Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

Polecam "Między ustami a brzegiem pucharu" :D Albo "Dewajtis" "D porywające. :D

Gość zawsze szczerze i na temat
cicho baby - nigdzie nie bede wracac i bede pisala, gdzie chce a tobie nic do tego, co najwzyej mozesz mnie cmoknac w tylek i to przez bibule :P Stare krowy a glupie teksty jak u nastolatek, lat wam nie ubedzie, jak bedziecie udawaly podlotki i slodzily sobie nawzajem na forum udajac kumpli - WSPOLCZUJE BRAKU ZYCIA OSOBISTEGO, nie ma nic gorszego jak SAMOTNOSC = zaczynam was ludzi bez pasji i zainteresowan rozumiec, pa ciolki ;) 🖐️

Gość g44gg44g
ale wy macie biedne zycie :D autorka tematu juz dawno sie zmyła w sumie nikt was nie krytykuje a wy dalej nawijacie tak pusto i tak dennie ze pozostaje sie tylko i wyłącznie smiac hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!jakie tu ta teksty iwymiany zdan luski nie moglo zabraknąc :D

brum Polecam "Między ustami a brzegiem pucharu" Albo "Dewajtis" "D porywające. I pomyśleć, że chciałem dla Ciebie Brum, podstępnie, a nawet przemocą wykraść od Złej Luśki przepis na bułę z serem. Et tu Brute!

Na odchodne powiadasz brum? "Wśród tandety lśniąc jak diament"--> to miałas na myśli??

Pomarańcze - ale Wy nie piszecie chyba z autopsji?

Gość dziś bez nickass
Wy się dobrze czujecie? ludzie dajcie już na wstrzymanie jestem pewnie w waszym wieku 25+ ale no nie załamujcie mnie:O co wy pokazujecie ludzie pewnie mnie zjedziecie ale nie pokazujcie, że my ta "satrsza młodzież" potrafi byc taka prymitywna i dziecinna :O

Cichy - przeczytałam recenzję z tyłu książki. Spokojnie. :D

Gość dziś bez nickass
starsza*

co wy pokazujecie a co chciałaś pooglądać ? gołe dupy?:P mam burzę !

Baobab, nie bułkę z serem a kanapkę z żółtym serem i dżemem a skoro tak Ci zależy, to podaję przepis: w odpowiedzi na odpowiedni sygnał z mózgu wziąć i zrobić kanapkę z żółtym serem i dzemem

Człowiek sobie spoko0jnie na forum popisać nie może, żeby go od prymitywów nie wyzywali. O czym chcesz popisać pomarańczo?

Kasparovie - niepokoiłam się, że sobie poszedłeś. :(

Taki jakiś porywający, nieprymitywny temat. Może wysokich lotów konwersację odbędziemy.

No przecież, że jestem miła. :) Jak nikt. :D

w odpowiedzi na odpowiedni sygnał z mózgu wziąć i zrobić kanapkę z żółtym serem i dzemem No i tutaj niestety nieprecyzyjność instrukcji jest porażająca, bo: - ten sygnał w mózgu, to skąd się bierze? - jak zrobić i czym? Jeśli używamy noża, to czy mały, czy duży jest lepszy? - jakiej używamy odzieży ochronnej i środków ochrony osobistej? - czy potrzebny jest hełm i okulary ochronne? itd. itp. Luśka dopracuj to trochę, bo w tej formie, to nikt tego nie wyda.

Zawsze szczery - piszesz na pomarańczowo?

Cichobabie - nie zapominaj o integracji sensorycznej półkul mózgowych.

Kasparovie - skoro nikt inny mnie nie chwali, to jakoś muszę tę pustkę wypełnić.

to jakoś muszę tę pustkę wypełnić. No masz. Przypominam, że od godziny próbuję przy użyciu Luśki pustkę w bruminym żołądku wypełnić bułą z serem.

Baobab, dobra już dobra, zrozumiałam. Gdzie i kiedy mam Ci naocznie i praktycznie zaprezentować sposób wykonania omawianego posiłku w postaci kanapki? (swoja drogą, jaki Ty zapobiegliwy, równolegle you are making a move at Brum, Ike, Jovik and me)

Cichy - ale Luśka się opiera. I ja nie wiem czy jagodziankę mogę zjeść. Ale fakt - wykazujesz troskę. :)

chichobaby: zapomnij, brum nie umie gotować :P ( o kanapce też możesz zapomnieć ;) ) jeżeli już to wode zagotuje :) zagadza się brum?