Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

ze specyfikacją techniczną wykonania -> nie zatrudniać Brum, inne dzialania dozwolone i odbioru - odbiór za pomoca jamy ustnej oraz instrukcją BHP - umyć ręce mydłem

E tam brum...nie czepiaj się już szczegółów...zawijane we wczoraj znalezione skarpetki pod fotelem...pasi?:P:P

Tak szczerze to nie pamiętam kiedy ostatni raz chodziłam w skarpetkach. I to, że nie potrafię gotować nie znaczy, że garderobę umieszczam pod fotealami.

Luśka z Windsorów ze specyfikacją techniczną wykonania -> nie zatrudniać Brum, inne dzialania dozwolone i odbioru - odbiór za pomoca jamy ustnej oraz instrukcją BHP - umyć ręce mydłem Luśka, z całym szacunkiem, ale toż to jakiś bełkot. Porządnie prosiłem opisać - jakie materiały, narzędzia, wymagane umiejętności dodatkowe itd.

no jasne, musisz miec jakis wzorzec bo sie zdemotywujesz fakt:) zawsze to fajniej jak ktoś ma tylko 2+ :)

Luśka to chyba nie wie jak się robi kanapkę ze serem.

fakt zawsze to fajniej jak ktoś ma tylko 2+ wreszcie zakumalas, dlatego pisalem o stopniowym podnoszeniu poprzeczki i wiem jak lubisz zwyciestwa, nawet te pozorne ;-)

"Luśka, z całym szacunkiem, ale toż to jakiś bełkot. Porządnie prosiłem opisać - jakie materiały, narzędzia, wymagane umiejętności dodatkowe itd." Naiwnej szukasz? Przeciez masz już owiniętą wokół połowy palca Brumkę, mało Ci? :P

Brum:) --> z gotowania: -1 ---> ze sprzątania:+6 Regres....dostałam maila:D

Gość ttttttttttttttttttop
a moze oni są pracownikami kafeterii i wzmagają ruch na forum :O innego wytlumaczenia nie widze....

Taaa...pomarańczku,,, to klakierzy i sztuczny tłok..:O

Oj nieładnie, Luśka, nieładnie, tak napisać "wiem, ale nie powiem, a Ty brum się do tego nie nadajesz"

Cichobabie - ja już szlocham w kącie. :(

wreszcie zakumalas 2= z tą poprzeczką to się zapędziłeś ...........:P

" Oj nieładnie, Luśka, nieładnie, tak napisać "wiem, ale nie powiem, a Ty brum się do tego nie nadajesz"" Ćwiczyłam do roli czarnego charakteru, a przynajmniej bad guy

Ćwiczyłam do roli czarnego charakteru, a przynajmniej bad guy Jak tak do do Tarantino, a nie Bruma męczyć i gnębić!

I jeszcze na ostatnim miejscu mnie w temacie wymienili. 😭

tak, że brum sprawa twojej rzekomej najlepszości została raz na zawsze wyjaśniona:)

Na usta mi się ciśnie cytat o ostatnich a;e się nie godzi go tu przytaczać. :D

Gość zawsze szczerze i na temat
zgadzam sie w 100% z autorka tego tematu, osoby, ktore wymienilas wiecznie siedze na tym forum, non stop te same durne teksty i wydaje im sie, ze sa elokwentni, oryginalni i przydatni :o a tak naprawde prostota wypowiedzi zabija, wieje nuda i prawdopodobnie to jedna i ta sama osoba, ktorej wydaje sie, ze jej racja jest absolutna i oczywista 😠 Takim osobom nalezy tylko wspolczuc braku zycia w realu, osoby, do ktorej mozna sie przytulic i wyzalic oraz braku perspektyw na przyszlosc, to cos na ksztalt meneli pod budka z piwem :P

Ale, że jedna osoba pisze pod czarnymi nickami?

Ide sie ....wyżalić Regresowi:( I tym razem nie zabłysłam:( na ścieżkach kaffe:( buuu...

"a tak naprawde prostota wypowiedzi zabija, wieje nuda..." Zatem wracaj do Mniszkówny.