Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i chyba się nie zmienie

jestem dla kobiet chamem a mimo to lepią się do mnie

Polecane posty

Gość Moneytalkzz
3 facetów-jeden stawia,drugi zagaduje a trzeci korzysta. Tylko ten trzeci to zawsze co dziwne jakiś młotek jest :D :D:D To dopiero jest ciekawe:D

Gość Erazm z Rotterdamuu
Albowiem głupi( (w tym i cham)cokolwiek to oznacza)ma zawsze szczęście.

Gość Aodiaoda
Dobze godocie Erazmie. Ida se pouzywać trochę bo dwie klientki psyjechoły na pseglond. A wy se tu pista dalij

Gość Miss Perfumeria...
Tak w istocie to bardzo skomplikowany temat.

Gość Lovaformer
Myślę,że Martynna_24 ma sporo racji. Ale tego zjawiska w ten sposób wyczerpująco nie da się chyba wytłumaczyć.Czasem zdaża się, iż to nie dysfunkcje w środowisku o tym decydują. W temacie bohater pisał o kobietach często wykształconych czy niezależnych. I choć to wydaje mi się prowo jest to sporo w tym prawdy. Niezależnie jednak od tego kto kim jest i w jakich warunkach się ukształtował to tego typu zachowania bez uchwytnej przyczyny w postaci problemów z partnerem itp są najprawdopodobniej wynikiem jednak zaburzonej osobowości. Szkoda tylko,że często jest odbywa się to kosztem uczuć innych osób.To kwestia psychologa myślę tak jak Martynna_24 napisała. I to się tyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość lekooomankaa
a no bo ona go miała do fajnej zabawy, darmowe drinki itd, a skorzystała z przyrodzenia innego, pospolita dziewucha z disco, Twój kolega tylko zaoszczędził sobie zdrowia :)