Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i chyba się nie zmienie

jestem dla kobiet chamem a mimo to lepią się do mnie

Polecane posty

Gość taka prawda drogie panie
one go atakują bo pewnie tak robiły albo robią i nie mogą przeboleć jak wypowiada się o nich facet:), ludzie nie lubią prawdy o sobie

Gość Macho jakich mało
Husky udowodnie Ci że myślisz inaczej. Wystarczy mi kwadrans. Uwierz. Będziesz gryźć oparcie od krzesła na którym będę Cię brał subtelnie ale i mocno i zdecydowanie tj konsekwentnie :classic_cool:

Gość Macho jakich mało
Gryźć z rozkoszy rzecz jasna. Rozkoszy jak będzie rozchodzić się po całym tym ciele i obejmie każda jego komórkę:classic_cool:

Gość Małgosia z wawy
przeciez to dziewica, która teoretyzuje często tutaj siedzę stwarza pozory, jestem kobietą i takie zachowanie da się wyczuć

Gość Viola zimna sucz
Moi sponsorzy często powtarzają o Mnie "zimna jak głaz,na upał w sam raz". Który chętny? Chamie jeśli tylko masz kolię z diamentów to możesz startować lecz będzie Ci ciężko👄

Gość ek dajcie życ facetom
viola takich jak ty to jest wiele i opierdolą gałę za duzo mniej,:) gagaga

Gość innyyyyyyyyyyyy
kolię z diamentów? za puszkę coli dałabyś w anusa...

Gość Małgosia z wawy
Mmmm Macho jakich mało 👄...przejdziemy na priv? Jesteś może w Stolycy Ogierze?🌻

Gość Viola zimna sucz
Mylisz się chłopczyku. Jeśli chcesz to Cię rozprawiczę wolontariacko i dobrodusznie. Pojedziesz mi tylko po zakupy do galerii i posprzątasz apartament.👄

viola dobrze ze marzenia nie kosztuja:)

Gość Viola zimna sucz
To zależy o czym marzysz mały;) Bo na to co tu pisałeś u mnie to musiałbyś pracować w londyńskim barze szybkiej obsługi pięć lat. Ale mam ❤️ dla czasem dla takich jak Ty:):)

zawsze viola jest ktoś lepszy:) mogę mieć lepiej i za mniej, musisz się pogodzić z tym:)

Gość Janina z Poznania
Myślę,że autor to prawiczek.

janina moja rada nie myśl bo tobie to szkodzi

Gość Viola zimna sucz
Że taniej to wiem. Ale że lepiej to wątpię;) 🌻

Gość lekooomankaa
ja jak chce to mój kochany potrafi mnie potraktować na ostro w łóżku i kręci mnie to jeszcze bardziej,( ostatnio mnie przyduszał ahh ale orgazm był hoho,) ; i też nie rozumiem małżeństw w których mąż i żona się notorycznie zdradzają bo jak to mówią " chcą przygód w łózku" a są ze soba bo tak bardzo się kochają :)

Gość Janina z Poznania
Właśnie nie szkodzi a wręcz poprawia urodę. I co do tego jestem przekonana. Pisał to jakiś gołowąs z mlekiem pod nosem,któremu jakiś burczek w dresie sprzątnął dziewczynę sprzed nosa.HA!

Gość MoSpoko
Leeekooomanka. A nie przydusił Cię przypadkiem dlatego że mu marudziłaś o brak seksu? Żeby tylko nie przesądził kiedyś.

Gość Ooky dooky
M.of London wie o co kamann bo jest jedną z nich:classic_cool:

Gość Martynnaa_24
są kobiety ktore lubią chamów. Wpływ na to ma niewątpliwie środowisko w jakim sie wychowały, jesli rodzina posiadała jakąś dysfunkcję ( zaburzony był obraz ojca bądz matki) dziewczyny wyrastają na słabe istoty dajęce sie poniewierać i czerpiące z tego chorą przyjemność. Ja takiego chama odprawiłabym szybciutko, mój mąż jest czuły, opiekuńczy, bardzo mnie szanuje i traktuje jak partnerkę. I dzięki niemu czuje sie kobietą spełniona a co za tym idzie bezgranicznie szczęśliwą. A kobietom " lubiącym" chamów życzę wizyty u psychologa.

Gość to ma znaczenie
takich kobiet jest bardzo wiele po prostu lubia sie stukac i lubia jak afcet nimi pomiata, nie wiem dlaczego tak jest, ale takich jest coraz wiecej, bylem swiadkiem akcji w dysce, kumpel próbował zagadac do dziewczyny i udało mu sie ale wpadł kolo widac pewny siebie rzucil na nia wzrokiem, rzucil tekst ze ma fajne cycki i zaproponował ze moze je pobadać, szybko z nim wyszła, nie mam szacunku do takich kobiet

Gość lekooomankaa
właściwie to mu marudziłam żeby wolniej działał, a on mnie przydusił i przyśpieszył, że doszłam w momencie :)) z moim kochanym tak się długo znamy, że możemy robić w łóżku rzeczy jakie nam się podobają bez obaw że któreś z nas zostanie odtącone lub zranione ;)

Gość Jimmy X
Jak kiedyś byłem świadkiem takiej sytuacji nad morzem. Na jednej z dyskotek gdzie była organizowana na plaży. Pewien mój znajomy w dość dobrym humorze poderwał tam dziewczynę. Poszli na drinka. Potem tańczyli długo. Bardzo się starał. Był kulturalny. Ja też się bawiłem fajnie ze znajomymi ale zauważyłem coś nie tak. Tzn był moment że podszedł do niej gość podpity ostro jak skądś wracała. Zaczął ją obmacywać. Gadali i wyszli. Koledze mówię jaka akcja była. Poszedł jej szukać. Bo w tym czasie był z nami. I co ? Wrócił taki zdołowany. Pytam co się stało. A on mi na to-nie uwierzysz. Szukałem,szukałem i nic. Normalnie kamień w wodę. Jak już wracałem to przy końcu plaży pod pasem zieleni postanowiłem rozluźnić pęcherz. I w momencie usłyszałem jakieś śmiechy i wzdychania. Przyjżałem się wyraźniej a tam obok na tej właśnie lasce leży podpity rezun i wypowiada jej imię. Poświeciłem telefonem by się upewnić to tylko usłyszałem"wyłącz to eee". To była Ona. Powiedziałem mu żeby to olał. Ale był tak ze dwa dni jeszcze podkręcony negatywnie. Może sobie zrobił nadzieję jakąś albo bardzo mu się podobała. Fakt była ładna. Ale cóż. Więc w pewnym sensie popieram to co tu niektórzy napisali.

Gość bardzo uuuu
Ale tylko leżał na niej?

Gość Jimmy X
Leżał. Lecz z opuszczonymi spodniami to chyba nie tylko leżał. Wiadomo o chodzi.

Gość lekooomankaa
bo w dyskotekach to raczej kulturalnie dziewczyny nie chcą haha

Gość G tek 4
Dobre pytanie. Dlaczego tak jest? Myślę,że jeśli poznamy tego przyczynę będziemy mogli skutecznie przeciwdziałać temu jakże cywilizacyjnemu nieszczęściu:D

Gość Jimmy X
Lekomanka-"kulturalnie nie chcą"ale udawać kulturalne to potrafią właśnie tam też. I to jest bardzo ciekawe. Bo gdyby laska z góry chciała na ostro to by było na ostro. A tu masz."Ą i Ę"było. I wyjaśnił mi taki numer? On właśnie to tak zrelacjonował. I odpowiedź na to pytanie też nie jest trafna,iż najwyraźniej źle trafił a ona tego nie chciała bo by chyba tyle czasu nie straciła. A tu masz. To jest właśnie ciekawe. Takie zachowanie dowodzi,że tak jak tu ktoś napisał czasem kobieta potrzebuje jednego do gadki i pełna kulturka a drugiemu na dzień dobry daje. Tak chyba trzeba jednak jak tu ktoś napisał rozkminić ten problem. Jakby trzech facetów.No ale w głowie wg mnie nie pokolei ktoś taki ma. Chyba.