Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję ciuchy i kosmetykiTANIO

Jak tanio kupić droższy ciuch lub kosmetyk :)

Polecane posty

Gość To masz przejebane
Dziewczyno juto powiesz Policji i rodzicom, że to był tylko żart i po sprawie, czemu pijesz?! nic się nie bój!

Gość hahaah dobre
jutro bedzie u ciebie policja i zapyta: dziewczynko,czy to ty kradlas rzeczy w sklepie? nie mamy dowodów,ale co tam,idziesz do puszki hahahaah ale polacy to tepy naród. Wy myslicie ze policja ma czas na takie glupstwa jak zmyslanki małolaty na forum? koło mojego domu pod wiaduktem napadnięto mnie, kolezankĘ,ktorą bardzo pobito, sąsiada,którego zabili, kolege,którego okradziono-wszystko w przeciagu 3 lat,a dopiero teraz się wzięli za ta sprawe i wiecie co zrobili po tych 3 latach kradziezy i zabójstw pod wiaduktem który i tak nie byl uzywany przez przechodniów? ZAMÓROWALI GO ! hahaha 3 lata i tyle przypadków a wystarczyło po pierwszym napadzie zamórowa jeba..ny wiadukt!! smiechu warte! oni mają w dup..ie co sie z nami dzieje i co robimy,a wy tu biedna dziewczyne straszycie ze jutro u niej policja będzie... OBUDZCIE SIE TĘPAKI !

mam proxbe konfidencie..zgłos to też. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4528982 zal mi go ze tak go bije ta laska mozesz zgłosisc zby pały zainterweniowały?? JESTEM PŁCI MĘSKIEJ DO HUJA

hhahahahha juz wysyłaja po nia antyterrorystów , jakby nie mieli nic innego do roboty.

Gość porwidziałem to nie raz
no spoko, jak się przyznasz łagodny wyrok będzie, laskę zrobisz i kwita

jestem dziewczyną. Tylko jak odmienic moje imie..

O Booze!! O NIIE!! zamurują mnie tak samo.. co z moimi rybkami i chomikiem?!

Gość może nie musisz się bać policj
ale za to pamiętaj, że na kafe bywa Gwarkowa Frela ;)

to ja ich teraz nasle na ciebie szmato za to ze masz nielegalne oprogramowanie,mp3 i filmy.. tez cie zamuruja..hiehiehie

Gość To masz przejebane
Alez mnie to nic nie obchodzi, ja zgłosiłam, że powinni sprawdzić ta sprawę i podałam linka. ''jutro bedzie u ciebie policja i zapyta: dziewczynko,czy to ty kradlas rzeczy w sklepie? nie mamy dowodów,ale co tam,idziesz do puszki'' Dziewczyno nie bądź niepoważna... Tak na pewno nie będzie, najpierw będzie wnikliwe śledztwo, przesłuchiwanie rodziców i jej samej oraz w sklepach. Wtedy jeśli to prawda poniesie konsekwencje ona lub jej rodzice. Albo obie strony. Widzę mało się na prawie znasz...

Gość oburzona głupotą
do hahaah dobre - a kogo ta twoja historia ma zainteresować co? idź spać bo ciebie też zapuszkuję

Gość To masz przejebane
Proszę, ja nie mam nic do ukrycia i niczego się nie obawiam a już na pewno nie kradzieży softu z neta :)

Gość hahaah dobre
zamórowali wiadukt... w sumie to stanęłam w Twojej obronie,ale widze,że nie zrozumialas.. spadam stad, same tępaki na tym forum,pewnie masz 15 lat ,po co wogóle gadac z takimi osobami

Gość czere....
Ej Frela sie dziecmi nie zajmuje, a szkoda bo koldora mala wesz by sie namierzyc przydalo

piszesz pod dwoma nickami? A co jesli sie okaze ze to nie prawda bo nie mam ciuchuw z zadnej z tych firm? (przemyslałem to) A HÓÓÓJ...i tak mnie zamkną. Co nie?

'' to masz przejebane '' widze ze milosierny samarytanin z Ciebie . Idź spac lepiej a nie dzieci z bujną wyobraźnia policją straszysz .

Ja nic ci złego nie napisałam do hahahah dobre

'' to masz przejebane '' widze ze milosierny samarytanin z Ciebie . Idź spac lepiej a nie dzieci z bujną wyobraźnia policją straszysz .

Gość To masz przejebane
Ja pisze pod jednym nickiem, ale nie wiem do kogo z nas pijesz, więc odpowiadam za siebie.. Nie zamkną Cię jeśli jesteś niewinna, daj spokój, oni tylko to sprawdzą więc skoro wszystko jest okej czemu maja zamykać... Bądź poważna.

Gość gratuluję autorce
no no być w czołówce/top temat przez taki długi czas to jest dopiero coś, o taką głupotę trudno autorko, gratuluję, temat ciągle żyje więc łatwy do wyłapania przez policję

Tak na wszelki wypadek,ide ostatni raz pod prysznic,i spakuje sie,moze pozwola miwzaisc ze soba rybki i chomika. Tak mi smutno....:(

ej cicho NIE PISAĆ. Temat musi umrzeć...

moze mnie nie złapią

Gość supermodna za swoją kasę
niech już dziewczyna spać idzie bo pewnie się trzęsie i obmyśla co powie jak ją wezwą i pokażą wydruki z forum, dobra już dajcie jej spokój, dzięki wam wie co ją czeka...

Gość To masz przejebane
Dzisiaj masz poczucie humoru, zobaczymy czy jutro przy tłumaczeniu się będzie ono równie dopisywać. Oby. I życzę Ci aby wszystko się ułożyło ;) Pamiętaj- jak jesteś niewinna nie masz naprawdę się czego obawiać.

jestem PŁCI MĘSKIEJ DO HUJA juz pisałem. Co wy z tą dziewczynką,dziewczyną...facet nie moze krasc w sklepach?

ja sie nie obawiam,ale kurwa głupio mi sie zrobiło ze ludzie piszą,zastraszają...pierdoleni konfidenci. Jak mozna takim byc. Nie wiecie? Jebac konfidentów!!!

Gość To masz przejebane
Powtarzam kolejny raz: MNIE nie NA PRAWDĘ nie obchodzi twoja płeć, czemu się rzucasz jak gówno w trawie? To sprawa Policji nie moja.

a COty sie taka wazna robisz? Moze to do ciebie nie bylo?