Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i chyba się nie zmienie

jestem dla kobiet chamem a mimo to lepią się do mnie

Polecane posty

Gość Stary jary cham
Rocje mo. Dobze. Jo tyz biere na warstat pod siebie jok chce i kiedy chce wsycke baby co do mnie przyjezdzajom i to jo dyktuja warunki.hahaha a nojlepse to som te paniusie-wielkie domy. Te to nowet po sobie pospsuntać potrafiom. Która chętna to pokoże jak trza robić aby doszła trzy rozy. Ha ha lilith ty pirso jak kcesz.

Gość no wlasnie autorze
Powiedziala, ze jak juz sie wyszaleje (twoja kolezanka) to znajdzie prawdziwego mezczyzne do zycia. Wniosek... Ciebie zadna nie pokocha, jest prawie jak meska dziwka, tylko do seksu, zadna nie chcialaby byc z takim kims jak ty :D ogolnie... zal mi ciebie

Gość lilith***
bedzie zajebiscie zona tez kobieta i jak bedziesz ja ocenial inaczej to Ty bedziesz ja wlasnie zdradzal z takimi ktore wypna Ci pupa a zona pojdzie do takiego ktoremu bedzie mogla sie wypiac.Uwazam ze wlasnie w malzenskim lozku mozna robic wszystko a nie spelniac sie poza nim a pozniej plakac ze zona zdradzila czy maz

Gość ek dajcie życ facetom
chyba lepiej tak niz być takim jeleniem, którego żonę taka męska dziwka sponiewierała w łóżku hahahah

Gość oakasdjhfjas
co za problem? ja mówię swojemu facetowi "zerznij mnie ostro" i on to robi nie muszę się zadawać z takim chamami jak ty

Gość no wlasnie autorze
A do takich jak ty lepia sie tylko kurewki ktore nie potrafia sie opanowac... Taaa zycie w samotnosci jest piekne, sam ogladasz tv, sam sie cieszysz czyms, sam sie smucisz, sam, sam ,sam... zyc nie umierac :D

tyko takich kurewek jest duzo :) jedne się kryją inne nie, z pozoru porządne dziewczyny tez marzą żeby ktoś zeszmacił je, są tacy co robią to z nimi, a reszta jeleni mysli ze ma wspaniala kobiete haha

Gość lilith***
do poprzedniczki i w tym tkwi caly sukces A nie byc w zwiazku i wstydzic sie swoich pragnien.Wiekszosc tutaj to hipokryci ktorzy sa nie spelnieni sexualnie albo maja male horyzonty mysleniowe.Jak moze napisac facet ze zony by ostro nie zerznal.To kto inny Ci ja zerznie

ja mam 25 lat i tez jestem sam pasuje mi to, nie każdy potrzebuje drugiej osoby do życia, jedni wolą się realizowac i wydawac kase na siebie, inni wola na laske i dzieci:) ich życie ich sprawa

lilith*** no ja swojej nie mógłbym zrobic \glebokiego gardla, nie chcialbym orala po analu, czy pchac pięść, dla innych moge, bo nie liczą się, kwestia kto jak pojmuje ostre rżnięcie

Gość lilith***
kto Ci kaze sie wiazac w wieku 25 lat hahahah?

Gość ej ty KingUrmann
Ale się wkurzyłam teraz.:O No tak być nie powinno ale się stało. Facet w pracy. Ja w domu oglądałam właśnie powtórkę rozmów w toku. Nagle patrzę a na zewnątrz trzech facetów kładzie ocieplenie(styropianowe). Myślę sobie-stoją tak na tym słońcu to musi być męczące. Więc zaproponowałam im zimny browar. Oni-że w robocie ale takiej pięknej Pani jak ja nie odmówią...:):)(gorąco a ja tylko w staniku i w stringach zapomniałam się ups) weszli do środka....podałam browar. Jeden powiedział-dziękujemy w imieniu firmy,fajna z Pani dupcia...pozazdrościć mężowi....I coś we mnie wstąpiło...po prostu jakoś tak powiedziałam sama z siebie że mogą się przekonać. Było świetnie. Wspaniale po prostu. Doszłam trzy razy. Potem wzięliśmy kąpiel wspólnie i nasmarowałom panom plecy filtrem by się tak nie spiekli. Po wszystkim wrócili do pracy i jeszcze zrobili zdobienia na elewacji. Cudowni panowie. I co ? Wchodzę na kaffe a tu jakiś mundruś UrnammKing czy ktoś się tu mi mądruje o osobowości. Głowę pod kran mądralo włoż lepiej o! Ha! Nie macie racji! Majster był najlepszy👄

Gość lilith***
ek dajcie zyc facetom uwazam ze kazdemu wedle potrzeb.Jezeli sa to Twoje tylko fantazje erotyczne to jest to ok ale jezeli na boku zaczniesz uprawiac oral po analu to jest to dewiacja dla mnie i brak szacunku dla kobiety.Nie mowie tu o takich co to lubia bo to nie sa kobiety tylko puszki na sperme.

autor jest żałosny. co innego gdyby naprawdę mu nie zależało... to wtedy byłby zwyczajnie sobą. ale nie. on udaje! znalazł "sposób" na zgrywanie chama, bo odkrył, ze to działa.. a tak naprawdę pragnie tych kobiet, chce ich, nie możne bez nich wytrzymac... i jak widac wcale nie są mu takie obojętne. dał by się pokroic za ta namiastke bliskosci jaka jest seks! matka cie kurwa nie kochała czy napierdalała patelnia po łbie? :o sadze, ze kobiety podświadomie wyczuwają to jak ci bardzo na nich zależy. tak naprawdę to kobiety mają władze nad tobą. bo to pod nie sie podporządkowujesz i dla nich udajesz kogos kim nie jestes. jestes bardziej smutny i żałosny niż zapuszczony grubas w okularkach z pindolem w reku :o

Gość lilith***
Huski BRAVO !!!!!!

Gość oakasdjhfjas
Husky brawa!!!

Gość o ja szok
Husky jestes zajebista! Trafiłas w samo sedno!

miałem z takimi do czynienia, ale mie chciałbym zeby zona mi tak robiła, to jest upokarzające,ale jesli laska chce robic tak to ja nie widzę problemu, jak afcetowi za duzo sie włozku pozwala to traktuje laske jak dziwke, swoje mysli ale nie powie, zrezygnuj z niektorych hardcorowych akcji i zobacz jak twoj misiu zareaguje, mysle ze nie bedzie zadowolony, jak facet ma wszytsko to nie będzie szukał dalej, chyba ze traktował ją jako pojemnik na sperme zeby sie wyszumiec a potem szuka ulozonej, takich typów znam

Gość Le Żorż de Pompadur
Husky-taaaa tak se tłumacz. Ale o badągach to się myśli dzień i noc co?:-P

to jest powód do wstydu, a nie dumy.. ze na twoją prawdziwą osobowosc zadna kobieta nie poleci. musisz udawać :o

Husky każdy ma swoj sposob, zmienił taktykę i mu się opłaca:) jakby pragnął kobiety to nie stukałby się z wieloma tylko znalazł jedną, ale jego to bawi upokarzanie kobiet, jezeli lasce mówi ze ona nie bedzie u niego nocowac a ona sie zgadza to wybacz, kto tu jest dziwką:) są faceci ktorzy to lubia, chcą pokazac kobiecie jej miejsce, przykre to ale takjest

Gość oj będzie zajebiście
Husky to świadczy tylko o kobietach jakie są puste, że wybierają takiego faceta zamiast szukac porzadnego ktory bedzie je adorował, starał się

ja mam swoje zdanie i cenie tych, którzy po 1 są sobą i swoim prawdziwym "ja" potrafią zaciągnąć kobiete do łóżka... a akurat przyklad ktory przytoczyłas, jest podejrzewam.. tylko i wyłącznie jego fantazją :)

pomijając fakt, ze on tylko udaje.. a laski wyczuwają podswiadomie jak jemu baaaardzo, ale to bardzo na nich zalezy :)

Gość Husky jestes kobietą?
wyjdziesz za mnie?

Husky co za głupie tłumaczenie, wyczuwają ze mu zalezy i dają się dymać jak dziwki, ile dziecko masz lat?

Gość Dr Sheback
Ogólnie myślę że to prowo a autor to właśnie taki okularnik dyżurnie z instrumentem w dłoni. Lecz nie zmienia to mego spostrzeżenia na temat pań które tu się udzielają. Mam wrażenie że atakując autora same robią to bardziej by bronić siebie przed ewentualną oceną jakiej dokonał autor w stosunku do kobiet z jakimi obcował. Mniejsza o to. Pamiętajcie(pisałem na ten temat już pracę naukową)o prezerwatywie. Z nią bowiem to nie zdrada. dziękuję za uwagę.

"zależy" - miałam na mysli, ze zalezy mu na seksie z kobietami :o

Husky no i co z tego wynika? bo dla mnie pozradna dziewczyna znała swoją wartość i odesłałaby go z kwitkiem, a ona mu się pcha do łózka, to wybacz jest dziwką, a takich jest wiele

Gość Dr Sheback
Pragnę gryźć twe sutki Husky.