Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v hvhbvjhjnknknknk

Kupilam sobie dzisiaj w lumpie bluzke za 18 zl. To duzo ?

Polecane posty

ja oststnio za 10zl kupilam koszule bluzke cos takiego jak tunika i sukienke letnia :D

ja oststnio za 10zl kupilam koszule bluzke cos takiego jak tunika i sukienke letnia :D

Gość a ja czeka na przeceny
w Niemczech mozna w tedy kupic tanio bo przeceny to 70% lub 80%

Gość lisć laurowy 27
ja też czasem zaglądnę do lumpa kiedyś kupiłam piękne spodnie dzinsowe i na kant (mają chyba 3 lata a noszę je dalej), mam jeszcze płaszczyk no i dresy adidasa:D

Gość ja ostatnio nawet
nie zagladam,u mnie są szwajcarskie ciucholandy-sieci(trójmiasto),ale jeszcze 2 lata temu mozna bylo tam znaleźć cos fajnego za 5 zl,teraz za kurtki chcą nawet po 60 ,80 zł!!!!!a na wadze sa tylko szmaty,jak otwierali sklep to wabili klijentów,ale ostatnio też coraz mniej ludzi tam chodzi.....

Gość errteee
nie no rzeczywiście takie ceny to przesada..... wczoraj widziałam płaszczyk za 60zł.... niby ładny ale za tyle to bym sobie wolała dołożyć i nowy kupić bielizny nie kupuję (brrrrr) i butów też nie u nas na mieście można kupić ciuchy z samych sztucznych materiałów a na upały nie jest to dobra opcja ja zawsze poluję na bawełnę:)

Gość lumpeksy nie za fajne
u mnie w okolicy nie ma fajnych lumpeksów. Nigdy tam nic nie kupiłam bo jakoś kompletnie nic mi się nie podoba, wszystko takie wieśniackie i nie modne. Może po prostu nie znalazłam fajnego lumpa?

Gość pelerkekrk
ja do lumpow nie zagladam bo nic tam nie ma -same duze numery a w rozmiarze 36 to wszystko wykupione

Gość errteee
ja mam numer 36 i akurat u mnie jest pełno rzeczy w tym rozmierza:)