Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymeczona bolem

Ciagly bol glowy, kto tak ma?

Polecane posty

Gość wymeczona bolem

Prawie codziennie wstaje z bolem glolwy. Przechodzi po godzinie, czasami kilku, albo zostaje lekki bol przez caly dzien. Od czeg tak mam? Co mam zrobic? Pomoze ktos?

Gość umrzesz na raka

Gość wymeczona bolem
bardzo madra i wyczerpujaca wypowiedz, dziekuje!

Gość G.Frela u Adwokatki siedzi
Ja tak mialam jak nie nosilam okularow, albo nosilam, w momencie zasoczewkowania problem zniknal, zrob soboe tomogragie glowy bo to moze byc jakis zator lub guz:(

a moze to ciśnienie? tez czesto wstaje z bolem glowy i gdy napije sie kawy przechodzi. bo mam niskie cisnienie. ale ostatnio cierpialam na zatoki, przez te przeciągi i wtedy tak okropicznie boli glowa.

Masz jakas wade wzroku? ja bylam pewna ze mam jakiegos guza, ale problem rozwiazal sie jak zalozylam soczewki, a mialam bol glowy praktycznie przez caly dzien, az oczu nie moglam otworzyc, ciagle na tabletkach bylam

Gość wymeczona bolem
bylam u lekarza, cisnienie mam niskie, dal krople na podwyzszenie Poza tym nie zauwazyl nic niepokojacego, a ja sie mecze dalej.

Gość wymeczona bolem
wzrok mialam badany, wszystko ok

to zrob tak jak babcia mojej koleżanki , połóż sobie liść od kapusty na głowie ( dobrze pasuje ) i zawiąż chustkę

Gość wymeczona bolem
a moze jeszcze splunac przez ramie? lewe czy prawe?

Zrob tomografie glowy i wyjdzie czy cos tam sie nie dzieje, lekarz na oko nie zbada, ja tak mialam zrobic.

taaaaaa zrob tomografię głowy, chyba sama w piekarniku , musi mieć skierowanie a lekarz jak do tej pory jej nie dał , musi drążyć temat

Gość wymeczona bolem
W ogole lekarz jak do niego przychodze to patrzy na mnie jak na idiotke, chyba jestem jego zdaniem za mloda na jakiekolwiek choroby bo mam 23 lata Kidys prosilam o skierowanie na badanie kolonosopowe, bo mam strasze problemy z wyproznianiem, z gazami i czeste bole jelit to powiedzial,ze takie badania to po 45tym roku zycia sie robi

Takie badanie mozan prywatnie zrobic, wiec nie pitol mi tu glupot, ze potrzebne Jej skierowanie ;/;/;/ Wy sie znacie na czyms w ogole? skierowanie musi miec jka chce bezplatnie

Gość wymeczona bolem
Pracuje, oplacam skladki wiec dlaczego mam chodzic prywatnie? Smieszne co sie w tym kraju dzieje.

Ja miałam przy zatokach. Przez 3 lata się męczyłam. Zatoki leczyłam i wyleczyć nie mogłam. znalazłam laryngologa, który od tomografii zatok kazał zacząć. Tomografia niby nic poza skrzywioną przegrodą nosową nie wykazała (odczyt ze szpitala w którym ją robili). Zabrałam te "świsty" do tegoż laryngologa i znalazł w tej tomografii j.w. + przerost małżowiny i 2 polipy... Po zabiegu komfort życia powrócił, ale 3tysie pękły. Brat z kolei tak cierpiał tylko w wakacje. Przyczyna - zbyt długi sen w jego przypadku (od ok. 23-10:00). A powinno być 7-8 godzin.

Prywatnie tomografia kosztuje 300zł. Też wychodziłam z założenia, że pracuję i nie będę płacić prywatnie aż mnie przydusiło (bóóól). Samą kwintesencją naszych ubezpieczeń niech będzie to co napisałam wyżej - szpitalny lekarz czy kto to tam opisywał tomografię, jakoś nie zauważył polipów widocznych jak byk... Prywatny zobaczył od razu. Państwowo leczyłam się 3 lata i nic. Prywatnie wystarczyły 2 wizyty+zabieg.

Gość wymeczona bolem
Mnie niestety nie stac, wiec chyba pozostaje sie meczyc:( Zarabiam okolo 2tys zl, mieszkanie, oplaty,zycie...Brak slow.

Nie wiem z jakiego rejon jesteś. Ja polecam dr Krzysztofa Jacha. Byłam prywatnie - 100zł. Potem od rodzinnego skierowanie do laryngolga, a u laryngologa małe spięcie, że bez skierowania na tomografię nie wyjdę. Jak miałam wynik w łapie, wysłałam do doktora pocztą (on sam sie tak umawia), jak obejrzał oddzwonił i zaprosił na konsultację - 100zł. Potem zabieg - 2800. Wsio. Nie chodzi mi o polecanie kogoś, ale sam schemat. Może w twoim przypadku ta tomografia nic nie wykaże, więc nie będzie konieczne wywalanie pieniędzy. Co do 200zł na wizyty - przypuszczam, że są jakieś leki, którymi się wspomagasz i wydajesz na nie pieniądze. A tak... Byka za rogi i nie utrzymujesz okolicznych aptek.