Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anchel

Mary Kay podkład średnio kryjacy a Revlon Color Stay

Polecane posty

Hej wszystkim,mam problem,mam nadzieje,że ktoś pomoże mi go rozwiązać.Otóż...aktualnie używam podkładu Revlona Color Stay do cery tłustej a chciałabym wypróbować podkład Mary Kay Srednio kryjacy ale nie mam pojęcia jaki wybrać odcień :( Z revlona używałam kolorku nr 150 buff nawet mi ten odcień odpowiadał ,wiec stąd moje pytanko.Jaki odcień Mary Kay byłby najbardziej zbliżony do Buffa Revlona?Może któraś z Was testowała te podkładziki i mogłaby mi doradzić bo nie mogę się na nic zdecydować, a w ciemno też nie chcę kupować.Pomóżcie !!!!!

Gość asdfg
ja powiem jedno gorszego g...na niż podklad Mary kay to nie wiedzialam.Dla nie to bylo straszne mazidlo,po kilku tygodniach wyrzuciłam go poprostu.

Gość wyczuwalny guzek
zostan przy Revlonie :)

Gość ufff w koncu
Siemanko. Ja tez uzywam tego podkladu z Revlon, a teraz mam zamiar wyprobowac troche tanszy z dozownikiem taki ktory posiada drobinki i one swietnie polyskuja,, tylko nie wiem dokladnie jaka nazwa;/ A i kolory sa znacznie ciemniejsze od color staya wiec tu tez mam problem, a teraz uzywam 220 natural beige. no a dlaczego chcesz wymienic??