Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka

ZJEDLISMY NA KOLACJE CALY CHLEB

Polecane posty

Gość kolacyjka

na trzy osoby skroilam caly chleb,fakt ze obiad cienki bo ziemniaki z maselkiem ,koperkiem,jajkiem sadzonym i kefirem,ale z kolacja przesada i to w dodatku tak pozno,ale i pozno chodzimy spac,wracajac do kanapek,pewnie tyle poszlo bo naprawde pychotka ;chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. No niestety ale to prawda,a takie kanapki mozna jesc do woli,i takie wlasnie rozne kompozycje powinny jesc osoby ktore chca jesc zdrowo,smacznie i odchudzajace sie,tylko nie wzystko naraz tak jak my,ale rozlosyc to na caly dzien i nie trzeba zadnych diet,oprocz chleba,zamiast zwyklego to razowy,i jest git,a nie glodowki dupowki a i tak nic z tego,zdrowa zywnosc i jeszcze raz zdrowa,u mnie nie ma nikt zadnej nadwagi,cala nasza trojka jest szczupla. Do roboty leniuchy,zdrowo,smacznie,pozywnie i dietetycznie.

nie wolno się obżerać zwłaszcza na noc :p

Gość chocodrink
A jak to wszystko się zmieściło na tę kanapeczkę,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem UPSS!!

10/10 :DDDD Się uśmiałam na noc :) Dobre, dobre kolejny mocno dający do myślenia topik ;) To ja pójdę śladami autorki i opowiem co ja zjadłam na kolacje :D. Ja drodzy forumowicze zjadłam z pół kg arbuza mniam :D

Gość niunka blondi 25
hahahahaha!!!!!!!!!!!

Gość kolacyjka
i z czego pasztety sie smiejecie?

A ja tu wlazlam, bo mnie temat zaciekawil. Siedze i pekam z przejedzenia. Zezarlam : Smazone cukinie z zoltym serem , czosnkiem i przyprawami. Miske salaty z ogrami , koperkiem, pietruszka , szczypieorem. Talerz mocarelli z pomidorami , bazylia-polane oliwa. Na deser lody! Wszystkie warzywa z ogrodka (BIO) a tak sie pochwale:)

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
i gdzie to wszystko pomiescilas?

I rozumiem autorke, ze sie tak podjarala kanapkami, bo jak cos posmakuje to....nie ma mocnych. My tez jestesmy wszyscy szczupli. (

Gość arrleta
ja zjadlam wielkiego arbuza, młode ziemniaczki z koperkiem, buraczki i fasolkę, kawałek czekolady i słoik ogórków z dzialki małosolnych :) bylo ich tam gdzies sztuk 10 :)

ja dzisiaj zjadłam maślanke jedną 400 gr 3 jogurty po 115 gram, garść pistacji, garść rodzynek, parę kaw z mlekiem, 4 młode ziemniaczki oraz fasolkę szparagową z ketchupem jak i arbuza z pół kg i dwa cukierki. Wypiłam jeszcze dwa litry wody :D

Dzisiaj , dzisiaj, ale to o kolacje tylko chodzi. Ja to wszystko zjadlam na raz- na kolacje! Czasem trzeba sie napchac;)

Gość obiadek
dzis na sniadanie i na obiad tez jemy kanapeczki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość eulaliaa
ej chlebek czubek z ciebie

Gość doreeen makowska
a ja mam jajeczka od kurek

Gość obiadek
wlasnie rozmawiam o moich kanapeczkach z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem'' a jak ci sie nie podoba to turlaj sie szczochu

"jesteśmy tym co jemy" autorka jest kanapeczką z z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka posypaną posiekanym szczypiorkiem'' :D

Gość kolacyjka
o 19.30 zaczynamy we trojke jesc kolacyjke a na kolacyjke znow beda kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. No i posole i pipieprze bo wczoraj zapomnialam No i zjemy znow caly bochenek chleba i wcale nie przytyjemy ;) ;)

Gość kolacyjka
my jestesmy zdrowi po kanapeczkach z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. i wogole nie tyjemy

Gość kolacyjka
Kromki chlebka rozłożyłam na stole parami, każdą posmarowalam masełkiem pierwsza - kawałeczek szynki konserwowej posmarowany sosem tatarskim druga - kawałeczek żółtego serka z plasterkami korniszona trzecia - wędzony łosoś posmarowany twarożkiem, wymieszanym z pieprzem i koperkiem i kawalekiem ogoreczka z naszego ogrodeczka ;) Na każdą obłożoną kromkę polozylam liść sałaty, i przykrylam drugą kromką chlebka. i jemy sobie kanapki z chlebeka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem jemy we trojke i wogole nie tyjemy . !

Gość Gem_Set_Mecz
Projekt "kolacyjka"jest nieprzejednany w swym okrucieństwie. Bez cenzury,bez litości,bez ograniczeń atakuje i bombarduje swymi radioaktywnymi kanapeczkami każdy wątek i o każdej porze!

Gość kolacyjka
mozesz sobie udawac ale najpierw zjedz kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość gweg
kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym gównem :) nie znasz się młoda i nie umiesz bawić ludzi jak ja to robiłam :)

Gość kolacyjka
tylko ze ja to pierwsza zaczelam kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem a ty sie podszylas

Gość kolacyjka
ja zaczelam to dzis od sniadanka , obiadek, kolacyjka to ja i robie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem a jak sie podszylas to dobrze :P