Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję ciuchy i kosmetykiTANIO

Jak tanio kupić droższy ciuch lub kosmetyk :)

Polecane posty

Gość fghidjdhsuxoworufisiducirisw
hahahahaaha spokojnie, dzieciaku :) żyj nadal w świecie iluzji :) pozdrawiam :)

Gość nie no massssa
I pokazałeś kim na prawdę jesteś :o Dziecko neo. Idź spać, wieczorynka już dawno była.

Dawno sie tak nie usmiałam antyterrorysci wpadna do laski bo napisala prowokacje na kafele XD dobre und motzne XD kogos wyobraznia poniosla :classic_cool: a tak poza tym to nuda dzis na forumeee, piszcie cos ciekawegoo

Gość taka jedna 21 aaaa
ona nie napisala prowokacji, bo faktycznie niektorzy ludzie tak robia, mi koelzanka opowiaala ze raz probowala tak ze spodniami ale babka przy kasie sie skapnela ze zle jest cena nie ta i kolezanka w takim razie podziekowala i nie kupila a laska sie wystarszyla ze ja starszycie policja i dlatego sie teraz wypiera a tak swoja droga watpie w to zeby policja mialasie zjawic, niestety, nei w naszym kraju pa

Gość będzie po deprechach
SarahJessicaParker, dokładnie :D Poza tym nawet jeżeli to nie jest prowokacja, to i tak się nikt tym nie zajmie. Jest o wiele więcej poważnych spraw niż uganianie się za małolatami. Tym bardziej nie ma żadnych dowodów. To, że napisała coś takiego jeszcze nic nie znaczy, a z takiego powodu nikt nie dostanie, a nawet nie będzie się ubiegał o nakaz przeszukania. Bawi mnie wasze oburzenie i "poczucie sprawiedliwości". Na kafe było mnóstwo gorszych rzeczy niż to. Zgłoście jeszcze topik "do czego byście się nigdy nikomu nie przyznały" wtedy połowa kafe znajdzie się za kratkami :D

Gość do nie no massssa
A ja zgłoszę Ciebie na policję za nękanie mnie w internecie swoją naiwną głupotą :) W końcu sprawiedliwości stanie się zadość jak dostaniesz dożywocie :)

Gość nie no massssa
Autorka pewnie nieźle się dziś zesrała jak Policja do niej wpadła. I.. kto miał rację? :)

No...no kiedy oni przyjdą?? Kiedy kiedy kiedy?? Ps. Nie,jeszcze sie nie zesrałam,ale jak tylko przyjdą,obiecuję ze zrobie to i przysle wam fotke. :)

Gość już się nie bede podszywać
Autorko, łączę się w bólu :( Ja też pójdę za kratki, bo się podszywałam na kafeterii 😭

Gość porucznik ryba
zaczynam zmianę, widział ktoś wąskiego?

siedzi u mnie,przesłuchuje mnie...

temat wrcil a prosilam xebzscie nie pisali

kto sie podemnie podszywa do hooya?!

Gość nie no massssa
''kupuję ciuchy i kosmetykiTANIO temat wrcil a prosilam xebzscie nie pisali'' prosiŁAM?! ;) |W nocy jak srałaś ogniem to byłaś jeszcze płci męskiej :D:D:D hahahaha debilka ;>

Gość zośka rozkośka xxxxcc
ale jestes glupia ;p

Chyba napisałem ze sie ktos podszywa nie? I tak sie składa ze NIKOGO u mnie nie było..ale uwazam ze pewnie mnie sledzą,zaglądaja przez okno,wypytują sąsiadów... Jutro jak będe szoł na trening to pewnie mnie zgarna. Śmiac mi sie chce z ciuli co sie tak wczoraj i dzis błaznili..

Gość fvfv
kafeteria naprawde na psy schodzi. Nie macie jakiejs solidarnosci w sobie? Dziewczyna chciala sie wygadac, powiedziec jakas tajemnice, a jakies ciule od razu ja podpieprzaja. Jakbym byla moderatorem to te lajzy bylyby juz zbanowane. Wstyd.

Gość jajajakokodzambojajaje
ja tez tak robie hehe

Gość nie no massssa
KURWA DZIEWCZYNO JEDYNYM CIULEM TUTAJ TO JESTEŚ TY! WSZYSCY CIĘ W HUJA ŁADOWALI I ROBILI SOBIE Z CIEBIE JAJA A TY WZIĘŁAŚ TO NA POWAŻNIE I NAWET SIĘ NIE DOMYŚLIŁAŚ, ŻE TO WSZYSTKO PIC NA WODĘ I MA NA CELU JEDYNIE CIĘ POSTRASZYĆ, CO ZRESZTĄ BARDZO DOBRZE SIĘ UDAŁO, BO WE WSZYSTKO UWIERZYŁAŚ! POLICJA MA W DUPIE TAKIE GÓWNA JAK TY MÓZGOJEBIE JEDEN! ALE FAKT MIŁO BYŁO SIĘ POZBIJAĆ I PATRZEĆ JAK SRASZ OGNIEM :D:D:D I NAWET SIĘ NIE SKAPNĘŁAŚ JAK NIE PRZYJECHALI, ŻE TO BYŁA TYLKO JEDNA WIELKA BEKA! SZKODA MI TAKICH JAK TY.. CIEKAWE TYLKO OD KIEDY TO POLICJA ROZPATRUJE PRZESŁANE IM NA WW.POLICJA.PL ZGŁOSZENIA :classic_cool: WIDAĆ TEGO NIE WIEDZIAŁAŚ :D MIŁO BYŁO PODSZYWAĆ SIĘ POD KILKA OSÓB I CIĘ STRASZYĆ CYKORZE :classic_cool:

Gość nie no massssa
Słowem- dałaś się zrobić w huja ;)

przeczytaj moje posty debilu,i sie zastanow. ja sie bałam? To była zlewka z was. No teraz juz wiem,z ciebie,nie miałes nic innego do roboty tylko wdawac sie w kłótnie z Prowo...

Gość nie no massssa
Nie pogrążaj się jeszcze bardziej ;) Poczytaj sobie swoje posty to zobaczysz jak mało nie zesrałaś się ze strachu, bo we wszystko uwierzyłaś :D Jesteś pusta jak mało kto ;) Ach przepraszam, przecież jesteś chłopakiem ;)

ja kupuje na www.ciuszki4you.pl fajny sklep z modnymi rzeczami i do tego w dobrych cenach

Gość gość
Tanio oczywiście zapisując sie do Oriflame. Nie musisz być konsultantka rozdająca katalogi, sprzedającą, zarabiającą. Możesz tylko kupić raz na czas jakiś kosmetyk dla siebie, tyle, że o 23% taniej, a dzięki specjalnym oferta możesz czasem za kilka złotych kupić super, drogie kosmetyki. tu dowiesz się więcej : http://oriorime.blogspot.com