Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada$

do pomarańczy i innych znawców

Polecane posty

Zwykle mam w dupie to, co dzieje się tu na forum no i teksty które są kierowane w moją osobę. Ale tak dla wyjaśnienia tym, którzy znają mnie lepiej niż ja sam siebie. (tak nawiasem mówiąc jak sobie chcecie mnie wyzywac to proszę, mam to gdzieś) Nie mam żony, dziewczyny, partnerki, kobiety, kogokolwiek. Jestem SAM. Mam jedno dziecko, imienia i tak tu nie podam, jest to syn. Nie wyrywam tu lasek, bo mnie to zwyczajnie nie kręci, a te, które niby wyrywam niech się przyznają. Był temat założony przeze mnie, w którym opisywałem fikcję z opowiadania koleżanki jako własne życie. Tak, moja była partnerka była moją narzeczoną, w sierpniu mieliśmy brać ślub. Ale go nie będzie, rozstaliśmy się i tyle. Tak, była 10 lat młodsza. Byliśmy razem 6 lat. I jak mi jeszcze raz ktoś napisze, że ja mam żonę albo coś innego niezgodnego z prawdą, to będę odsyłał do tego tematu, nie mówiąc nic innego. Oczywiście póki temat będzie istniał. Nie interesują mnie odpowiedzi w tym temacie, chyba, że będą to sensowne pytania dotyczące tego, co napisałem.

Tylko jedno pytanie: Po co u licha tłumaczysz sie jakimś oszołomom? Ten kto ma wiedzieć o Tobie to co powinien, to będzie wiedział a ci, co zechcą Ci dokuczyć to i tak Ci dokuczą... Jakkolwiek- powodzenia i gratuluję odwagi do tak, hmm... prywatnych, jeśli nie osobistych, wyznań :) 🖐️ :) PS. Nie musisz odpowiadać :)

Gość ochhhhhh
bidna mloda diewczyna, dała sobie zrobić dziecko a facet spierdolił, typowe zachowanie, wstydx sie czlowieku!

Gość znajomaaaaaa
a dwa miesace temu jeszcze wspominal porod z laską i chcial miec wiecej dzieci na ciazowytm forum byl codziennmie ;)

Kropka i . Wiesz, nie muszę im się tłumaczyć i wiem, że nadal będą mi jechać. Ale mam to w nosie, poprostu nie lubię zostawiać pewnych spraw niedomówionych. Nie ma w tym żadnej odwagi, bo znam 3 podobne przypadki w moim otoczeniu, z czego jeden facet ma tak samo na imię jak ja...

Aaaah no właśnie, zapomniałem, ona odeszła nie ja.

Ada$ na tym forum, to żebyś nawet zostawił szczegółowy swój życiorys z dokładnością co do minuty, to i tak wiedzą lepiej :P Musisz być piekielnie silny psychicznie :D;) 🖐️:)

Gość to po co zadawałeś
się z gówniarą?? teraz masz

Jest coś takiego jak miłość, albo coś co się miłością zdaje być. A dziecko urodziła mając 22lata. Nadal była gówniarą?

Możesz być też niespełna rozumu:P Bez urazy ale cholera wkurza mnie jawne chamstwo tego forum i tacy szczerzy ludzie jak Ty to mają zazwyczaj przechlapane. ...co nie przeszkadza mi tu siedzieć i narzekać :D:P

Kropka a narzekaj sobie, mi to nie przeszkadza ;) Ale od zawsze przeszkadzał mi jad tutaj. Tylko, że moja była tu wchodziła i przeglądała ciągle tematy. To i ja czasem czytałem, siedząc obok. A Kafe jest tak zbudowane, że wciąga i uzależnia...

Dop i Ty tutaj? :D Ada$ powiem tylko tyle, że wartościowi ludzie też się zdarzają ;) Jak Dop na ten przykład ;) ...i kropka :P a że uzależnia... jakiś nałóg trzeba mieć ;)

Fakt, innych się nie ma to chociaż ten. A czy np. gra na perkusji też jest nałogiem ;) ? No tak, Wy napewno jesteście wartościowi, widać od razu po braku jadu :)

Gość Wartościowi????
hehe po dwóch postach? adaś kolo ale ty glupi jesteś a mądrego zgrywasz

"widać od razu po braku jadu " Tyle na temat. A do życzliwej powiedz mi, co to ma wnosić, to się ustosunkuję. Bo jak narazie podałaś linka do tematu, który jest nieaktualny dla mnie.

889 logowań daje jakiś obraz :P Dopóki sąsiedzi Cie nie zabiją to se walcz z talerzami :D Nawet nałogowo :D

Gość to po co zadawałeś
22 lata toz to szczylica jeszcze pedofilia jest karalna

Miałem 25 lat (no dobrze, w marcu już było wtedy 26) a ona 16. Nie wiem, co wam przeszkadza, że byłem z 10 lat młodszą dziewczyną. Nikt mnie o pedofilie nie oskarżył, bo i nikt z naszego otoczenia nie widział w tym nic złego. Nawet jej rodzice, do czasu...

Moja przyjaciółka ma 22 lata, dziecko i niedługo już będzie miała męża. I wcale nie jest szczylicą, ani się nie zachowuje tak. 22 lata to nie w każdym przypadku gówniarze...

Adas już napisałeś wszystko co trzeba więc daj sobie spokój ,bo za dużo jeszcze napiszesz .. to już niepotrzebne .

Dop masz rację, idę jeść śniadanie. Urlop mi ucieknie na kafe za chwilę, a dopiero co go wystarałem.

Gość ####
:)witam można wiedzieć, jaki jest cel takiego opisywania? :)

" tak dla wyjaśnienia tym, którzy znają mnie lepiej niż ja sam siebie." A taki. :)

Adas olewaj pomaranczowych cieplym moczem. Oni zawsze beda wiedziec lepiej, zawsze beda madrzejsi. Znizysz sie do poziomu idiotow, by z nimi rozmawiac to Cie zniszcza ;) Ja przestalam sie tymi pajatzami przejmowac, Tobie tez to radze ;)

Gość gość
Jezuuuuu spotykałeś się z 16latką?? Nie wstyd Ci?

to fakt jak ktos tutaj nie szydzi z innych i ma cos sensownego do powiedzenia to juz go zjada.mi tez sie nie raz oberwalo swego czasu i nie tylko mi :P ale po mnie to splywa.widac ci co to robia lecza jakies w=swoje kompleksy i tyle.nie ma czym sie przejmowac :)