Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

Gdzie i kiedy mam Ci naocznie i praktycznie zaprezentować sposób wykonania omawianego posiłku w postaci kanapki? Ojej, nie chodzi o to, żeby pokazywać. Pokazać, to byle pomarańcza potrafi, tylko żeby rzecz całą należycie opisać.

jednak sie pomylilem warto dożyć pewnych chwil

warto dożyć pewnych chwil Nie chwaląc się jam to sprawił, ale nie musisz dziękować Ike, wystarczy mi mina Zawsze Szerego.

"Ojej, nie chodzi o to, żeby pokazywać. Pokazać, to byle pomarańcza potrafi, tylko żeby rzecz całą należycie opisać. " Aha. To w takim razie przepraszam, z kimś Cię pomyliłam :P ZS, lubisz kanapki z serem? ;-)

ale nie musisz dziękować Ike, no.......

lusiu gdybyś chciała jeszcze mnie zapytać to powiem ci , że kanapki z serem po dzisiejszym dniu na długo znikną z mojego jadłospisu

"Przepadło. " Brumka, nie rozpaczaj i zamiast skomplikowanej kanapki po prostu zrób sobie kaczkę nadziewaną czymś tam, do tego pieczone kartofelki i marmeladka (czy jak to tam szło u Psełdy)

Luśka - po drodze do domu mam całkiem fajną jadłodajnię. A nawet kilka. Nie będzie źle.

nie brum wiesz tak mnie naszło samo z siebie bynajmniej nie dlatego, że kanapka z serem kojarzy mi się z wykonywaniem chuj wie jakich czynności i przytruwaniem na ich temat:)

Brumie, a może Tobie się nie chce jeść, tylko pić? Może butla wina? Nie trzeba gotować.

wole wybierac torebki I Ty się od Psełdonimów przezywasz? widze, ze starasz sie teraz dorownac nadziei, no well ambitny cel ale czy sensowny

"ZS, lubisz kanapki z serem? nie, wole wybierac torebki" To w takim razie też Cię z kimś pomyliłam, bo uważałam do tej pory, ze zrezygnowałeś z noszenia męskich torebek, gdyż sa nie w Twoim stylu. Ale miło, że jesteś gotowy poddać się nowym trendom, myślę, ze będę mogła Ci pomóc :-)

Nie mogę się wyrzec kanapki z serem. Nie miałabym, co robić na kolację. :D

"to powiem ci , że kanapki z serem po dzisiejszym dniu na długo znikną z mojego jadłospisu" Ike, przyznajesz się, ze moje słowa mają na Twój jadłospis długofalowy wpływ? O rany, muszę je zacząć ważyć, czy co? :P

ZS, :D słabo się sie znam, ale to nieistotne. Takim torem pogawędki próbowałam wykluczyć jedna z hipotez zaprzeczających Twojemu człowieczeństwu, ale skoro wiesz, co to śniadanie, to na razie cyborga i wampira wykluczam.