Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicius;9

jakie ciuchy lubicie??

Polecane posty

Gość kicius;9

zdjecia mile widziane1 jaki macie styl i czy uwazacie ze jestescie modne??

Gość buldozerka
w lecie sukienki :) tylko sukienki czasami krotkie szorty plus bluzka na szerkich ramiaczkach :) kocham biel w tym roku u mnie w szafie dominuja kwiaty . Lubie styl indyjski rozwniez .

Gość hehejzu
ja lubie styl sportowy i boho

Gość buldozerka
mi buty sie najbardziej podobaja. :) satyny nie lubie bo uwydatniawszystkie niedoskonalosci a po 2gie dla mnie material jest przerazajacy zle sie czuje.

Gość zagubiony..
przepraszam,wiem,że tak nieładnie przeszkadzać w rozmowie,ale potrzebuję pomocy;/ jak usunąć swój temat z forum? Miki.

Gość kicius;9
jaluie satyne jest elegancka i mila w dotyku i ladnie wyglada

Gość Kant dupy
U mnie takie retro-boho ;) Nie wiem jak opisać swój styl, ubieram się intuicyjnie, raczej klasycznie, ale zawsze coś fajnego wychodzi ;) Czy modnie? Watpie, nie kupuje ubrań w sieciówkach i nie mam nic neonowego w tym sezonie ;)

Gość Kant dupy
Co do usuniecia to trzeba wcisnac "zglos do usuniecia" obok tematu albo poprosisz Moderatorów w ich dziale.

Gość gość
ja uwielbiam sportowe ciuchy, takie pasujące do tego typu butów http://shushu.pl/obuwie/trampki-vans-era-pbq i eksperymentować z łączeniem właśnie sportowego stylu z eleganckim :) nie wiem czy jestem modna, ale dobrze czuje się w swoich stylizacjach i to jest chyba najważniejsze ;)

Gość gość
ja uwielbiam skórzane i skóropodobne spodnie - idealne na jesien i zime! ale i latem w chlodniejszy dzien mozna zalozyc... teraz marza mi sie takie na chłodniejsze dni http://postimg.org/image/zdfeidj7r/

Gość pluszzzz
Nie uważam, że jestem modna, ale w szafie mam trochę bardzo fajnych ciuchów. Nie wiem czy są modne, bo się nie znam, ale wygląda w nich świetnie, tylko nie zawsze je noszę bo czasem wolę wtopić się w tłum dżinsami i bluzą :) Wstydzę się trochę, bo jak się ładniej ubiorę to czasem chłopaki mnie zaczepiają ale to zwykle typy siedzące pod blokiem z piwem albo wybierający się właśnie na piwo. No ale mój ulubiony zestaw latem to krótkie spodenki, adidasy i obojętnie jaka bluzka, pełno dziewczyn tak teraz się ubiera, ale i tak lubię taki ubiór. Są pokazane nogi i jest swobodnie :)

Gość gość
seksownie lub mlodziezowo sie ubieram mam duzo mini bluzzek z dekoldem ;D ale tez mam neonowe kolory zielen zolty ostry bardzo, kolorowe jeansy