Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i chyba się nie zmienie

jestem dla kobiet chamem a mimo to lepią się do mnie

Polecane posty

mam 27 lat, nigdy nie bylem w związku, kobiety traktuje przedmiotowo i z góry, pokazuję że liczę się tylko ja i one to widzą, a mimo to chcą mieć co ze mną wspólnego, zastanawia mnie ten fenomen. Spytałem jedną dlaczego tak jest i oto odpowiedź kazda kobieta ma pragnienia, które często są niespełnione, mówiła że prawie każda ma marzenie zostać ostro zerżnięta i potraktowana jak dziwka, ale jak ma chlopaka to przeciez mu nie powie bo co sobie pomysli, powiedziała ze jestem pewny siebie i traktuje z góry kobiety a to je podnieca, coś co jest poza normą,mówi że jedyną przeszkodą jest środowisko znajomych, lubi ostre żnięcie a jak się znudzi to znajdzie sobie w miarę normalnego mężczyzne i wychowa z nim dzieci, podsumowując liczą się wrażenia a wrażenia z takim chamem są większe

może i nie, tylko szkoda mi facetów którzy myślą że mają super żony, a one są takiego pokroju jak te co jęczą pode mną

tylko że jakby kobieta mnie zlewala to na pewno dałbym sobie spokój z nią, a tutaj zdarzało mi się mówić że nie będzie nocowala i będzie musiała wrcać taksówka i mówi że nie ma problemu, dajcie spokoj miec taka pozniej na zone

"tylko że jakby kobieta mnie zlewala to na pewno dałbym sobie spokój z nią" Tak Ci się tylko wydaje :classic_cool:

własnie się nie wydaje bo jeśli mi kobieta mówi nie to znaczy nie, nie lubię tracić czasu, dlaczego mam się męczyć jak zawsze przyjdzie inna, strategia bycia chamem jest bardzo dobra pokazuje prawdziwą naturę kobiety

ale to są kobiety na poziomie, mają dobre pracy, są wyedukowane , pewne siebie, tylko dają tak żeby inni nie widzieli cenią sobie prywatność i powiem że bardzo duzo takich jest

Gość manterka
Są rożne typy kobiet gdybys osobiscie na mnie trafil to zapomnij ze bym sie o Ciebie starała widząc ze Ty masz mnie w dupie i traktujesz chamsko. Do kobiet ogólnie sie ma szacunek... Nawet jeśli byłbyś cudnie przystojny to pewne granice są

pewnie że nie wszystkim się to podoba i dobrze bo zalamałbym się jakby były wszystkie takie, co do mnie to mój świadomy wybór, przez zycie przejdę sam, więc chce sie bawić póki mam czas

Gość zyjeszzłudzeniami
kiedys ci się tym odbije i będziesz miał dosc swojego chamstwa i samego siebie 🖐️

tez wiedziałem ze laski lubią byc dobrze wydymane, ale co jest pociągającego w mężczyźnie który je olewa i traktuje z góry, bo taka kobieta na mnie nie działałaby, to jest fenomen

Gość lekooomankaa
pewnego dnia trafisz na femme fatale, za którą będziesz szalał a ona będzie to miała głęboko w d. ;) wtedy poczujesz i się postarasz. Nie wierze, że nie znajdzie się kobieta która zrobi na Tobie wrażenie, której nie będziesz chciał traktować przedmiotowo jak wszystkie inne. Życzę Ci tego. bo kurwienie się non stop to nie jest recepta na życie ;)

juz pisałem że będę sam, nie interesują mnie związki, tym bardziej że widzę jakie kobiety są, że się zakocham? dlaczego do tej pory to się nie stało? jak się znudzi, zajmę się czymś innym

Gość lilith***
widze ze krzyczysz zeby ktos Cie zauwazyl.Naprawde chamscy mezczyzni nie wiedza ze sa chamscy im sie wydaje ze sa normalni i o tym nie mowia.Taka jest ich natura.Ty natomiast kreujesz sie na macho ,zalosne.Kazda kobieta w roznych sytuacjach lubi rozny sex wiec pewnie traktuja Cie jak vibrator. Przestan sie rezyserowac tylko oddaj sie przyjemnosci a wiekszy bedzie z tego pozytek dla Ciebie.

oczywiście że nie wszystkie traktuje przedmiotowo, jesli laska mnie zlewa to jest sygnał o braku zainteresowania, a ja nie nalegam i proszę, to nie jest w moim stylu

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Dla mężczyzny ślub jest zabraniem wolności!

ide dalej kontemplować, szkoda poranka

Gość KingUrNamm
Bawią mnie takie teksty jak tu-np-"gdybyś na mnie trafił do byłoby inaczej....","przy okazji to mówi wiele o twoim poziomie i tobie","traktują cię jak wibrator" i na koniec mądrości jakiejś kolejnej dziewicy,która ukrywa się pod mrocznym "lilith"....żadna z was panienki drogie nie trafiła bo top to reżyserka...to prowo...ale jak widzę bardzo dobre. Ale przede wszystkim ujawnia ono prawdę o kobietach(zaznacze nie o wszystkich) o ich dużej rzeszy.....prawda polega na tym,że kobieta pragnie zwykle trzech mężczyzn. Jeden by dać potomstwo,drugi by je zabezpieczyć,trzeci dla zaspokojenia potrzeb emocjonalnej natury. Jeśli psychika i osobowość jest prawidłowo ukształtowana to kobieta będzie szukać kogoś takiego w jednej osobie. Jeśli są pewne odchylenia od pewnych norm to będzie i poszukiwanie tego u różnych mężczyzn. To,że może źle trafić bo trafi na awanturnika,alkoholika,psychopatę....to inna sprawa. Nie zawiniona w żaden sposób i wtedy jeśli szuka kogoś to jest to normalne. Ale jest niestety mnóstwo z tego co zauważam sam kobiet jakie nie mając takich partnerów a zupełnie normalnych facetów statystycznie właśnie z takich powodów przyprawiają im rogi chociaż raz....to jest kwestia nieprawidłowości w osobowości tych osób jakie sterują takimi poszukiwaniami. Nie zdziwiłbym się gdyby się okazało,że znaczna część tych panienek co tu piszą też by uklękneła do miecza jakiemuś facetowi w warsztacie gdyby mąż był w delegacji.

Gość oj będzie zajebiście
tez tak uwazam, kobiety maja takie pragnienia tylko ukrywają je, a każdą można podejść, i pisanie ze mną nie miałbyś szans jest śmieszne, znalazłby sposob i raz dwa miałabyś mokro

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie masz się z czego cieszyć autorze, te kobiety Cie wykorzystuja, traktuja jak zabawke a Ty sie cieszysz :D

Gość KingUrnamm
Dodam aby się nikt tu nie dowalił,że napisałem to w kontekście sytuacji "opisanej"przez autora tematu. Należy też dodać,że ten model "trzech mężczyzn"nie byłby faktycznie pełny gdybym nie uwzględnił też pomiędzy potrzebami kobiecymi jakie mają spełnić potrzebu seksu dla samego seksu(i to jest właśnie to o czym pisze między innymi autor tematu)a także w pewnych sytuacjach szeroko rozumianej potrzeba zapewnienia bezpieczeństwa. Nie chce się wdawać w spory czy to nadal potrzeby jakie odzwierciedlają pierwotnie instynktowe kwestie czy też są wyrazem ewolucji(w przypadku potrzeb emocjonalnych wynikających z abstrakcyjnego myślenia)pewnie tak. Chodzi tylko o to,że nie każda kobieta tylko wtedy gdy czuje się zaniedbywana przez partnera doprowadza do takich kontaktów. Są sytuację,na których korzystają często "prymitywni"faceci bo są takie potrzeby u kobiet jw opisane i to dotyczy dość dużej rzeszy choć wg mnie samo w sobie stanowi wyrazi nieprawidłowo ukształtowanej osobowości.

Gość ej ty KingUrnamm
wez spierdalaj :o

Gość autor jest zwyczajnie glupi

Gość lilith***
King nie jestem mroczna dziewicaJestem dojzala atrakcyjna kobieta ktora w kuchni jest gospodynia,na ulicy dama a wlozku kurwa.Smiesza mnie pewne wywody.Nawet jezeli to prowo,to jest mnostwo mezczyzn ktorzy tak wlasnie sie dowartosciowuja jak autorAmeryki nie odkryles ze kobieta potrzebuje 3 mezczyzn ale i mezczyzna potrzebuje 3 kobiet i sukcesem jest jak oboje sa 3w1

Gość ludzkie pojecie
sory ale ja kurwy w łóżku nie chce

Gość oj będzie zajebiście
faceci lubią wkładać lasce w tylek dawac do buzi, bo lubia patrzec jak kobiety sa pod nimi i usługują im taka natura, moge tak ruchać suczki ktore sie tylko do tego nadaja ale nie zone