Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję ciuchy i kosmetykiTANIO

Jak tanio kupić droższy ciuch lub kosmetyk :)

Polecane posty

Gość najlepszy temat wieczoru
oj co za różnica czy facet czy laska, dla nas nie ma to znaczenia, dla policji będzie miało, nie obrażaj się dziewczynko z gadżetami

"hahaah dobre jutro bedzie u ciebie policja i zapyta: dziewczynko,czy to ty kradlas rzeczy w sklepie? nie mamy dowodów,ale co tam,idziesz do puszki hahahaah ale polacy to tepy naród. Wy myslicie ze policja ma czas na takie glupstwa jak zmyslanki małolaty na forum? koło mojego domu pod wiaduktem napadnięto mnie, kolezankĘ,ktorą bardzo pobito, sąsiada,którego zabili, kolege,którego okradziono-wszystko w przeciagu 3 lat,a dopiero teraz się wzięli za ta sprawe i wiecie co zrobili po tych 3 latach kradziezy i zabójstw pod wiaduktem który i tak nie byl uzywany przez przechodniów? ZAMÓROWALI GO ! hahaha 3 lata i tyle przypadków a wystarczyło po pierwszym napadzie zamórowa j**a..ny wiadukt!! smiechu warte! oni mają w dup..ie co sie z nami dzieje i co robimy,a wy tu biedna dziewczyne straszycie ze jutro u niej policja będzie... OBUDZCIE SIE TĘPAKI !" Oczywiście gliniarze twierdzą ze to wina wiaduktu:P.

ide spac...ostatni raz w swoim kradzionym milutkim łóżku (łóżko z ikei tez ukradłam w częściach było..) Od jutra bede w zimnej mokrej celi z pająkami..

Gość najlepszy temat wieczoru
oj, popłakała się dziewczynka?

Gość macie racje ludzie
Mają rację ci, którzy twierdzą ,że policja to sprawdzi... Ja też podeśle im link, żeby było bardziej pewne. A im więcej osób podsyła informacje, tym lepiej, a niestety gorzej dla sprawczyni.....

Gość To masz przejebane
w takim razie dobranoc i obyś spała dobrze :)

ja tez go wysle...

sprawczyni...dobre..

Gość Hahahahaha brecht
Śmiac mi sie chce jak czytam wypowiedzi autorki topiku, która sra ze strachu :D:D:D Ale fakt- ma powody :) wiesz co to jest projekt ''Bezpieczny Internet''?? nie wiesz?? to się dowiesz ;)

Gość Hahahahaha brecht
Podpowiem,że jest to projekt policyjny ;> I zwiększa bezpieczenstwo w sieci a także odnajdywanie przestępców. Każdy, dosłownie każdy numer IP jest w bazie psów.. przykro mi.

Gość do autorki tematuu
pisałas ze nikt nie wie o tym co robisz? oj to sie dowie :D

teraz juz wszyscy siedzą :) żałosne ciule..

Gość gwarkowa frela się kłania
już Cie odnalazłam i wysłałam na naszej-klasie linka do sprzedawczyni, która musiała zapłacić ze swojej głodowej pensji za skradzione przez Ciebie ciuchy - odejmując od ust zupę swojemu małemu dziecku choremu na raka. Już ona się Tobą zajmie.

Gość To masz przejebane
Jedynym żałosnym ciulem tutaj to jesteś ty i się o tym bardzo dotkliwie przekonasz :)

Gość obrzydzenie bierze ;/
Jesteś zwykłą gnojówą, złodziejką, suką... Nie wstyd ci tak się zachowywać?! Nie masz za grosz godności i klasy, zero totalne zero! NA RYJ SZMATO! ! !

Gość obrzydzenie bierze ;/
Taki ktoś jak ty jest wart GÓWNA. Pierdolona zdzira! tym chciałaś tak zaszpanować? byciem złodziejem?

Gość To masz przejebane
Pokażesz to jutro Policji, nam nie musisz wiec sie nie wysilaj... Szkoda czasu.

Gość fghidjdhsuxoworufisiducirisw
hahahaha ale z was debile! po co straszycie autorke?myslicie ze policja nie ma nic innego do roboty niz siedzenie na babskim forum? moj d. ktory jest policjantem az zakrztusil sie kolacja jak mu to przeczyalam teraz. ze niby jutro beda u niej policjanci? uwierzcie maja powazniejsze sprawy hahahahA

Gość nie no masssaaa
fghidjdhsuxoworufisiducirisw szkoda tylko, że przed chwilą widziałem cie na innym temacie i pisałeś, że masz 18 lat... Także skończ z podszywami bardzo Ciebie proszę i nie udawaj kogoś kim nie jesteś... chcesz ja pocieszyć? A może to sama autorka topiku siebie usprawiedliwia? Tak czy siak- nieudolnie.

Gość porucznik ryba
nooo moja droga, ja tu siedzę co wieczór, taka praca

Gość nie no masssaaa
Kolacja o 24.40 ? niezły jestes, ale w wymyslaniu sciem musisz sie podszkolic ;)

Gość nie wiesz co cie czeka
Poruczniku Rybo prawda że autorka za to beknie? :)

Gość porucznik ryba
noo będą consequences (tak jak pisałem wcześniej mamy kursy angielskiego)

Gość nie wiesz co cie czeka
no ba! :D:D

Gość mememememmm
ej, ludzie, ukradłam pumeks do pięt z Biedronki. Podajcie moje ID policji... Proszę, siedzenie w pudle jest takie trędi...

Gość paris syfilton
też siedziałam ale w usa, to nie fajne unfortunetly...what is pumeks?

Ale mnie rozśmieszacie, serio :D nie pisałam na innym temacie, więc ne wciskajcie mi kitu, że mam 18 lat :P poza tym co jest dziwnego w jedzeniu kolacji o północy? hehe jak się do późna pracuje. Wy naprawdę wierzycie w to co piszecie? Że policja do niej rano przyjdzie? moze jeszcze antyteroryści? no proszę was... wiem, że chcecie ją nastraszyć, ale chyba już wystarczy :D

Tak się składa, że skądinąd wiem po co to robicie, bo nie tak dawno ja sama straszyłam Gwarkową Frelę tym, że policja ją namierzy za nękanie osób w internecie. ale tym bardziej śmieszy mnie jak czytam co wypisujecie. Jeżeli chodzi o stalking w necie to jak najbardziej można coś udowodnić, ale policja nie zajmie się sprawą tylko dlatego, że jakaś małolata pisze, że kradnie w sklepach.

Gość nie no massssa
fghidjdhsuxoworufisiducirisw daj sobie spokój z tymi ściemami, sprawa jest już zgłoszona więc daruj sobie.. Śmieszny jesteś, aż irytujący... Ale pisz co chcesz, a jak będzie zobaczymy kto ma rację- ty i autorka czy reszta.. bo jak na razie to jesteście mniejszością wierzącą, że to wszystko żarty. Głupia młodzież :o