Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję ciuchy i kosmetykiTANIO

Jak tanio kupić droższy ciuch lub kosmetyk :)

Polecane posty

Ja robię to tak,idę do sklepu z ciuchem który mi sie podoba (może to być reserved,haus,h3m,butiki tally weil,tesco (ciuchy z tesco są naprawde zajebiste niektóre) i tym podobne biorę ciuchy które mi się podobają, np trzy koszulki i jedne spodnie, (koszulki po około 90 zl na sztuke a spodnie 190 zł za pare)i biore jeszcze 3 koszulki za 12/15 zł i 2 pary spodni po 30 zł. Ide z tym wszystkim do przymierzalni i zamieniam ceny. Te drogie urywam i daje pod gumolit w przebieralni albo pod krzesełko,w jakąś szczeline,a metki z tanszych ciuchów przyczepiam za niteczkę do drozszych i wychodze,odkładam tanie ciuchy a z drogimi PRZECENIONYMI juz ide do kasy i zamias około 400/500 zł płace niecałe 100 zł. Czasem zastanawiam sie co za udupry pracują na kasach ze nie zwracają uwagi ze za TAKIE ciuchy płacę tak mało..ale moze chodzą tam z przymusu,i mają to w doopie. Co do kosmetyków,biorę do torebki z domu puste pojemniczki po szapomnie,żelu,kremie,ketchupie (OCZYWISCIE JUZ UMYTE) i biore zeczy do koszyka daje je do kieszeni jakiegos ciucha ze sklepu (bo z koszykiem nie wolno wejsc do przymiezalni) i w przymiezalni przelewam sobie kosmetyki do własnych pojemniczków,drogie podkłady,kremy z lepszych firm,drozsze balsamy,nawet błyszczyki lub sminki łamię i wsadzam do pojemniczka,szampony,krem weet do depilacji...perfumy do opakowania po sprayu do ciała z avonu przelewam,albo wpryskuje...tampony wsypuje do torebki..cienie wyskrobuje...no niema zeczy której nie miałam. Wiem ze robie źle..ale tak juz mam i mam kupe drogich ubrań ,butów,torebek...dobre kosmetyki (po co mi opakowania,maluję sie w domu sama. Nikt o tym nie wie...

Czy myslicie ze co groziłoby mi jesli kiedys by mnie złapali?

Gość wladimir oszukanow
no to masz ciekawe życie, potem ukradniesz komuś portfel i trafisz do paki, jest się czym chwalić

Wiem że to złodziejstwo,raz spróbowałam i nie potrafie przestac. nIE MAM KASY NA KUPIENIE TEGO...

Gość wladimir oszukanow
właśnie wysłałem ten link do policji, łatwo znajdą twoje id i masz przesrane:) bo sama się przyznałaś

i co nie moge sobie tego pisac jako prowokacje? zal mi cie. TO MOZE BYC PROWOKACJA. Moge pisac na forum co mi sie chce.

wiesz co do ID??

Gość porucznik ryba
masz przerąbane dziewczynko, już po ciebie jedziemy

Gość ale się wkopałaś
oszukanow ma rację z tą identyfikacją (tak właśnie łapią zboczeńców i pedofilskie łajzy)

dziewczynko haha. Tak szybko samolot zamówiliście? a moze bilet na prom..

Lece spać,nie ma tu ludzi z poczuciem humoru. Chciałamz acząść temat z którego zaraz wszyscy by lali,jak z tematu kogos kto opisywał co robi (w danej chwili) komus komu nie powinieni wyszła fajna sprawa..

Gość informatyk poinformowany
pewnie oszukanow strzelił literówkę bo chodzi o IP i to faktycznie do odnalezienia, tak identyfikuje się sieciowych przestępców

Gość pawianka
chyba ip a nie ID :P

A w jakich dobrych sklepach z kosmetykami masz przymierzalnie? Bo nie bardzo wiem

Gość xssdd
nie straszcie jej:D

Gość informatyk poinformowany
to dobranoc a tak na marginesie, jeśli myślisz, że możesz być anonimowa w siecie to się grubo mylisz, ja z moją małą wiedzą jestem w stanie odnaleźć gdzie fizycznie znajduje się komputer, z którego ktoś pisze a co dopiero policja, ty oszukanow naprawdę to wysłałeś? nie bądź kapuś

chowam sie pod regały..

Gość lenusia
do autorki wątki- dziecko nie możesz pisać co ci sie podoba na forum....wiesz jak łatwo sprawdzic dokładne dane osoby ktora pisze na kompie... idz lepiej spac zanim sobie kłopotów narobisz! i nie pisz juz takich bzdur, bo nawet jesli to nie jest prawda mozesz sobie niezlych klopotow narobic!

Gość To masz przejebane
Dziewczyno ja też wysłałam link do tego forum na stronę www Policji, możesz już jutro czekać na gości ;)

nie napisałem ze moge byc anonimowy,bo wiem ze do namierzenia...ale pisac moge co chce...

powiem im ze to prowo było...bo chciałem sie pokłócic z kims...

Gość lenusia
a tak na marginesie moj mąz jest informatykiem, jak sie wykąpie to się go zapytam jak szybko moze znalesc dane komputera z którego pisze autorka:)

Gość To masz przejebane
Dziewczyno nie pierdol teraz, zresztą tłumaczyć to się będziesz jutro i nie nam... Tutaj wysłałam link do forum: http://www.policja.pl/

Gość lenusia
matko zaraz piękne czyli to jakiś dzieciak płci męskiej pisze takie bzdury? zal mi tych dzieci! tyle ciekawych rzeczy mozna robic w tym wieku a oni siedzą cale dnie przed kompem i jak widac żywcem nie maja co robic

Gość pójdzie siedzieć
oszukanow już się nie odezwie, mam podejrzenia,że autorka pechowo trafiła, to może być jeden z oficerów z tej jednostki od nadużyć internetowych, ostatnio była UWAGA o tym, że oni tak właśnie chodzą po forach różnych i śledzą różne przestępstwa, nawet się tym interesowałem bo taka praca byłaby dla mnie idealna, lubię net i jestem informatykiem

Gość śmiechowy temat a Wy sie
oburzacie :D Wiem,że niektórzy różnie kombinują,parę dn temu czytałam tu jak jedna dziewczyna kupuje tanio w lumpeksach :D Niania Frania niby urywała guziki albo dopisywała ceny :P Ale nie wiem czy to możlwe,przeceż teraz w każdym sklepie jest monitoring

Gość śmiechowy temat a Wy sie
oburzacie :D Wiem,że niektórzy różnie kombinują,parę dn temu czytałam tu jak jedna dziewczyna kupuje tanio w lumpeksach :D Niania Frania niby urywała guziki albo dopisywała ceny :P Ale nie wiem czy to możlwe,przeceż teraz w każdym sklepie jest monitoring

Gość To masz przejebane
Tak czy siak Policja jutro sprawdzi czy to prawda czy tylko wypisywał/a dla żartu, będzie musiała im to wyjaśnić.