskich katoliczkach smutna!

Gość aska1990
a kto powiedział,że jadę sie dowartościować bez przesady.Mam rozumieć,że osoba która jedzie do Włoch to po to by być otaczana męzczyznami mówiącej każdej bella.Zadałam tylko pytanie czy był może ktoś w Neapolu?

Gość joł jołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
dzis wrociłam z włoch (byłam na obozie młodzieżowym) co do skłonnosci włochow do "flirtowania" to prawda :D sama nie myslalam ze az tak bardzo ale czy zachwycaja sie blondynkami..hmm raczej nie, jak poznali nasze imiona to kazdego dnia wieczorem wystawali w pietnastu i krzyczeli do nas ;D i caly czas prosili zeby isc z nimi na plaze ;D

Gość joł jołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
włoszek to praktycznie nie ma :D a jak sa to brzydkie za to pełno turystek za ktorymi włosi sie uganiaja to dziwnie zabrzmi ale to wygladało jakby suka miała cieczke a oni jak psy juz lecieli...co wyszłysmy z hotelu to zgraja włochow za nami

Gość aśka1990
ogolnie chyba dlatego,że Polki mają powodzenie u południowców ;)

Gość aśka1990
joł jołłłłłłł w jakim rejonie Włoch byłaś?