Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyynni

denerwuje mnie dziewczyna mojego kolegi bo.....

Polecane posty

Gość Cyynni

moj chlopak ma kumpla ktory zawsze z nami wszedzie chodzi itp. i to akurat mi nie przeszkadza ale niedawno znalazl sobie dziewczyne... teraz jestesmy u mnie w domku nad morzem.... ta dziewczyna jest chuda jak patyk i nic nie chce jesc :O ciagle slysze ze jaka ona glodna ze by cos zjadla... ok wiec ja ide do kuchni i gotuje im wszystkim po czym ona stwierdza ze jednak nie jest glodna albo cos jej w tym jedzeniu nie odpowieda :O miesa prawie nie je i ogolnie wlasciwie to nic nie je. wczoraj ugotowalam ryz z kurczakiem i warzywami to ona powiedziala ze nie lubi ryzu:O jak sie jej spytam na co ma ochote to ona nie wie, nic mi nie pomoze a potem jeszcze wybrzydza i ja to jedzenie musze wyrzucic bo nie ma kto zjesc:O jak jej cos powiem na ten temat to leci na skarge do marcina a ten potem ma do nas pretensje :O chodzic musimy tam gdzie ona chce bo jak nie to sie obraza i sceny robi:O no ludzie nie wytrzymuje juz z nia :O nie wiem co on w niej widzi:O jest tak glupia ze sie nie da:O ona pije kawe i tyle nawet nic nie zje a potem chodzi i mowi ze jej slabo albo cos:O

Gość ile macie lat

Gość eeeeeeeeeee tamm
olej ją i nie zwracaj uwagi żyj swoim życiem i tyle

Gość e bo pewnie nie dobre
jak ja upierdole to nie ma bata ...wszystko zjedzone!

Gość dsadsdasda
olej ja. gotujcie sobie oddzielnie. tzn powiedz jesli nie cchcesz jej urazic ze robicie sobie z facetem romantyczna kolacje/obiad/sniadanie i oni niech sobie sami gotuja a ty gotuj dla siebie i chłopaka. albo powiedz ze nie wiesz na co mieli ochote wiec ugotowałas tylko 2 porcje a oni niech sobie ugotuja to co chca. olej ja, moze ten kolega wreszcie zroumie jaka ma panne. a jelsi ci nie zalezy by jej nie urazic to powiedz jej wprost i wysmiewaj sie z niej i tyle.

I jeszcze coś. Przepraszam bardzo ale ile Tobie placą za bycie kucharką? ;) Jesteście zapewne na urlopie/ wakacjach i chyba wspólnie powinniście gotować/sprzątać (...)

Gość Cyynni
nie raz jej juz cos mowilam:O ale nie da sie nic przetlumaczyc:O ostatnio marcin poszedl ze mna na hot doga a ona z moim chlopakiem zostali na plazy, wracamy a ona z pretensjami ze ze mna poszedl a jej nawet nie kupil tez a ona taka glodna siedzi:O on jest nia tak zauroczony ze nic nie dociera:O

Gość Cyynni
ja i ona mamy po 18 lat, chlopaki 22. to ze gotuje akurat mi nie przeszkadza bo lubie gotowac i chlopaki czasem cos pomoga, pojda do sklepu ip. ale ona palcem nie kiwnie a potem jeszcze narzeka, chlopakom jedzenie smakuje nigdy nie narzekali ale jej sie pytam na co ma ochote zeby cos zjadla to ona nie wie:O pare razy jej ostrzej powiedzialam ale potem marcin jest na nas zly:O a to dobry kumpel mojego chlopaka dlatego staram sie byc mila, mowilam jej ze nie pojdzie z nami na plaze bez zjedzenia czegos bo zemdleje a ona ze ok to zostanie w domku:O ehhh

Czy to prowo? Wybacz ale możesz chyba pwoiedzieć stanowczo co jest nie tak? Jeśli mówisz, a nie kuma to powiedź aby pakowali manatki bo nie masz ochoty na marudzenie, nerwy, dąsania i robienia za służącą... Zapłacicli Tobie za pobyt? Czy jadą "za darmochę"?

Gość dsadsdasda
swoja droga moje kochanie wiem ze by pomyslało o mnie i mi tez kupiło hot doga:) nie gotuj jej ani jemu. niech sami sobie gotuja. olej ja. ciesz sie wakacjami z chłopakiem i nawet waszym kolega a ja olewaj chyabze sie zmieni. traktuj jak powietrze.

wspólczuje lokatorki, jakby rzeczywiście była głodna to by gó..no w papierku zjadla, przestań koło niej skakac a jak zglodnieje to sama pojdzie do kuchni i zrobi sobie cos co lubi. nie masz przecież obowiązku kolo niej skakac w kólko i sie martwi czy jest glodna czy nie. to co z tego ze jest gościem...

Przez takie zachowanie dziewczyny mozecie stracic kolege jezeli jest tak nia zauroczony. Porozmawiajcie z nimi i powiedzcie, zeby soobie sami gotowali, wtedy dziewczyna nie bedzie miala problemu co zjesc a co nie

Gość dsadsdasda
a po co ty sie przejmujesz? po co jej matkujesz?? :nie pojdziesz na plaze" o matko. robisz jedzienie to jedzcie nawet we 3 a ona niech sie patrzy jak chce. traktuj ja jak powietzre. nie mozesz???? wez sie w garsc nie badz taka sierotą.

kasiuniaaczekoladaa chcialam to samo dopisac:-) Jestes tam po to zeby odpoczac a z tego co opisujesz to masz istny horror z ta dziewczyna

Gość enedra
A moze zrob smutna minke przed facetem i chlopakiem i rozplacz sie "nie wiem juz, co robic... tak sie staram... a Twojej dziewczynie nic co zrobie nie smakuje... daje mi do zrozumienia ze wszystko robie zle... a sama nie chce pomoc..." :p

Gość Cyynni
ja ogolnie jestem pogodna osoba i chce dla kazdego jak najlepiej, ciagle probuje jej przetlumaczyc ze jak nic nie zje to po pierwsze bedzie jej slabo i zniszczy sobie zoladek, no ale coz. tak samo jest z lazienka:O rano naklada tone makijazu na siebie a potem na miescie chodzi i mowi ze jej sie tusz rozmazal albo tapeta jej splywa:O to po cholere sie maluje na taki upal:O ja sie tylko uczesze i jest ok:O probowalam tez gadac z marcinem to on mowi ze ja sobie cos wkrecam ze ona jest taka dobra i wogole:O nastepnym razem napewno z nami nie pojada nigdzie:O

Gość Cyynni
A jeszcze do tego wszystkiego widze,ze moj facet jej sie podoba,ona by jego zjadla :-)

Gość Cyynni
juz jej powiedzialam ze jak jej nie pasuje to jej gotowac nie bede to mnie niby przeprosila itp. ale na drugi dzien jest to samo:O

Gość Cyynni
Trzeba jej cos trującego ugotowac jak myslicie ?

przestań sie przejmowac i odpocznij bo przeciez po to tam jestes. dziewczyna robi z siebie taka nieporadna i chce skupic na sobie wasza uwage wiec na Twoim miejscu po prostu bym ja olala. jak chce to niech sama idzie do kuchni i w taki upał cos ugotuje dla Was to moze wtedy Cie doceni i zje to co dal wszytkich przygotowalas...

Gość TRALLLLALA
gotuj tylko dla 3 osób. albo może trochę wiecej, jakby chciala zjesc, zeby nie bylo Ci glupio, ze nie ma dla niej ustawiaj 4 nakrycia ale jej nie kladz nic na talerz. jak ktos zapyta sie, placzego Panna NIC nie ma nałożone, to powiedz, że na talerzu ma tyle ile je. moze wtedy kolega zwroci uwage, ze ma dziewczyne anorektyczke

Gość korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dla kazdego :)

przestan sie nia przejmowac,bo to jakies duze rozwydrzone dziecko jest...niech jej facet gotuje obiadki takie,jakie ona jada,a ty sie ciesz wakacjami...

Mam identyczną koleżankę - wypisz wymaluj moja Ola:) Nie pomoże, a krytykuje, nie je, a potem mówi, że jej słabo, że ją coś boli, że ledwo stoi na nogach. Na wspólnych wyjazdach po prostu olewałam "wspólną kuchnię" i gotowałam razem z chłopakiem dla nas dwojga. Grille robiliśmy wspólnie. Możesz poprosic ją by ugotowała coś, co będzie jej smakowac i żeby wszystkich poczęstowała.

Gość wymarzona
tez mowie zebys sobie dala spokoj z gotowaniem dla wszystkich,powiedz tak;kochani od dzisiaj gotujemy sobie oddzielnie bo ja nie mam juz pomyslow aby wam dogodzic,i koniec kropka,jak powiesz tak zrob i miej to w glebokim powazaniu. Nie badz glupia i nie pozwol soba manipulowac.