Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka marianna

jak reagujecie dziewczyny kiedy jestescie na plazy z facetem....

Polecane posty

Za granicą najlepiej opalać się toples, bo wtedy nie patrzy się nikt na ciebie jak na czubka.

Gość buldozerka
agent bravo . Mysle tak samo jak ty . Wiekszosc kobiet idacych na plaze nie manamysli facetow czy pokazania swoich cycow dlalepszej samooceny ida na plaze i juz . Moj facet taksamo twierdzi jak ladna kobieta to dlaczego ma sie wstydzic ? Mi tez mowil chceszsciagnij stanik nie bedzieszmi swiecilalatarami po nocy ;-) niestety nie robie tego bo biustu nie mamokazalego i wygladaloby to komicznie. Czasami patrze na kobiety opalajace sie topless i sie zachwycam ich uroda chociaz nie gustuje w plci tej samej co ja . Temat topless jest tematem tabu. Kazda ma cycki i chyba naplaze nie hcodzisie ogladac innych ludzi tylko polezec odpoczac , popluskac sie w wodzie. Ale z tego oc wynikaludzie chodza sobie popatrzec i komentowac o kto mai jak .

buldozerka - o to chodzi. masz faceta, czyli akceptuję Cię i kocha z wadami i zaletami. daje Ci wybór. korzystasz albo nie. nie jesteś bezmózgą maszyną na rozkazy pana i władcy. czego on sobie zyczy, a czego nie.

Gość ja zawsze jak mam taka sytuacj
e to na głos komentuje i robie foty i wcale sie z tym nie kryje jak laski pytaja czemu je fotografuje nago to mówie ze robie zdjecia plaży :D zawsze sie zasłaniaja albo sobie idą, polecam

Gość świetny pomysł z tym
fotografowaniem:)

No chyba mi nie powiesz ze jak by metr dalej połozył sie facet z duzym intersem i walaca po oczach przystojnoscia to bys sie tez nie spojrzała..BAby tak samo jak faceci sa wzrokowcami..

Gość tylko że baba sie nie podnieca
a facet tak. Jesli nie wiesz jak jest roznica miedzy kobieta a facetem to znaczy, ze masz jakies 20 pare lat albo i mniej:D

Gość xsera
Mi tak naprawdę wisi czy jakaś laska leży z gołymi cycami czy nie. To normalne, że się wszyscy gapią(mieszkamy w Polsce). Moj mąż się spojrzy od czasu do czasu(w domu ma to samo, bo nic mi nie brakuje:) ), to też chyba normalne, ale nie napala się ja to niektórzy piszą, trochę to naciągane. Kobiety, które opalają się toples, to ekshibicjonistki(każda z nas nią jest jedne w mniejszym inne w większym stopniu), często singielki, które próbują udowodnić wszystkim, że mogłyby odbić faceta każdej kobiecie. Jednak oni sobie tylko popatrzą i tyle, żona i tak jest ważniejsza nawet gruba z celulitisem.

Gość ja nie lubie jak
moj mąż patrzy na inna naga kobietę. Wiadomo młoda dziewczyna zawsze ma ładny biust a po urodzeniu dziecka żona nie ma takiego. Tez bym chciała miec taki biust a nie mam ale mam zal do panienek, które ostentacyjne paraduja z nagim biustem po plaży, bo wiadomo, ze kazdy facet spojrzy i moze pomysli "szkoda, ze moja zona takiego nie ma", no i przykro sie robi.

Gość one nie mysla o tym,ze tez sie
kiedys zestarzeja i beda miały inny biust:D

Gość monhha
zazdrosc to glupia rzecz zawsze wszystko niszczy ...to ze facet popatrzy to nie zbrodnia..oni tacy juz sa..uwierz w to ze kocha ciebie i nie przejmuj sie tym ze spojzy na inna bo dla niego nic nie znaczy!:)

Gość oj kobiety ile kompleksów
przez was przemawia, gdy jesteś pewna siebie i siły swojego związku to masz w dupie że facet zerknie na inną a gdy pewna nie jesteś to cię to boli, dotyka, obraża, upokarza i co tam jeszcze sobie wymyślisz, pojawiają się pretensje, kłótnie lub przebiegłe unikanie kłopotliwych sytuacji faceci zazwyczaj potrzebują partnerki otwartej i tolerancyjnej, dużo lepiej z takimi osobami się czują i tworzą silniejszą więź a jeśli uważasz, że inne kobiety są zagrożeniem dla twojego związku... to widocznie tak jest :classic_cool: i wtedy albo zmieniaj siebie albo partnera 🖐️

Gość anonimowaaaaaa
oo dokladnie kolezanka ma racje:)

Gość prawie żona
mi jest troche przykro.W zeszłym roku byliśmy na plaży i widziałam jak ukochany zerkał spod okularów na gołe biusty.Sam mówił,że to nic nie znaczy, taka męska natura ale tak czy inaczej było mi troche przykro.W tym roku jade na wakacje z kumą a on siedzi w domu i pilnuje kota.Jak chce niech jedzie sobie sam, nie bede się stresować zagapianiem na gołe biusty.

Gość prawie żona
gdy na plaży widzę kobietę opalającą się topless to podchodzę pluję na nią i wyzywam od szmat suk kurrew i dziwek, bo te pierrdolone suki robią to specjalnie żeby mój misiu na nie gały wywalał zamiast cały czas patrzeć się wyłącznie na mnie :classic_cool:

Gość prawie żona
nie podszywaj się dupku pod mój pseudonim, to forum schodzi coraz bardziej do poziomu szaletu

Gość kallimba
Wywalajace cyce na plazy sa jak suki podczas rui, chca zeby kazdy w nie wlepial oczy i nie zaprzeczajcie, ze tak nie jest. Ja bym nie dala facetowi patrzec nie dlatego, ze jestem pasztetem z brzydkim cialem tylko wiem co one maja w glowie i dla nich kazde najkrotsze spojrzenie to droga do dowartosciowania sie typu "jestem lepsza". I nie dorabiajcie do tego ideologii

Gość u la la la ......
stary temat no ale wypowiem sie: dla mnie takie kobiety to zwykle dziwki, bo co innego jak zdejmie stanik ale polozy sie na brzuchu wiec i tak nic nie widac, a co innego jak lazi z tymi golymi cycami i wszyscy widzą. dla mnie to zwykla szmata jest. ja sama mam ladne piersi ale nigdy bym tak nie mogla, bo wstyd po pierwsze a po drugie to nawet szkdoa wlasnie tych kobiet z mężami, zeby byly zazdrosne. ja sama nie bylam nigdy z chlopakiem moim w takiej sytuacji, nie widzialam takiej polgolej baby na plazy, wiec nie wiem jak bym sie zachowala. gdyby byla i tak jakas brzydka to bym sie pewnie nie przejela tym ;) i nie uwazam ze nasz kraj jest zacofany, wlasnie to dobrze chyba, ze pewne rzeczy sa uwazane za niesmaczne, bo w takim tempie to niedlugo beda sie pieprzyc na ulicach, a kto bedzie przeciwny temu to zaraz bezie wyzywany od zasciankowych ;) a do tych co sie opalają topless: za 20 lat i tak bedziecie starymi dupami i ciekawe czy wam bedzie milo jak wasz facet bedzie sie wtedy ogladal za 20latkami, oj ciekawe :D pan bog nierychliwy ale sprawiedliwy, i takie epatowanie seksem i tak sie obroci przeciwko wam

Gość gość
Ja często opalam sie z gołymi piersiami na zwykłej plaży. Ale leżę na brzuchu że niby nie widać, ale jak się podnoszę to dalej z gołymi i zawsze przez chwile mam całkiem gołe piersi na wierzchu, otrzepuję je z piasku itp a potem zakładam stanik. Te spojrzenia facetów bezcenne. Ostatnio też leżałam z prawie gołą pupą, tzn w bardzo krótkiej mini bez majtek, jak ktoś leżał za mną to widział co nieco :-P

Gość gość
Kto wybrzydza ten nie *****.